Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    24. Srpanj 2016. 22:55

Tatjana ja sam kupila 2 u C&A u areni svaka je bila 100kn,imaju gumbe i kratkih su rukava,pamučne su i do koljena su-ne bih htjela da mi viri guza sa ulošcima 😊 Ali ne sjećam se da li to realna cijena ili bilo neko sniženje-kupila sam početkom 7mj.

bagi_ca
    25. Srpanj 2016. 09:33

Jutro trudnice  kako ste? 
    Nama danas 23tj. I sutra smo na pregledu pa se jako veselim!

sanjac
    25. Srpanj 2016. 10:24

hej cure! :)

Mi smo se vratili u subotu u zg, lijepo smo se nakupali na moru :) Mi smo jucer bili u ikei, kupili smo komodu za robicu, rucnik sa kapuljacom, poplun, jastucic (dobili smo posteljinu iz ikee pa smo onda i ovo uzeli tam) rucnike za bebu, plahtice za madrac.. Mm je sastavio komodu, tako da cu napokon moc prat robicu i slagati :)

Ja sam se jutros probudila sa nekom prehladom, grlo je nateceno, curi mi nos, sinusi me bole, bas mi i ne treba sad to :(

tala
    25. Srpanj 2016. 11:16

jutro! 

tatjana, kad sam se vracala sa sv.duha, vidjela sam u ilici blizu britanca jedan ducan. sva roba je bila bagatela, a na spavacicama u izlogu je pisalo 44 kune. kako to nije moj kvart, ne znam vise, ali svakako se mislim vratiti da vidim ponudu jer me za spavacice i nije bas briga kakve su.
    ima ih i u nami na trgu, cijeli odjel u prizemlju i veliki izbor, a cijena je povoljnija nego ta mama nova. 

ja cu uzeti samo neku za porod, jednu finu iz hm-a vec imam za kasnije jer sam vidjela da to cure u bolnici nisu bas nosile, nego tajice i majicu s gumbicima. i nema vise pregleda u sobama! 

sanjac, brzo nam ozdravi!

danas se malo lakse dise. nadam se da ce potrajati par dana. 
    ja sam jucer s muzem gledala neku triler seriju o nestalom djecaku i iako bih takve stvari inace odgledala bez da bih trepnula, ne znam je li zbog trudnoce ili sto, bas me uznemirila, a vuce me gledati ju dalje : ///

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    25. Srpanj 2016. 11:16

jutro! 

tatjana, kad sam se vracala sa sv.duha, vidjela sam u ilici blizu britanca jedan ducan. sva roba je bila bagatela, a na spavacicama u izlogu je pisalo 44 kune. kako to nije moj kvart, ne znam vise, ali svakako se mislim vratiti da vidim ponudu jer me za spavacice i nije bas briga kakve su.
    ima ih i u nami na trgu, cijeli odjel u prizemlju i veliki izbor, a cijena je povoljnija nego ta mama nova. 

ja cu uzeti samo neku za porod, jednu finu iz hm-a vec imam za kasnije jer sam vidjela da to cure u bolnici nisu bas nosile, nego tajice i majicu s gumbicima. i nema vise pregleda u sobama! 

sanjac, brzo nam ozdravi!

danas se malo lakse dise. nadam se da ce potrajati par dana. 
    ja sam jucer s muzem gledala neku triler seriju o nestalom djecaku i iako bih takve stvari inace odgledala bez da bih trepnula, ne znam je li zbog trudnoce ili sto, bas me uznemirila, a vuce me gledati ju dalje : ///

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    25. Srpanj 2016. 11:22

Jutro!
    Kak ste,kak podnosite vrućine?
    Moja frendica/kuma rodila sinoć,sad shvaćam da sam ja iduća na redu 😳,nismo se baš viđali jer obje imamo komplicirane trudnoće(ona imala gestacijski dijabetes izmedju ostalog) ,velika beba preko 4kg.Prvo bila sestrična,frendica pa ja...Nekako sam baš uzbuđena,sam da pregled prođe dobro u srijedu.

Baš nije nešto zahladilo od kiše,barem nije kod nas u stanu pa sam malo razočarana i nenaspavana,bole me križa,malo duže sjedili s prijateljima na piću sinoć i odmah pritisak,danas laganini i odmor.
    Sanjac drago mi je da ste se dobro proveli,bagica sretno na pregledu 👍

Crna191
    25. Srpanj 2016. 12:01

Pozdrav..obećala sam slikicu kad složimo koljevku..

To je trenutno sve sto nam stane u sobu..al dobro..jos nam sitnice fale da malo to uveselimo..inace kod mene sve ok,vikendom si malo dam oduška kad je mm doma pa svašta nesto se nađe i za Napravit i za otic negdje..
    Bagica sretno na pregledu,javi nam se poslije..
    Sanjac pazi na sebe..ako voliš đumbir, naribaj pa pomjesaj sa medom i jedi tokom dana..

Crna191
    25. Srpanj 2016. 12:05

Ne sjećam se vise koja je stavila sliku posteljine..kako je nama odgovarala dimenzijama,mm se jako svidjela ta sa slonicima..

Frabe
    25. Srpanj 2016. 12:06

'Dan!
    Ovde je oblacno nesto pa sparina bas.. jucer cilo popodne provela sideci do kasno na jednom rodjendanu i nocas se dizala i evo jedva disen.Ko da mi je zeludac skroz dignut i to mi tako grintavost izaziva pa se trudin ne grintat da dica ne ispastaju bezveze..Smeta mi i grudnjak i sve a bez njega mi smeta opet nesto drugo-ko san ja i di je ona smirenija ja???😩
    Ja spavacice neman niti san ih ikad volila.. u rodilistu njihovu i svoje pidzame,nekako san komodnija nego u spavacici..I sad isto ako nosin lagane haljinice obavezno iman ispod bokse jer mi nije najudobnije onako golnjikavo 😂.. bas san zenstvena! 😛

croatina
    25. Srpanj 2016. 12:31

boook jesenice :D
    sanjac uf...cuvaj se..pij što više tekućine da ispireš grlo..to mi je odvratan osjećaj kad me boli grlo :(

crna ajme divno je..posteljina je mrak :D

imam dvije vijesti...znam što me grči - crijeva...iako nemam pojma kako to može bolit gore kod želuca, ali boli..uspjela sam preduhitrit grč i sjela se na wc dok me je još lagano hvatalo i nije me zgrčilo do kraja!! osjećala sam se, pa malo je reć, ko superjunakinja hahah
    ovo što me bolilo dolje skroz je pubična kost..čitala sam po netu i vidim da trudnice masovno imaju tam bolove, al na prvu me začudilo jer je malo desno..a i toliko je boljelo da nisam znala jel što drugo ili kost, sad je popustilo pa mogu točnije locirat :D
    ne znam kako kod vas, ali u karlovcu nije kap kiše pala  od silnih meteoalarm upozorenja i svega, jedno veliko niš..vruće je kak je i bilo i opet mi klima radi..skroz sam razočarana..bitno da sam luk išla vadit iz zemlje jer kao prije kiše treba izvadit..koma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.