Da, moram malo usporiti. Nekako mi vikendom zao da ne idemo u malo duže šetnje sa psom, ili neka druzenja pa evo. Ali sad ću se smirit. Inače ovo je baš očajno mi izašlo ,lice mi nije takvo.
Jeste li vi razmišljali o pohranjivanju krvi iz pupkovine?
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Jutro curke..
Samo da se javim sa ogtt-a..
Nije tako strašno popit to,ali mi je sad muka..no malcu se sviđa sve sto ima veze sa slatkim..danas idemo i na 4D..valjda ce bit dobar pa se pokazat da ga vidimo..
Nije me bilo ovaj vikend pa mi super dođe citat vas sad kad mi je dosadno..mi polako krenuli sa preuređivanjem stana jer je sad vec očito da cemo se duze od planiranog zadržat tu..za nas stan koji smo kaparili jos nista nije riješeno i sad sam vec ljuta jer smo do sad trebali krenut sa radovima u stanu..a mi jos ni papire nismo sredili..al dobro,srećom pa smo iovako u svome da ne plaćam stanarinu..
jutro cure!
joj, sony, brzo se oporavi!
citala sam neki izvjestaj s trudnickog gdje je pisalo da tako kapilari i ostalo oko ociju znaju popucati pod pritiskom usred trudova pa treba oci drzati zatvorene.
zanima me, nosi li tko kontaktne lece? hocete li ici s njima normalno na porod?
krv iz pupkovine ne mogu pohraniti jer nismo kandidati zbog obiteljske anamneze. jos mi je jedan detalj zapeo za oko, koji mi se bas ne sviđa. na krvi se vrse opsezna genetska ispitivanja i potpisivanjem dokumenata pristajete biti obavjesteni o rezultatima istih.
ne bih htjela zivjeti u strahu od neke mogucnosti za nesto jednog dana, sto se u konacnici nikad ne mora ni manifestirati.
kod mene je jos uvijek kaos. htjela bih danas biti gotova s tim ormarom, da barem nesto poslozim unutra i malo mirnija idem u jutro u bolnicu.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
tala-ja nosim lece i pogorsao mi se vid od kad sam trudna. Receno mi je da na porod nikako s lecama, vec naocale uzeti i nositi cak par dana nakon poroda.
chippice, a zasto? koji je razlog tome? : ) ja ni nemam naocale.
citam na ljetnim trudnicama, kako su normalno isle na porod s lecama. ove svoje lece ne osjetim, s njima se moze i spavati ( ne spavam s njima, nego govorim u slucaju hitnog carskog, pa ako se zaboravi na lece). bas cu pitati sutra u bolnici
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hej curice, kako ste mi ? Bebice udaraju :))) ???
Ja se evo danas držim hladovine, sutra idem radit ogtt pa ako mi ne bude loše malo na more...puhala je strašna bura pa ne znam koliko se ohladilo.
htjela sam vam reći, dobila sam taman prospekt od Lidla, od četvrtka ima dječje ful slatke robice ,a teme crtića koje smo mi nekada gledale :)
Pošto imam samo jedan bodi, ići ćuu kupiti...imam dilemu..koji broj? Čitala sam da ne kupujem 50 jer kao to je na knap..koji je sljedeći broj, 54 ili 56, kako to ide? DA kupim broj veće bodice? A ima i neka jaknica onako fora, taman nam za zimu, koji bi broj zela ? 60?
Baš ne znam niš s tim brojevima...
kiss ssvima
GogyRi
Ja sam dolučila da ću dati one matične stanice iz pupkovine, šta vi mislite o tome?
GogyRi
Sunny super si sasila, sve je predivno! Svaka cast!
Ivek2207 i ja sam u nedoumici oko steznika. Mnogo cura ga hvali i uzela bi ga, ali isto kao i ti nemam pojma koji bi.
JaZmajac ja jos nisam, ali imam namjeru naruciti neke stvari preko te stranice. Cijene su i vise nego pristupacne, a zbilja ima preslatkih stvarcica.
Ivek krevetic mi je preslatki. I mi smo ga svojedobno skicali bili za sobicu, ali nikako se ne mozemo odluciti. Zao mi je zbog Lesnine, ali ja ih iskreno nikad niti nisam voljela jer su mi oduvijek bili neodgovorni u poslovanju, a puno stvari svojom (ne)kvalitetom ne opravdava cijene.
Sony24 to se i meni desava kad se preforsiram (to mislim na kontrakcije). Umjesto mucnina meni padne tlak i moram hitno leci, sad vec znam prepoznati simptome pa na vrijeme zalegnem i pricekam da prode. Sad se odmori i opusti i nadam se da si danas bolje. Svakako se javi.
Evo ja sam sad cistila kupaonicu i vec dva puta sam morala pod klimu i sjesti jer tocno osjetim kad tlak krene padati, odmah me slabina hvata.
Crna191 javi se nakon 4D. Meni je to iskustvo promijenilo cijeli pogled na trudnocu.
Tala i Chippica meni se isto vid pogorsao otkad sam trudna, ali sam citala da je to normalno i da se nakon poroda sve vraca na staro. Ne nosim lece, nego naocale, ali moja dioptrija je toliko mala da mi nece niti biti potrebne.
Tala ti se sad obavezno cuvaj i ja vjerujem da ce ova tri najkriticnija tjedna preletiti i da ce sve biti u redu.
GogyRi ja nista u velicini 50 nisam uzimala. Trenutno kupujem velicine 56 i 62. Mislim da za skafander neces fulati ni ako je mrvicu veci, bolje nego da je mali.
GogyRi nisam iskreno dovoljno dobro upoznata s tom temom. Prekopat cu malo internet pa donijeti konacnu odluku.
GogyRi nisam iskreno dovoljno dobro upoznata s tom temom. Prekopat cu malo internet pa donijeti konacnu odluku.
Sortiraj odgovore
Najstariji