Tatjana ja sam kupila 2 u C&A u areni svaka je bila 100kn,imaju gumbe i kratkih su rukava,pamučne su i do koljena su-ne bih htjela da mi viri guza sa ulošcima 😊 Ali ne sjećam se da li to realna cijena ili bilo neko sniženje-kupila sam početkom 7mj.
Jutro trudnice kako ste?
Nama danas 23tj. I sutra smo na pregledu pa se jako veselim!
hej cure! :)
Mi smo se vratili u subotu u zg, lijepo smo se nakupali na moru :) Mi smo jucer bili u ikei, kupili smo komodu za robicu, rucnik sa kapuljacom, poplun, jastucic (dobili smo posteljinu iz ikee pa smo onda i ovo uzeli tam) rucnike za bebu, plahtice za madrac.. Mm je sastavio komodu, tako da cu napokon moc prat robicu i slagati :)
Ja sam se jutros probudila sa nekom prehladom, grlo je nateceno, curi mi nos, sinusi me bole, bas mi i ne treba sad to :(
jutro!
tatjana, kad sam se vracala sa sv.duha, vidjela sam u ilici blizu britanca jedan ducan. sva roba je bila bagatela, a na spavacicama u izlogu je pisalo 44 kune. kako to nije moj kvart, ne znam vise, ali svakako se mislim vratiti da vidim ponudu jer me za spavacice i nije bas briga kakve su.
ima ih i u nami na trgu, cijeli odjel u prizemlju i veliki izbor, a cijena je povoljnija nego ta mama nova.
ja cu uzeti samo neku za porod, jednu finu iz hm-a vec imam za kasnije jer sam vidjela da to cure u bolnici nisu bas nosile, nego tajice i majicu s gumbicima. i nema vise pregleda u sobama!
sanjac, brzo nam ozdravi!
danas se malo lakse dise. nadam se da ce potrajati par dana.
ja sam jucer s muzem gledala neku triler seriju o nestalom djecaku i iako bih takve stvari inace odgledala bez da bih trepnula, ne znam je li zbog trudnoce ili sto, bas me uznemirila, a vuce me gledati ju dalje : ///
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
jutro!
tatjana, kad sam se vracala sa sv.duha, vidjela sam u ilici blizu britanca jedan ducan. sva roba je bila bagatela, a na spavacicama u izlogu je pisalo 44 kune. kako to nije moj kvart, ne znam vise, ali svakako se mislim vratiti da vidim ponudu jer me za spavacice i nije bas briga kakve su.
ima ih i u nami na trgu, cijeli odjel u prizemlju i veliki izbor, a cijena je povoljnija nego ta mama nova.
ja cu uzeti samo neku za porod, jednu finu iz hm-a vec imam za kasnije jer sam vidjela da to cure u bolnici nisu bas nosile, nego tajice i majicu s gumbicima. i nema vise pregleda u sobama!
sanjac, brzo nam ozdravi!
danas se malo lakse dise. nadam se da ce potrajati par dana.
ja sam jucer s muzem gledala neku triler seriju o nestalom djecaku i iako bih takve stvari inace odgledala bez da bih trepnula, ne znam je li zbog trudnoce ili sto, bas me uznemirila, a vuce me gledati ju dalje : ///
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro!
Kak ste,kak podnosite vrućine?
Moja frendica/kuma rodila sinoć,sad shvaćam da sam ja iduća na redu 😳,nismo se baš viđali jer obje imamo komplicirane trudnoće(ona imala gestacijski dijabetes izmedju ostalog) ,velika beba preko 4kg.Prvo bila sestrična,frendica pa ja...Nekako sam baš uzbuđena,sam da pregled prođe dobro u srijedu.
Baš nije nešto zahladilo od kiše,barem nije kod nas u stanu pa sam malo razočarana i nenaspavana,bole me križa,malo duže sjedili s prijateljima na piću sinoć i odmah pritisak,danas laganini i odmor.
Sanjac drago mi je da ste se dobro proveli,bagica sretno na pregledu 👍
Pozdrav..obećala sam slikicu kad složimo koljevku..
To je trenutno sve sto nam stane u sobu..al dobro..jos nam sitnice fale da malo to uveselimo..inace kod mene sve ok,vikendom si malo dam oduška kad je mm doma pa svašta nesto se nađe i za Napravit i za otic negdje..
Bagica sretno na pregledu,javi nam se poslije..
Sanjac pazi na sebe..ako voliš đumbir, naribaj pa pomjesaj sa medom i jedi tokom dana..
Ne sjećam se vise koja je stavila sliku posteljine..kako je nama odgovarala dimenzijama,mm se jako svidjela ta sa slonicima..
'Dan!
Ovde je oblacno nesto pa sparina bas.. jucer cilo popodne provela sideci do kasno na jednom rodjendanu i nocas se dizala i evo jedva disen.Ko da mi je zeludac skroz dignut i to mi tako grintavost izaziva pa se trudin ne grintat da dica ne ispastaju bezveze..Smeta mi i grudnjak i sve a bez njega mi smeta opet nesto drugo-ko san ja i di je ona smirenija ja???😩
Ja spavacice neman niti san ih ikad volila.. u rodilistu njihovu i svoje pidzame,nekako san komodnija nego u spavacici..I sad isto ako nosin lagane haljinice obavezno iman ispod bokse jer mi nije najudobnije onako golnjikavo 😂.. bas san zenstvena! 😛
boook jesenice :D
sanjac uf...cuvaj se..pij što više tekućine da ispireš grlo..to mi je odvratan osjećaj kad me boli grlo :(
crna ajme divno je..posteljina je mrak :D
imam dvije vijesti...znam što me grči - crijeva...iako nemam pojma kako to može bolit gore kod želuca, ali boli..uspjela sam preduhitrit grč i sjela se na wc dok me je još lagano hvatalo i nije me zgrčilo do kraja!! osjećala sam se, pa malo je reć, ko superjunakinja hahah
ovo što me bolilo dolje skroz je pubična kost..čitala sam po netu i vidim da trudnice masovno imaju tam bolove, al na prvu me začudilo jer je malo desno..a i toliko je boljelo da nisam znala jel što drugo ili kost, sad je popustilo pa mogu točnije locirat :D
ne znam kako kod vas, ali u karlovcu nije kap kiše pala od silnih meteoalarm upozorenja i svega, jedno veliko niš..vruće je kak je i bilo i opet mi klima radi..skroz sam razočarana..bitno da sam luk išla vadit iz zemlje jer kao prije kiše treba izvadit..koma
Sortiraj odgovore
Najstariji