I da tala super što si doma došla, sve je vidim ok prošlo sa pikicama, ma ostat će i cvita duže nego što predviđaju u maminoj buši. Njima je najlijepše kod nas na toplom.
Gledam i ja te ogradice za kindač i dvoumim se dal da naručim jednu, jel znaš možda ili pretpostvljaš koliko su debele te ogradice. gledam piše gustoća 150 tc, googlala sam i take gustoće su mi stolnjai ispali, a oni nisu baš debeli pa da nije pretanko, a i na slici mi baš ne djeluje debelo, a opet su mi tak preslatki da bi par komada naručila.
Ma znan da je normabel najmanje zlo al luda glava po svome i jutros san ga izmucena popila iza sedan i smiria mi je intezitet boli i povracanje.Inace ja neman zuc koja je u kombinaciji s gastritisom od mene napravila duha tako da san disciplinirana sa prehranom i vidin da nije okidac sad u trudnoci.Sta se tice niske posteljice memi uopce nije ispupcen drob bas,stovise mi malo ko viruje da ulazin u sedmi misec.Kako god rezimiram ovu trudnocu pitan se ko je rodia moju stariju dicu jer ja neman pojma sta je ovo i kad se mrva uzlupa sama sebi kazen "sve ima smisla!".
Popodne san u doktora svakako pa cu ga sve zivo pitat,jer san i onako sa stalnim slabostima stalno granicna za u bolnicu al malo cudo napreduje pa mama kako izgura.
Dormeo silver sam imala i bia mi je skroz ok..
Citan vas i ja nisan jos nistaaaa kupila! Doduse iman 90% toga al ono nisan u djiru uopce pa da me slatkoca obuzme i kupim nesto.Po svemu sudeci te cari ce tata i bake i dobri ljudi umisto mene odradit.
Ja sam smijesna sama sebi s ovim lilypie, :) haha, jel zna netko sta sam krivo stavila? u potpisu sam samo zaljepila kod od lilypie
Ja sam smijesna sama sebi s ovim lilypie, :) haha, jel zna netko sta sam krivo stavila? u potpisu sam samo zaljepila kod od lilypie
ivek, pale je narucila ogradicu koliko me pamcenje sluzi!
pale, moze li slicica da vidimo kako izgleda u zivo? ova 180 cm bi trebala biti 60 cm da pokriva stranicu iznad bebine glave i po 60 cm sa svake strane. cini mi se ok. : )
mom2besoon, ja vidim tvoj ticker, normalno : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
jutro trudnice...malo sam zabusavala par dana....bila jos malo kod mojih, a tamo nema signala bas za net a ni za mob. pogotovo tele 2 mreze...
prosli tjedan sam bila na uvz, rekla je doktorica da je sve ok i upisala mi novu mjeru RI u trudnicku ( to je kako sam shvatila protok kroz pupcanu vrpcu)...dali su i vama radili tu mjeru?
Tala vidim da moras na mirovanje, vas dvije ste toliko toga vec prosle do sada tako da ja vjerujem u vas i da ce i taj 34 tjedan za cas doci.
vidim ima novih cura...dobrodosle sve...sad vas idem u miru procitat uz kavu.
zaboravih napisati da je i na mom poplunu kojeg sam narucila s vivre-a pisalo 150tc. uopce ne znam sto to znaci. dosao je normalan zimski poplun : )))
mislim da je to nekakva gustoca pamuka, ali unutar tog pamucnog dijela bi trebala biti spuzva koja stiti dijete od drvenog dijela krevetica.
ivek i jazmajac, u story kidsu sam vidjela ovaj vas krevetic i bas je lijep. nisu mi cak ni te ruckice na bijelom toliko problematicne, ali zar se ne mogu zamijeniti ako vama jesu?
(inace, slika je iz bolnice :)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
aaa, moram vam ovo staviti, izgubila sam glavu kad sam našla ovu stranicu,znam da dosta nas ovdje imamo sličan ukus a i kako smo skoro sve kupile siva kolica i tema sive nam se provlači gotovo kroz sve kaj smo kupovale do sada ova stranica je idealna. Ljudi šiju po narudžbi posteljine, zapravo ima svega na stranici za kupiti, čak i materijala da si doma sašijemo i sve,ali baš sve je prekrasno. Malo cijene jesu više,al kak je lijepo to mi je palo u drugi plan.
Ja sam poludila za ovom posteljinom i linkala sam mužu na posao, čekam da mi da zeleno svjetlo i da naručim.
http://www.atelierlela.hr/webshop/proizvod/posteljinazakinderbet200321
ima i personaliziranih jastučića pa ću ugrabiti jedan za svog Domagoja(nadam se da će stati ime na jastučić) i 80 kn, što mislim da nije skupo. Nisam takve stvari nigdje vidjela po dučanima i baš su unikatne i smjerne,.
Samo ne mogu naći nigdje od kuda su, pretpostvljam da sigurno su iz rh.
Uživajte, bit će bankrota, barem kod mene.
pardon 120,00 kn je jastučić.
od uzbuđenja ni ne gledam cijene samo klikam.
Nažalost nisam još dobila naručenu posteljinu,dekicu i ogradicu iz vivre,datum dostave je mislim do 2.08,ali dimenzija ogradice odgovara standardnim kinderbetima 60*120,dakle 60cm ima svaka stranica kinderbeta.Kad dobijem uslikam 😉
Prošlo me to istezanje,ma znam da mora nešto i boliti kad bebači rastu,ali uvijek se zabrinem ako me nešto boli navecer dok ležim,mislim da sam se u jednom trenutku naglo ustala iz kreveta onak pospana.
Mi još nismo ništa složili,idući tjedan ću spremiti torbu za bolnicu za svaki slučaj,sve sam kupila,a nakon toga ćemo lagano slagati komodu,kinderbet pa zatim pranje i peglanje...Nadam se da će mi u srijedu reći da sam i dalje zatvorena da malo odem do svojih i muževih na roštilj i druženje,sat vremena je udaljeno.Danas mi mama dolazi sa svježim povrćem iz vrta.
Ja sam u ikei ostavila dosta love,kupovali smo sitnice,zavjese i tepih za dječju sobu,lampu mjesec,kadicu,ručnik-odličan je,plahte...više se ne sjećam,kupili neke detalje za stan.Fora je što si sam zavjese skratiš peglom i 100ak su kuna i mogu se prati u mašini.Sve nam je neutralno sivo,a i cijeli stan sličan jednostavan bez puno boja pa smo tim detaljima htjeli da se vidi da je dječja soba.
Sortiraj odgovore
Najstariji