Tala tko zna, mozda bude 3. sreca. 😊 Budes sve to nadoknadila, bez brige.. 😉
JaZmajac stvarno je divno.. budes sve vidjela kad dodes na more 😊
Meni se bas i ne ide nazad u zg.
Da javim;oko velike fame polozaja moje posteljice i prijeteceg prijevremenog-posteljica mi skroz ispod jetre i to me bolilo nocas.Pritisak na zeludac i jetru i doktor mi reka da bez problema mogu terapiju koju san dugo pila za gastritis i naglasia normabel da se zeludac ne propinje..
Cak mi je napravia i brzinski 4d prikaz a ja ka tele stala i gledan to cudo kako se vrti i rukicama i nogicama se skuplja ko da se ne da snimat! 💓
Ne triban strogo mirovat al sve lagano uz sta vise odmora jer san premrsava i dobila 2 kila pa da ne buden stalno iscrpljena..
Magnezij koji pijete? Moran izvagat koji je najmanje iritantan za zeludac!?
Sad vas pozdravljan i zelim vam mirnu noc!
Jutro!
Frabe u prvom tromjesečju kad sam povrćala 3-4puta dnevno i imala problema sa bolovima u želudcu migla sam podnesti jedino magnezij biolektra od naranče u granulama,brzo se otapa u ustima,sad mi svejedno.
Jutro!
Pale,hvala! ?Bas san mislila pokusat s tim magnezijem,malo san skepticna s obziron da meni glupost naskodi a s druge strane nesto puno rizicnije ni ne osjetin!
Al dobro,to je moj zeludac i van trudnoce pa cu valjda nac sta.. opet hvalaaa!!! 😊
Frabe i ja ti pijem biolectra granule a imam problem sa želucem..
Joj ja jedva cekam godišnji mm od 1.8.. Taman i pred kraj tjedna sljedećeg idem na kontrolu za taj cerviks pa cu odmah pitat jel smijem bar malo do mora budući da se ne otvaram..
Vidim da dosta vas ima Normabel..meni je isto propisan zbog ovih tableta za otvaranje,ali ja ne znam kada to popiti..ovako se skroz ok osjećam kad odmaram cijelo prijepodne pa da znam kad ga vi popijete..
Crna ja ga popijen kad osjetin da me zeludac bas bas grci.Doduse iman ga i od prije trudnoce za kocenje kicme i glavobolje jer kad ga ne popijen zavrsin na bockanju.A tebi te tablete koliko znan mogu malo ubrzat puls i unit tremor u tijelo pa se zato daje uz takvu terapiju.A inace ja i bez toga iman palpatacije iliti ga ekstra otkucaje povremeno i zamisli cuda-normabel lijek! 😂
Opcenito mi je ta normabel rasirenost bas smisna nekad,on ko neka carobna formula za sve!
Ja sam normabel dobila da ga po potrebi popijem,znači ako osjetim neka stezanja,bolove u trbuhu jer smiruje maternicu,rijetko ga pijem(jednom tjedno),a kad ga pijem to je navečer i većinom pola uzmem jer nisam navikla na lijekove i rijetko ih pijem pa me to jako udari-čak ni antibiotik nisam pila godinama-što je smiješno jer mi pola obitelji radi u farmaciji 😂 Nisam neka reklama.Jedino što me ta polovica skroz uspava,kad patim od nesanice par dana uzmem pola.Inače ga zovu čuvar trudnoće pa ga slobodno možeš popiti ako imaš potrebu.
Ja bila na depilaciji,ne želim da me u bolnici pred porod depiliraju,ajme baš sam osjetljivija na bol otkad sam trudna,biti će zanimljivo na porodu 😓
Pola od koliko?ja iman onog mini od 2 miligrama pa ga cilog srknem kad zagusti a s obzirom da su mi intravenozno davali od 10 za kicmu nema uspavljujuc efekt na mene a bome i beba lupa kad ga popijen.Samo sta stvarno unatoc sta znan djelovanje uvik ka budala odgadjan dok me ne sastavi a sve misleci bolje bez u trudnoci ..
2mg,imam najmanji.Ma ja jako reagiram na lijekove jer ih gotovo nikad ne pijem, dok nisam bila trudna nisam imala nikakvih problem a pa nemam ni potrebe piti lijekove,kao što rekoh zadnje antibiotike sam pila prije 3-4 godine tako da moja mjerila nemojte uzimati u obzir 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji