Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    20. Srpanj 2016. 16:49

Tala bas mi drago da si doma..ali izdržat ce Cvita jos dosta a ne samo do 28tt..
    Jucer me moj Dr smirio da sam u normalnom prirastu težine i da se ne opterećujem time..a ovo za otečene zglobove,meni su oticale malo noge dok sam radila jer sam cijelo vrijeme sjedila..vikendom,i sad kako sam doma toga nema..

PALE
    20. Srpanj 2016. 17:23

Ma ja nekako znam da će Niko biti dobro 💕Nažalost nije baš rijetko jer ima puuno različitih srčanih mana,utješno je što su preko puta trudnica klinci koji jednom godišnje idu na pregled i nikad ne bih rekla da su imali operaciju kao bebe,bave se normalno sportom,ne piju lijekove... Inače sve pohvale za doktore na rebru,pomažu i puno znaju,stalno se educiraju za razliku od nekih drugih....

Tala super kaj si doma,kad sam ja bila na pregledu nije baš bilo tako,bilo je svakakvih trudnica.Mene strije brinu,zasad ih nisam dobila,ali sam dobila malo celulita.

Baš me razveselilo što blizu naših zgrada rade novo igralište,potrefili su vrijeme 😊

minnie25
    20. Srpanj 2016. 17:26

Tala sve ti je preslatko za malenu Cvitu! Drago mi je da ste doma!  
    Hubica01 idite na 4D, definitivno necete pozaliti. Ja otkad sam bila sam kompletno zen jer znam da je moj mali zdravi buco. 

Crna191 i mene je moja bila pospotala, nastavila sam normalno jesti i dobila svega kilu u zadnjem mjesecu. Mislim da je nama bitnije da su nase bebice zdrave i site. Jedi koliko te tijelo pita i s time neces sigurno pogrijesiti. 
    Jako mi je drago sto si imala predivno iskustvo sa 4D. 
    Cerviks je i meni skracen i sad cekam pregled kod moje gin.da vidim sta ce mi reci za to. Ova druga mi je rekla da se moram paziti i mirovati. I napomenula mi je da mi je zeljezo malo slabije sto moja nije niti spomenula. Sad cekam pregled kod moje da dobijem upute za dalje. 

Mom2besoon ja sam ti bila ravno sa 25.tjedana na 4D i sve je ispalo super. Bebac se odlicno vidi. Gdje god sam ja zvala preporuka je najkasnije bila do cca 27.tjedna da se to obavi tako da neces pogrijesiti sa odlaskom u ovom tjednu. 

Pale ja ti vec sad imam trbusinu ogromnu, a nisam nit usla u zadnje tromjesecje. Koza me vec zateze i sve se bojim kako cu ja to do kraja 10.mjeseca nositi   Na momente imam osjecaj da ce mi trbuh puknuti koliko me zateze haha 

Frabe dobro nam dosla! Napisi nam ocekivani datum poroda da te unesem na popis!

Jado
    20. Srpanj 2016. 22:27

Pozdravi svima!
    Tala drago mi je da si doma. I meni cudno da ne moras mirovati - ali jos bolje sto ne?? :)  samo nemoj pretjerati! Kazem iako znam da ne budes. Puse Cviti nasoj

Dobrodosla Frabe! Ti bi do sad trebala i znati jel curica ili deckic jel?

tala
    20. Srpanj 2016. 22:45

frabe, dobro nam dosla! otkud si?

jazmajac, samo cu malo setati radi misica. nista drugo ne mislim. skoro sve mi je spremno.

isla sam nakratko do hm-a i zare danas. uzela sam si trudnicke ljetne hlace. skup biznis, a jos mjesec dana ljeta, no ne mogu vise u svoje stati, pa sam morala : ))) i cviti tajice. starijoj ne smijem nista dok to ne isproba, tako da jedva cekam kad ce doci!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    20. Srpanj 2016. 23:30

Ma starija si mora i sama odabrati sto ne?  
    Kako je njoj na moru? Uzivancija? I nemoj mi reci da si do sada bila u hlacama "normalnima"??

tala
    21. Srpanj 2016. 00:10

ima nas u devetom, desetom, jedanaestom, ali sve se to moze ispremjestati. cestitam na deckicu! 
    minnie, nam svako malo obnavlja listu s terminima : ))) 

jazmajac, mala je na moru i uziva, a svu si odjecu mora sama isprobati. sjecam se kako bih joj proslih godina sve kupila ljeti i bila bi spremna za skolu, a sad nas sve to ceka. valjda cu biti u formi : )
    nosim vecinom haljine. imam ih jako puno i bas se ispod grudi sire, pa su mi odlicne. 
    iskreno me vise brine odjeca za jesen, jakna, cizme+otecene noge? tada cemo biti prave okruglice. 

laku noc! tipkamo se sutra : ******+

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.