Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    19. Srpanj 2016. 18:01

Uuuu pa zar ostadoh ja zadnja koja radim??

Curke samo kratki pozdrav! Nista posebno nema nova sem toga da mislim da sam jucer vidjela nogicu kod pupka haha. Neka izbocina mala i to onako par min stajala i trbuh je bio tvvvvrd haha....
    Pocela polako rjesavati guk. U biti na kraju ispadne da se tako i vise manje hranim samo voce moram smanjiti porcije i rasporediti te iste kroz dan. Ionako pazim sto jedem. I kako sam poprilicno aktivna mogu jesti vise na dan ali naravno paziti da kad imam ljeniji dan manje papam.
    Tala robica je preslatka! Imamo slican ukus. Mozes slobodno meni duplo kupovati a ja ti uplatim haha
    Drago mi je da su pregledi svim curama uredni! Neka nam svima tako bude!

Pomozite mi pls 2 pitanja - svi imamo kindace 60x120? Ima li netko veci onaj 70x140 i gdje nabaviti ako ima a da nije 2k kn?
    I koja je 'normalna' velicina popluna? Nesto je Tala pisala da ikea mjera nije bas standard? Fala! Puse

croatina
    19. Srpanj 2016. 19:39

Imam ja 140x70 koji se preslaguje u krevet kasnije i nebi preporučila...nigdje posteljinu ne možemo naći..od pet puta kaj smo u magic baby bili jednom smo naletjeli na plahtice 140x70 ..ogradica nigdje nema..od ikee, preko baby centra, magic babya nigdje..mi smo poplun u magic baby uzeli za 80 kn i standardna je veličina za većinu posteljina koliko znam, 120x80cm je :)

tala
    19. Srpanj 2016. 19:39

Pozdrav curke! Vidim da su se zaredali pregledi. Citam i tipkam s mobitela jer sam u bolnici, pa mi je tesko sve popamtiti. Morat cu kuci ponoviti gradivo. Nadam se da ste svi dobro!!!
    Dobila sam prvu injekciju za sazrijevanje pluca. Proslo je bolje od ocekivanog. Pece, ali se mora brzo izmasirati taj dio da se sprijeci bol. Muz zeza da ce nam dijete biti svjetski prvak u ronjenju na dah : )))
    Radili su mi uzv, ctg, krv... nadam se da ce mi sutra dati jos jednu pikicu i pustiti doma. 

Pale, samnom je na sv. duhu cura cije dijete ima problem sa srcem. Sutra ima indukciju, pa bebu voze na rebro. Koliko sam shvatila, taj se neki zahvat mora napraviti u roku 24 sata. Isto su joj na ultrazvuku otkrili. 
    Sokirana je jer joj nitko nije ponudio carski, a na rebru kazu da beba treba biti sto odmornija za operaciju. Prihvati carski : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    20. Srpanj 2016. 08:46

Jutro svima !
    Drago mi da je i drugima sve ok na pregledima.Mene od 6h Niko budi,više nema toliko mjesta za lupanje pa se odguruje malo na jednu pa na drugu stranu,tako da sam baš neispavana.
    Tala,hvala na info,sa mnom kod kardiologa hrpa trudnica sa srčanim manama i svaka ima drugu dijagnozu,a i moja dijagnoza ima hrpu podijagnoza,srećom moja je jednostavna traspozicija.Doktorirala sam na temi srčane mane 😊
    Ja sam sama pitala za carski jer sam to pročitala u nekom stranom stručnom članku,doktori sve info daju na kapaljku niti ih oreviše briga,pa se o svem moraš informirati.Ići ću definitivno na carski.
    Sjećam se da je moja frendica s faksa primala te inekcije za pluća,na kraju bilo sve ok,rodila nešto sitno ranije.
    Mi jučer kupili spužvu za prematanje  u bubamari,baš sam zadovoljna.
    Koliko znam manje - više svaka trgovina ima svoje dimenzije posteljine,ja sam takodjer kupila 80/120 poplon iz magic baby i odgovara većini posteljina,najbolje pogledati po netu.

