Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    25. Srpanj 2016. 12:56

Ma ne bi ni ja kupovala spavacice ali u merkuru je i dalje pregled ujutro pa ne znam koliko cu bit sposobna skidat i oblacit pidjamu mada bi najradje tako. Cak sam razmisljala da i uzmem jednu spavacicu samo a budem u pidjami pa da vidim kak ce mi bit. 
    Ma prezivit cu kako god. S obzirom na ove vrucine gola cu lezat 

Frabe
    25. Srpanj 2016. 13:41

Croatina,criva idu s obe strane ispod rebara;ka luk zaobljeni i put doli se zavrsavaju s obe strane.Kroz njih plinovi setaju i ti bolovi znaju bit prestrasni.Bezopasno al grozno.
    Nisu ovo moji zaključci nego san stvarno i lezala i hodala po internistickim odjelima jer iman problema i operaciju iza sebe u podrucju gastro sustava. Fascinantno je da od toga bole i kicma i noge i sto strana pa od zeluca ko da je srce,pluca,puknuce rebra.. I kad nadodamo sad velicinu maternice i malog stanara onda mozemo ocekivat svasta... (skuzajte sta san oduzila al znan koliko ti bolovi mogu prepast)

croatina
    25. Srpanj 2016. 13:53

ozbiljno? pa to zbilja boli jako, da...jednom su mi doslovno suze frcale od bolova..ali kak nisam svaki puta imala stolicu nisam bila sigurna da su crijeva..i nije mi bilo jasno kak može bolit gore..sad kad me uhvati samo šećem tako mi je lakše podnijet i onda vidim da me ne boli samo gore nego sve ahaha..joj bas ti hvala..dakle nisam jedina :)

Chippica
    25. Srpanj 2016. 14:08

Hellou curke!

Nas dvije smo se vratile s GO i super se odmorile i nauzivale. Natrag u civilizaciju, malo mi je i falila :) 

Mi bome vec daleko odmakle i cura je i dalje vrlo zivahna, uopce ne znam kako ima mjesta za tolike akrobacije, sutra smo na pregledu pa cemo vidjeti koliko je velika. Pretpostavljam da ima oko 2 kg. 
    Narucila sam spavacicu za 100 kn preko neta, nek se nadje. 

Da li netko opet moze zalijepit popis za rodiliste, nema sanse da ga vise nadjem? :-D 

Torbu cu ove dane spremiti, a danas cemo oprati svu robicu i posteljinu.

Odlucili smo ipak uzeti torbu za prematanje od stokke-a, ali ju nigdje nema za kupiti. Dosao je neki novi model koji mi nije nest, radje bih kupila tu staru ali nigdje je nema-za poludit! :-/ 

Citam da ce kolovoz biti paklen, cuvajte se u hladu ili pod klimom :-)

Frabe
    25. Srpanj 2016. 14:15

A to je ka tabu tema,bude ljudima neugodno pricat ili se pozalit na te smetnje.A par doktora mi je reklo da plinovi vise bole nego zatvor i vecinom ljudu uopce ne mogu pojmit da je to to. Mozes pokusat espumisan uzimat u trudnoci bez straha,on je bas za tu setnju plina.

Chippica,nemooooj mi to za osmi misec govorit!Ja zelin virovat da ce iza Velike Gospe bit ugodnije.. 😰

Frabe
    25. Srpanj 2016. 14:17

Torba za rodilište:
    [ul]
    [li]dokumenti (zdravstvena iskaznica, trudnička knjižica ili povijest bolesti, svi nalazi koje ste dobili tijekom trudnoće)[/li][li]toaletni papir, papirnate maramice, rola papirnatih ručnika[/li][li]vlažne maramice (za ruke i intimnu njegu)[/li][li]mali i veliki ručnik[/li][li] krema za ruke (u rodilištu ćete često dezinficirati ruke pa će vam se vjerojatno isušiti)[/li][li]3-4 paketa uložaka (najbolji su oni od vate prekriveni mrežicom, koji neće iritirati osjetljivo područje nakon poroda)[/li][li]jednokratne gaćice (prozračene, mrežaste bez grubih rubova)[/li][li] jastučići za dojenje[/li][li]grudnjak za dojenje[/li][li]papuče i natikače za tuširanje[/li][li]kućni ogrtač[/li][li]2 spavaćice[/li][li]plastična čaša za vodu[/li][li]mobitel i punjač[/li][li]higijenske potrepštine (četkica i pasta za zube, gel za tuširanje, šampon za kosu, češalj, krema za lice...)[/li][/ul]

tala
    25. Srpanj 2016. 15:04

crna, sve mi je super! imamo cak i istu eamsicu za ljuljanje.  

tatjana, ti jos malo brojis  jasno mi je da bebice ne mogu biti pod klimom, ali na sv. duhu ju nemaju ni na patologiji trudnoce ni na ginekologiji. jadne zene koje tamo dulje leze. ja sam se spasila kuci. 
    nakon urednog poroda se kuci ide 3 dan, a dan poroda racunaju kao nulti? je li tako nekako? 

chippice, welcome back!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    25. Srpanj 2016. 15:33

Pozdrav curke! 
    Al ste se raspisale dok me nije bilo, bas mi je bio gust citati vas. 
    Ja i mali necak uzivamo zadnjih par dana na plazi i bas nam je lijepo. 
    Malo sam par puta osjetila da sam pretjerala jer bi me trbuh zgrcio, posebno bi neku tupu bol osjetila u donjem dijelu trbuha pa bi se morala primiriti i cekati da prode. 
    U srijedu mi je pregled pa cu vidjeti sta ce mi reci. 
    Pusa svima 

tatjana_zg
    25. Srpanj 2016. 15:33

Tala sitno. Jos manje od 2 tjedna i ulazim u 9.mjesec   a jos nisam svjesna toga. Hahahaha. Valjda tek kad vidim to cudo malo onda ce me lupit da je to to. 
    Al iskreno jedva cekam. Vec mi je dosta ovog planiranja i pripreme a znam da se ne mogu pripremit jer nemam pojma kaj me ceka.

minnie25
    25. Srpanj 2016. 15:35

Chippica evo ti link za popis  
    https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/jesenske-bebe-2016-1954/p209

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.