Ja na popisu imam dva ručnika, jel ovaj kaj pišeš da je odličan, onaj s kapuljačom alskad jedan za 49,90 ili onaj paket od dva himelsk pamučni isto za 50-ak kn. Pitam pa da kupim dobre kad već idem.
Dobrodosla Frabe.
Pale meni je posteljica sprijeda, rekla je da je to u redu.
Ivek svidja mi se ova kadica, i posteljina.
Tala super da su te pustili iz bolnice i da vise nisi na strogom mirovanju.
Pale hvala..Tak sam i mislila da je nekako..meni je krajem 8.mjeseca onih 45 dana ali budem sad pitala sta sa time kad mm prikupi sve ove papire sto mi trebaju..
Ja cu prat robicu u 9.mjesecu..sogi mi ima i sušilicu tako da smo to mislile sve jedan dan..i samo prepeglamo jos..znam da nece sve smjet u sušilicu ali bit ce toplih dana da se sve lijepo osuši..
sunny, hvala. kako si ti? evo 30tt jos malo
i ja na ikea popisu imam alskad s kapicom. je li taj dobar ili ovaj plavi na medu badet?
ja ne znam kako cu oprati ove finije stvari npr. dzemperice, pletene tajice... mislim da to ne moze ici na vise od 30 stupnjeva....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bok svima. Stvarno ste se raspisale valjda vas je sunceko izmamilo van pa ima svasta novo.
Ja sam sluzbeno na porodiljnom od ponedeljka do tad mi je g.o. danas sam rjesila sve papire za hzzo.
Uh.....jos malo. Mislila sam da ce ovaj zadnji mjesec biti puno tezi al bas sam si nekak super.navikla sam se polako sve radit al odradit. Svaki dan nesto.
Bila sam u lidlu danas i sve te stvari po istim cijenama imaju i po drugim ducanima a veci je izbor. Pa eto ipak nisam nista uzela jer smo u subotu pokupovali stvarno puno robice.
Sve cu to oprat kroz tjedan-dva i neka ceka :)
Pozz svima i uzivajte u sunceku 😚
Pozdrav cure! 😊
Evo da vam se malo javim s mora. Bas uzivamo, tako da sam zanemarila sve.. Mogu vam rec da bas pase kupanje, ne osjecam nikakvu tezinu u vodi i bas gustam. 😊 Kaze mm da mi se trbuh povecao otkako smo dosli ovdje, Viki raste.
U zadnje vrijem se tak poslozila da osjetim lagane bolove na lijevoj strani rebra.
Mi kad se vratimo idemo u pohod u ikeu. Trebamo kupiti komodu za robicu i jos neke sitnice. Tamo smo vec uzeli kadicu, rucnik sa kapuljacom, podlogu za presvlacenje.. Dobili smo njihovu navlaku za posteljinu, tako da cemo onda tamo kupovato i poplun.
Nove curke dobrodosle! 😊
Pozdrav svima s mora 😙😙🏝
Tala vrijeme mi brzo prolazi, vec 30tt. Dobro se osjecam a vjerujem da je i zbog toga jer sam pocela paziti na ishranu. Jos 7 dana mi je do pregleda i bas me zanima sta ce mi reci.
Jel neko narucivao nesto iz ikee, koliko je dostava? Za sitnije stvari, npr ta kadica ili posteljina? Mislim da nema ikea u Os.
dostava je 69 kuna za cijelu hrvatsku, za paket do 30 kg i dimenzija 120x80x100. tu ti stane kadica i sve te sitnice za bebicu.
sanjac, uzivate na moru!
ja sam se bas nadala kupati s trbuscicem ovu trudnocu. starija je rođena pocetkom sestog, pa ni tada nisam mogla. mozda s iducom bebom : ))))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hej hej curkice!
Evo i mene napokon u horizontali. Uf teski tjedni i na poslu i privatno sa puno obaveza ali izdrzati cu jos malo
Obavljena Ikea i kupljen krevetic i to ipak bijeli! Takodjer i hrpa drugih sitnica ukljucujuci i Alskad sa kapicom bila i u Lidlu nije takva robica moja furka iskreno. Uzela sam pidjamicu i 2 bodica samo i to 2-6 mj da imam ali to vise reda radi jer sam se tamo pojavila (iskreno mislila sam da bude bijelih bodica obicnih za presvuci a nisam na netu provjerila prije - ovo mi je skola)
Tala drago mi je da si dosla kuci!
Sanjac super uzivancija a?? I ja jedva jedva cekam
Hej!
Išla sam sa mamom prošetati i mužu kupiti poklon za 4. godišnjicu braka i to sretnog što je još važnije💕,idući tjedan slavimo 🍾
Ja sam vam kupila svijetloplavi sa kapuljačom,veći je i deblji-69,90kn,gledala sam malo ručnike po trgovinama i ovaj mi se čini deblji-ne znam ime,ima uši na kapuljači.
Ja sam malo freak s tim ručnicima doma,volim kad su debeli i mekani-baš mi je to bitno,muž me zbog toga uvijek zeza 😂 U lesnini ih inače kupujem za doma i tamo sam kupila 2 trljačice za kupanje bebe 😉
Ajme Sanjac zavidim,baš bi se malo bućnula opet, zmajac lijep mi je taj kinderbet.Sunny i ja više pazim na ishranu otkad sam došla s mora i uopće mi to nije problem obzirom na ove vrućine,lubenica je zakon...
Ugodna večer,mi idemo malo na terasu sad kad je normalnija temperatura...
Sortiraj odgovore
Najstariji