Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    23. Srpanj 2016. 13:11

Pale, blijedo žućkasti i bijeli iscjedak bez mirisa i popratne iritacije je potpuno normalan i u zadnjem tromjesečju se povećava :) ta sluz štiti od infekcija i skroz je dobra dok nije popracena nečim dodatno (krv, svrbež, peckanje itd) raspitala sam se jer se i meni to pred tjedan dana javilo :D i totalno sam bila u čudu :D

Sunnyday
    23. Srpanj 2016. 13:44

Dony svijetlo crvena krv, nije me nista bolilo. U cetvrtak imam pregled pa cu pitati. 
    Pale dobro sam sada, hvala. A vjerujem da si se i ti prepala, bitno da si sada ok.

Frabe
    23. Srpanj 2016. 14:02

Ja mozda pusen na hladno al Sunny da san ja to vidila bila mi na dezurnoj ginekoloskoj u roku odma.Stvarno san cila po peesu po pitanju trudnoce i zdravlja opcenito jer san imala lud period iza sebe!(Nemoj zamirit,ja ti cak i zavidin sta si mirna 😊)
    Pale nije to cep,ne se boj! On skoro nikad nije cist a i samo njegovo ispadanje ne mora znacit pocetak,mojoj priji je npr. skoro puna 4 tjedna prije poroda otisa u velikoj kolicini.Al svakako je to kod tebe najobicniji iscjedak.. 😉

Sunnyday
    23. Srpanj 2016. 14:16

Frabe ma ne zamjeram nista, cak sta vise brinem jesam li trebala odmah ici. Panika me je uhvatila i posla sam buditi muza da me vozi, a onda sam se sabrala i legla i cekala da se beba javi. Kasnije sam vidila da je to to, prestalo je pa nisam ni otisla al jedva cekam pregled.

Crna191
    23. Srpanj 2016. 14:19

Pale mislim da ti je to normalno dok god nema neki miris..ja stalno muku mučim s tim iscjetkom makar ja imam neku infekciju..
    Svrbež i napetost trbuha, da da..to isto pod normalno..meni pomaze da se namažem kremom ili bademovim i pustim da se upije..a zatezanje ja jos uvijek ne kužim da su kontrakcije jer meni bude tvrd trbuh po par sati..Dr je rekao da je moguce od viska plodne vode i da popijem magnezij da se malo opusti..al ja kužim da mi se sad smiruje to kak vise manje mirujem..
    Stolica uredna,svaki dan u isto vrijeme..jedino sto nekad po 5 puta tokom noci moram piškit..onda se nikako ne naspavam..

Sunnyday
    23. Srpanj 2016. 14:19

Crna jel te jos uvjek uhvati bol u preponama? Ja jos ludim od toga, evo ni rucak ne mogu zavrsiti vec stalno moram sjesti da me malo popusti, istezanje mi ne pomaze probala sam.

Frabe
    23. Srpanj 2016. 14:34

Kod mene nista ne ide normalno u gastroenteroloskom sistemu pa tako ni stolica nije idealna al ok je,vise mi je muka kad plinovi setaju umisto da odsetaju! 😂😂
    Isprike ukoliko je grezo! 
    I prepone i noge su mi stalno nekako bolne i teske pa cin iman vise oko obida dovucen stolicu pa se naslonin ka da kleknen.S tim da nema otoka i vidljivih znakova osim vene na preponi.

PALE
    23. Srpanj 2016. 15:25

Cure hvala na info,ma nema mirisa niti iritacije,više je proziran i svijetložućkast i bunila me ta sluzavost to je novo,dosad bio vodenast(sorry na izražavanju).A vidjet ću u srijedu,možda i je neka upala ili gljivice to nisam nikad imala pa baš i ne znam simptome,ali sad smo u trudnoći na sve osjetljivije i još ova vrućina...Sunny vjerujem da to nije ništa mižda neka kapilara,malo više odmaraj,ako se ponovi odeš doktoru,bitno da se beba javlja.
    Nisam imala pojma da to tak u trudnoći,stalno nešto novo.Glede zatezanja kože najbolje je nakon tuširanja bademovo ulje na vlažnu kožu.

ivek2207
    23. Srpanj 2016. 16:24

Pozdrav cure,javljam se konačno.
    Sunny pošto se nije nastavilo možda nije ništa strašno. Kad sam pročitala kaj si napisala prva misao mi je bila da je neka kapilarica pukla, baš kako je pale napisala i ako ti se bebica javlja, valjda je sve ok. E sad jedino ako si nemirna pa da provjeriš,ali ti znaš najbolje.

Ja redovito imam stolicu,jedino ako popijem vitamine gdje ima puno željeza pa me zatvori na 2 dana, pa prestajem piti. Sad više nisam niti redovna s tim vitaminima, kljukam se voćem i povrćem domačim, pijem samo magnezij šumeći. Tu i tamo popijem, ogromne su tablete a i zatvore me tako da ne uzimam često.

Evo mi se vratili iz ikee, pobrali smo sve s dječjeg odjela, kindač,madrac,posteljine 2 sam uzela. ručnika, zaštita za krevetić ona kad se popiški da ne prođe, dekicu, ma svega, jedva nam je u auto stalo, a baš imamo veliki auto, tj.gepek,tak da smo sve natiskali.
    Sad sam mirna, imamo sve što treba što se tiče tih kučnih potrepština osim kozmetike.
    Još smo i te police za zid kupili u pevecu i ormarić u emmezeti i to je to.
    Sutra ću još otići u dm po torbu za kolica,imaju jednu divnu sivu-bež-mint boje u kojoj se dobije putna podloga za presvlačenje i paket vl,maramica i još jedna pelena čini mi se pa ću i to uzeti skupa sa škaricama za bebača i tih higjenskih sitničarija. Torba koja dolazi s našim peg perego kolicima mi se ne sviđa baš, dosta je mala u usporedbi s drugima tako da ću ugrabiti ova u dmu, a i nije skupa toliko,oko 170 kn je.
    I u bubamari imaju sad neki dobar poplon pa ću i njega ugrabiti.

Hoćete li vi uzimati one pumpice kaj se bebi čisti nos?
    Na ovo mislim: http://www.nonstopshop.rs/i-3394/pumpica-za-nos-nuk7
    ovo je s neke random stranice, samo sam ukucala da vam sliku pokažem.
    Jel to uopće treba ili mogu sa nečim drugim očistiti nosić, znam da bebe ne mogu puhati, ali malo mi se već sad gadi kak ću očistit tu bočicu, možda malo glupo od mene al mi nije želudac baš otporan, hehe, makar mi mama veli kad bu to tvoje dijete bit će drukčije, pa neznam jel t baš korisno?

croatina
    23. Srpanj 2016. 16:34

Sad kad je i frabe napisala i ja ću haha da ne ispadnem jedina paranoična..sunny ja bi direktno u bolnicu išla da mi se bilo kakvo krvarenje javi..tako mi je i doktorica u bolnici rekla prošli puta kad sam bila zbog grčeva, bilo kakvo krvarenje ili grčevi u smislu trudova odmah k nama...nikad previše opreza i brige u trudnoći..kako kaže mm nisi u pitanju samo ti, nego i još jedno biće za koje si odgovorna (oprosti ako zvuči grubo, nije mi namjera) držim fige da sve prođe dobro do pregleda i da gin kaže da je sve dobro..mislim na tebe :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.