Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    22. Srpanj 2016. 11:58

jutro, curke! 
    koji cudan dan. nema sunca, a opet je tako sparno. mi smo sinoc jako kasno isli spavati, pa sam se tek prije sat vremena probudila. i napokon je petak... muza zbog posla uopce nisam vidjela zadnjih dana, tako da jedva cekam vecer.

u bipi imate -30% na mustelu, -20% na violeta pelene ( 79 kuna)

: **********

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    22. Srpanj 2016. 12:39

Bokic curke..evo da se i mi javimo :)) 
    Jučer sam bila vadit krv na transfuziju jer sam Rh negativna, danas digli nalaze i nije došlo do imunizacije, tj coombsov test je negativan :D sretna sam :))
    Molim vas prijedlog/rješenje..naime, pred par mjeseci završili smo s obnovom kućice tj gornjeg stana gdje smo mi i nismo mislili na to da bebi treba biti polumrak po danu dok spava..soba maltene blijesti..sjeverna strana je i uvučena zbog balkona, ali zavjese su bijele, komoda i ormar, tako da je bas svjetlo..nemamo rolete na toj sobi..Što predlazete da zatamnimo sobu?

Jado
    22. Srpanj 2016. 16:00

Pozdrav svima!
    Petak weeeeee. Moja malecka je bas aktivna jucer i danas sve me lupka i tupka a ja sretna i pricam sa njome 😍
    Kako ste mi? Imamo kakvih recenzija madraca? 

Croatina jednostavno - tamna sjenila. Ja ih isto imam na krovnim prozorima

Frabe
    22. Srpanj 2016. 16:04

I ja kazen petak!!!!i jos muz sutra slobodan,jeeeej! A ako ja skupin energiju za na more bar jedan put to ce bit mirakulic! 😂
    A za zaskurit ponistre mozda najjednostavnije skure koltrine??One ka rolo bi tribale bit lipo zatamnjenje a opet ih mozes maknit za svitlo!

tala
    22. Srpanj 2016. 17:00

ako imate duple karnise, mozete staviti dvostruke zavjese. zna izgledati dosta efektno. jedne za zamracivanje, a druge bijele. 
    bebe trebaju svjetlo, pa se nemoj opterecivati. bebe koje su u bolnici smjestene blizu prozora su rjeđe dobivale zuticu, kazu da su najzdravija djeca rođena ljeti ili u ranu jesen jer je majka za vrijeme zadnjeg trimestra najvise bila izlozena suncu sto je utjecalo na razvoj njihovog imuniteta. pa kazu da bi se soba trebala tek neznatno zamraciti jer inace remetimo bebinu percepciju dana i noci....

croatina
    22. Srpanj 2016. 17:43

kako se montiraju ta sjenila? imam problem jer iznad prozora je stiropor..spalete su obrađene stiroporom..ne znam kak bi vam objasnila, fotkala sam, ali ne kuzim kak mogu stavit fotku ovdje..uglavnom u to ne mogu ništa zašerafit..nemam duple karnise..jedino kad bi mogla s vanjske strane ta sjenila ušerafit..
    tala nisam znala ovo za zuticu i imunitet..pa to sam i mislila..tek toliko zamracit, ali naša soba stvarno bliješti..prije je bio tamni namjestaj unutra i htjela sam da soba konačno prodiše..ali nisam računala na to da bebi treba malo mraka..
    jazmajac kak izgledaju ta sjenila? može link neki?

Frabe
    22. Srpanj 2016. 17:50

https://m.facebook.com/Bući-Bu-baby-shop-581466955337605/

Ja neman fb al malo guglala i ima simpa stvarcica samo nisan sinjala salju li za Hr jer su konvertibilne marke na slikama i pari mi jeftino..

Frabe
    22. Srpanj 2016. 18:12

E i ako imate koji link di ima smisne robice stavite da malo prosvrljan?! 

Jado
    22. Srpanj 2016. 19:26

Nisam shvatila kakve prozore imas ali evo za krovne prozore no u google napisi unutarnja sjenila i svasta izbaci za ostale prozore.
    http://www.velux.hr/proizvodi/sjenila-i-vanjske-rolete/siesta-sjenila

tala
    22. Srpanj 2016. 19:43

mislim da ne ces imati nikakvih problema jer ti trebaju samo tiple za stiropor, a imaju ih u svakom bauhausu. mozda ti neko od ikeinih rjesenja bude ok npr. tupplur rolo za zamracivanje... 

a za robicu, ja stalno svrljam po hm-u, zari, next-u.. ima i nesto benetton, emporium...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.