Slucajno stisla posalji prije nego sam dovrsila..
Uglavnom nigdje ne mogu nac bijele bodice sa dugim rukavima u vel 56, svugdje su rasprodani.
E i vidila sam u katalogu od lidla da je od 21.7. ponuda za bebe, predivne trenerkice, carapice, bodici, sve na neke likove iz crtica. Ic cu odmah ujutro jer se kod nas to sve brzo rasproda.
Zelim vam ugodnu nedjelju i da se nakupate ko je na moru 😊
mi ćemo uzeti sivi, meni su oba kindača jako lijepa,bijeli bi nam pasao ali su mi ručkice isto ružne tako da je na sivom izbor.
Da to je i meni dilema. Bijeli se vise uklapa ali ruckice? Pa sto nemaju bar na izbor bijele (a i nije mi jasna 50kn veca cijena ali ok)
Curke ako smo pisale vec uputite me na stranicu molim vas - ali koja je razlika izmedju "obicne" bocice i bocice siroko grlo? Nikako da proaktam
Ja ti neznam, dobro da si spomenula,ne bi se ni sjetila toga,neznam ni da li smo pisale. bila je rasprava o bočicama,a sad baš tome neznam.
ja se još ne mogu odlučiti između aventa( makar mislim da bude ta na kraju) i chicco i dr.browns.
mislila sam i nukove ak kak su mi cure rekle one imaju spljošteni sisač pa to nije baš dobro.
Al ovo za široko grlo i obično stvarno neznam.
Jel budete vi kupovale one kutijice za spremanje mlijeka, vidjela sam jučer od aventa ima paketić.
Ja nisam neki pobornik dojenja na javnom mjestu, nemam ništa protiv al to nije za mene, a opet si mislim ak ćemo ići negdje na cijeli dan, što znam da bi moglo biti, te kutijice bi mi dobro došle, da se izdojim, pospremim pa mu prelijem u flašicu kad treba. I da li je to isključivo za zamrzavanje ili može u tome biti ovako samo?
jutro!
evo i nas dvije! dugo smo spavale jer se jucer sastavljao ormar za cvitinu robicu. naravno, nismo ga stigli zavrsiti jer je vec prosla ponoc, a mi premoreni.
ja nisam nista radila, osim dodavanja sarafa i filozofiranja : ))))
dony, zara ce sada sigurno dobiti takve bodyce i jako su dobri. ja ih imam od sogorice. hm-ovi su se malo razvukli, a ovi su kao novi. cijena za dva je oko 69 kuna mislim.
curke, lijep vam je kindac!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
ja se nisam izdajala, ali koliko sam citala, mlijeko samo jedan sat moze biti na sobnoj temperaturi nakon toga. postoje i posudice i vrecice za cuvanje mlijeka u frizideru ili se mogu zalediti, a podgrijava se pod mlazom tople vode, ne kuhanjem.
imate i one marame za dojenje, kojima se pokrijete ako vam je neugodno dojiti u javnosti. prozracne su za bebu, a vas stite od pogleda.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hej cure!
Evo mi se spremamo za more, sutra ujutro putujemo. 😊
Vidim da od sljedeceg tjedna najvaljuju opet lijepo vrijeme, tako da se bas veselim. 😊
Sto se steznika tice, ja ga planiram uzeti, samo sto jos nisam proucavala kakvi se sve nude.
A vezano za aventove spremnike za mlijeko, ja sam jedan dobila na trudnickom tecaju i jedan kao poklonic uz aventovu izdajalicu. Djeluju mi prakticno, ako cu negdje morat otic bez bebe izdojim se, spremim u frizider i mm lako ugrije kad bu trebalo hraniti bebu. 😊
Jel koja od vas planira uzet grijac za bocice? Navodno je puno bolje u njemu grijat mlijeko, jer je za oar min. svugdje jednakomjerno ugrijano. 😊
Ja sam takodjer dobila 2 aventove posudice,mama mi donijela iz ljekarne 5 onih posudica za urinkulturu-2kn,sterilne su i u najlonu tako da mislim da neću dodatno kupovati posudice.
Grijač sam namjeravala kupiti naknadno ako zatreba,nemam pojma kako se kreću cijene? Mojim curama su nakon poroda rekli da im koža dovoljno elastična i da ne trebaju steznik pa ću i ja pričekati da vidim,pogotovo zbog carskog.A doktorica mi rekla da je dobro u trudnoći nositi pojas zbog križa,zasad ga nisam kupovala.
E da mi jučer dobili i autosjedalicu,crnu cabriofix maxi cosi,tj naručili iz baby centra jer nemaju na zalihama u toj boji,to je poklon od šogorice i svekrve,kupimo je prvu srijedu u mjesecu jer je tada 15posto popusta-taman dok stigne.Baš mi drago da smo ranije sve kupovali,jer sve se čeka,pa dok sastaviš...
Ivek krevetic je bas lijep.
Tala uslikaj kad sklopite.
Svasta vi kupujete i priredjujete, meni jos puno toga fali. Mm zeli da kupimo komodu a meni se ne zatrpava soba, ima mjesta jer je soba velika ali bih ja radije iskoriatila komodu koju vec imam, a da kupimo onaj nastavak za nju.
cure može pomoć :)
kad ste kupovale robicu, do koje veličine ste kupile unaprijed? mi imamo hrpu toga 56, tu i tamo 62..
Sortiraj odgovore
Najstariji