ja imam do 74.
50 i 56 smo dobili, pa nisam nista kupovala, osim sto cu uzeti nesto za izlazak iz bolnice.
62/68/74 uzimamo kako na sto naletimo, ako nesto bude na snizenju ili preko neta upiknem sitnicu tako da se skuplja.
sunny, slikat cu kad sve bude gotovo! vidjela sam na njuskalu oglas za novi nastavak za previjanje. kaze da se postavlja na zid, ali cini mi se da moze i na komodu:
http://www.njuskalo.hr/djecje-sobe/zidna-komoda-previjanje-oglas-19326041
ili napraviti u iverpanu/elgradu i samo kupiti spuzvu.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
ja sam kupovala samo 56 broj, ali imam negdje pa skoro do starosti 9 mj bebe, to sam dobila pa ti neznam reći koji je broj. ovog malog, do 3-4 mj imam puno što sam dobila,a kako će beba rasti tako ću i kupovati paralelno,pa će staro van a novo unutra,kako imamo ograničen prostor, ne bi gomilala, ali ako naletim na nešto slatko uzmem.
74 bi trebao biti prijelaz proljece/ljeto, no to ovisi o bebi i modelu. npr. zarin broj 74 je zapravo hm-ov 68. modeli su im uzi i manji. ja ima 74 i kratko i lagano dugo- kratke majice, a dugu laganu vesticu za zipom ili gumbicima. isto tako imam i tajice u toj velicini racunajuci da curice nose tajice cijelo proljece i da ljeto zna imati hladnijih dana ili veceri.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pozdrav trudnice , ja danas imam ucestale kontrakcije, postaju već bolne ali ne dižem paniku , jer samo je možda danas tako... sinoc sam povratila onako luđački, jedva dosla do wc-a , neznam kako.valjda sam se preforsirala jer su nam bili neki prijatelji pa spremi ovo ono,kupnja...blabla. I jutros se budim kad lice nateceno i modro ispod očiju, čitala sam da je to normalno da su mi pukli kapilari od povraćanja. Show..
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Pozz curke, da se i ja malo javim. Vidim lijepo sve napredujete sa kupovanjem a ja jos uvijek na nuli, nikako krenut jer se sve mislim da bi mozda mogli stogod i dobit od rodbine!
Sony sigurno si s necim preforsirala, to se meni i sada zna dogadjati da povracem ko luda, inace sam u 23+3 tjednu..medjutim ja pijem i heferol tablete za zeljezo i neke za stitnjacu, pa mozda i od tih silnih tableta mi dodje muka iako nije svaki dan!
Kako je bilo hladnije vrijeme tako su mi i noge manje oticale..
Drage sve! Samo da se javimo i posaljemo pozz sa mora! Uzivamo, kupamo se, suncamo (pametno:-)), ma divno je! Nikako uloviti signal, pa vas slabo uspijem pratiti na mobitelu, nadoknaditi cu kad se vratim doma :-)
Drzim fige da mi sve ostanete dobro i neka bebice samo rastu. Moja ce bit prava morska beba, vec vidim :-) uziva i u vodi i na suncu i zivahna je jako! Jedino me zgaravica muci, pa slabo papamo, ali i to ce proci! Ali,od kad plivam-leđa i noge puno manje bole,pa preporucam svakoj koja ima priliku da je iskoristi!
Tolko od nas za sada i pozdrav svima!!
Sony malo uspori tempo zbog kontrakcija,a ovo ti je od naprezanja,mrni se to znalo dogoditi prvo tromjesečje kad sam znala i po 3puta povratiti,obično se nakon 3 dana povuklo.
Ivcy koliko dugo pijes heferol,imaš nuspojave?Meni na zadnjem pregledu željezo bilo skroz na donjoj granici,ali još u granicama referentnih vrijednosti i rekla mi je da jednu u jutro na tašte popijem jer ću sad kao sve više gubiti željezo.Tablete mi baš ne pašu jer imam grčeve kad idem na wc i teško mj sjedaju na želudac pa ne znam da li to normalno,jedino više nisam tak umorna.Danas nisam popila i sve ok.Doktorica mi na GO,pa sam mislila tu i tamo popiti valjda mi ništ ne može biti pa tražiti nešto zamjensko.
Pale, pijem ih nepunih tjedan dana, ali uz njih pijem euthyrox za stitnjacu. I sve na taste tako da mislim da mi heferol i te druge iritiraju zeludac!! Razmisljala sam hranom unosit zeljezo ali se i zbilja trudim jesti povrce i svasta i ne vrijedi.
Meni je krva slika na početku bila super,sad sve uredno,ali željezo na minimumu i baš sam stalno umorna.Onda nisam jedina kad i tebi ne odgovaraju i ja se trudim jesti puno voća i povrća,ali baš osjetim da je beba sve veća i da crpi puno.Te tablete pijem 4 dana i baš mi nisu sjele,tu i tamo ću preskočiti neku pa pitati u Petrovoj na pregledu 27.
Sortiraj odgovore
Najstariji