Mom2besoon
    20. Srpanj 2016. 12:49

Tala, nisam pratila postove tu, nova sam ovdje, sto se desilo kad si vec u bolnici i primila si te injekcije? Ja sam sad 24 tjedna puna sutra, i od 19 tjedna imam rane kontrakcije koje mi drze pod kontrolom jer pijem magnezij, Duphastone  i normabel po potrebi uz mirovanje. Nadam se da se nece zakomplicirat nesto za sad sam ok

Mom2besoon
    20. Srpanj 2016. 12:49

Kako se ako ko ima volje objasnit , kako se dodaje Lilypie? TNX :)

Mom2besoon
    20. Srpanj 2016. 12:50

Pozz iz Splita, od trudnice koja mora nije vidila jer lezi i miruje. Ali sve za bebu:)

Mom2besoon
    20. Srpanj 2016. 12:55

Tala, gledala sam ranije postove sad, vidim da si pisala da je bolje drzat oci zatvorene na porodu jer mogu puknit kapilari. Ajme, ja imam rozaceu, tj imam vec crvenila po licu od toga,, moze li mi porod to jos dodatno pogorsati :/

tala
    20. Srpanj 2016. 14:33

evo nas doma! 
    primljena i druga injekcija jutros. za dva tjedna kontrola da vidimo kako ide s tim otvaranjem. tada cu biti 28tt, pa mi je odmah lakse.
    cvita ima 750 grama! indeks plodne vode je 12 sto je super. 
    ograniceno kretanje i nikako ne strogo mirovanje. iznendilo me da to sada smatraju kontraproduktivnim.

mom2besoon, moje vanjsko usce je otvoreno, a cervix se skratio i omeksao. bebica je glavicom dolje i jako nisko, pa je to jos dodatan pritisak. kontakcije nemam. bila sam nekoliko puta na ctg-u ovih dana i nista nije uhvatio. dobila sam te injekcije u slucaju prijevremenog poroda, da djetetova pluca sto vise sazriju za samostalno disanje. zovu se dexametazon i u osnovi su kortikosteroidi koji je mogu jako kratko davati.
    za ticker, kad dođes do samog kraja i dobijes kodove, imas: 
    website emails forums desktop (klikni na forums)
    HTML babycenter ezboard pseudo HMTL.... (klikni taj pseudo...)
    ispod je kod koji pocinje ovako [url=http://lilypie....... kopiras ga i zalijepis kod sebe u postavke tj. potpis.

tala
    20. Srpanj 2016. 14:50

joj, pale ja sam mislila da je to jako, jako rijetko : ((( bas mi je zao. drago mi je da si dobila utjehu da je danas takva operacija njima rutinska i sigurno ce sve biti dobro. to su nasi mali borci  

jazmajac, stvarno je moguce da je to bila nogica! moja se sveki stalno zeza kako je kcer u trbuhu mogla poskakljati koliko joj je ova nogicu gurala vani : D 

hubica, muz se ne da, ha? i na 3d4d ultrazvuku ce ti organe i spol gledati na 2d-u, pa ce za filmice i slicice prebaciti na 3d4d. meni je to u svakom slucaju jedno lijepo iskustvo. ako idete privatno, traje dulje, netko ti se posveti, dobijes hrpu informacija i slicice svoje bebice u realnom vremenu.
    moja dr. kaze da je to najvjerniji prikaz i da cemo vidjeti kad se cvita rodi da je bas takva : )))

crna, bravo za odlican pregled! a frajer vec brani svoju mamu : ))))))) 
    oni su sad u fazi kad brzo skupljaju masno tkivo, pa te ne treb cuditi taj skok u tezini, a i to ti je ipak sve procjena. 

joj, cure, ne znam je li zbog toga sto su nas ginekolozi poceli spotati oko tezine ili i trudnice stvarno paze, ali u bolnici, sve neke zgodne tete. samo im je trbuh iskocio. cak ni ta otecena stopala nisam bas vidjela. gledam, jedem cokoladu i ne vjerujem : )))))))))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.