Ivek, navodno da te pumpice ručne niš ne valjaju i niš ne izvuku, da je najbolje uzeti onaj nastavak za usisivač, čula od roditelja koji su to uzeli naknadno i spasili se kako kažu
croatina o kakavom usisavaču i nastavku pričaš? sorry meni je sve prvi put pa neznam kako se sve te spravice zovu. jel imaš kakav link ili sliku. nisam nikad čula za usisavač pa pitam.
Evo link, ovdje je bas lijepo objašnjeno
http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/nosni-aspirator-pumpica-isisavanje-sekreta-tj-smrkalja-oglas-2371318
Kad su meni rekli za usisivač, zgrozila sam se, ali navodno je stvarno super stvar..
Ja san starijoj dici rucnom pumpicom cistila i nije gadljivo al pomisao na Arianu i usisivac mi je prezastrasujuca da izvlaci,brrr...
Rucnom sam sve uspjevala pa cu i sad takvu uzet.
aime meni, baš kao i ti kad sam vidjela kaj je to oči su mi ispale, malo me strah kak bi to djetetu stavila. Budem vidjela sa mužem, hehe,ovog me strah, al kaj ću ak ona pumpica nije učinkovita.
Hvala svejedno.
Sunny mene je prestalo u preponi..za sad..necu nista govorit jer to meni Tak dođe i ode cesto..
Ovaj nosni aspirator za usisavač je provjereno odličan..sad nisam provjeravala link stavljen..ja sam kupila ja mislim Nosy..isprobano na nećaku od rođenja..bilo je perioda kada je vrištao čim je čuo usisavač..al to kad je imao vec nekih 8-9 mjeseci..kasnije mu je bilo fora da sam upali usisivač i stavi to u Nosić..i stvarno sve izvuče a usisivač na najslabije..ja kupila jos za njega jer sam ga dosta znala čuvat,na kraju nikad otvorila tako da sad imam za svog malca..
Dosta oko mene koriste taj za usisivac i ne bi nista drugo al meni je brrr.. ja uopce ne sumnjan u sigurnost i kvalitetu al ono-nemoj meni to davat! 🙈
Na tečaju rekli da skroz malim bebama najbolje tim ručnim,a poslije da taj za usisavač super,tu ariannu svi hvale pa ću to kupiti, i dobro imati fiziološku otopinu iz ljekarne za čišćenje krmelja i omekšavanje tog iz nosa,to mi mama donijela.
Koliko su zamjenske vrećice za taj koš za pelene tommee tipee?I koji toplomjer imate za bebe?
Ivek ne kupuj tu pumpicu, nista ne valja. Ja je imam i ta iz nosa nista ne moze izvuci. Cim mi je zatrebala ja kao imam i naravno da je mm isao kupiti drugaciju, neku na baterije i puno skuplju koja je stvarno dobra. Postavim poslje sliku da vidis. A cula sam da su dobre i one koje se prikace na usisivac. Ja imam ogroman usisivac i na vodu je pa mi to nije prakticno, jer mi treba vremena dok ga pripremim.
Croatina hvala ti puno, i ja se nadam da ce sve biti ok, sad kad vec nisam otisla ni necu, ali da sam trebala to jesam jer bih bila mirnija.
Tala nema te danas, jel sve ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji