Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    16. Srpanj 2016. 11:03

sunny, meni je ovo prekrasno. isto bih i za svoju curicu. 
    je li bilo tesko? koliko dugo vec sivas? 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    16. Srpanj 2016. 11:54

e tala moja, šteta za taj jedan prst,al sve je ok s bebom tako da samo odmaraj, brzo će proći ta 3 tjedna do 28-og pa češ vidjeti kako dalje. ma bit će to super. vidiš kako si daleko došla, još to malo i bit će cvita zdrava i velika s tobom, isto kao i naše bebice. sve polako već kraju dolazimo,prođe ovo ljeto i već ćemo početi sve rađati pomalo.

evo mene u kišnom zgu,vratili se kasno navečer jučer,i mogu vam reći da mi tako paše ovo hladno vrijeme i kiša. noge i ruke mi uopće nisu natekle još do sad pa sam sretna. lakše stojim na stopalima.
    Al šok danas ujutro,ta glupa vaga, pokazuje 67.1 kg. otišla sam na more sa 64,5 i znam da sam si dala oduška tamo,i nisam pazila šta jedem, stalno smo po restoranima bili, pašte non-stop,al eto ipak sam mislila da sam manje dobila kg. dobro osjetim da je i bebač narastao al svejedno, mislim nisam se inače opterećivala jer sam teško dobivala kile al kak to sad se brzo kupi malo sam se zabezeknula da dokle će ići. U mojoj glavi je neka granica da dobijem 70 kila, počela sam s 58 al mislim da bude više.
    Al ok šta je tu je, bebač je ok, pa bum to poslje poroda skidala.

Jeste razmišljale da nosite poslje poroda steznike, onako za trbuh, jel znate kakve dobre. Ja škiam sad po malo, ne primjećujem neku razliku između jeftinijih i skupljih, uglavnom je opis svima isti,pa sam u nedoumici. Al bi si definitivno nabavila jedan,nisam nikad nosila a mislim da ne može odmoć, jedino ako će me sve boljeti oko tog dijela pa neću moći ni nositi.
    Kaj vi mislite?

Jado
    16. Srpanj 2016. 13:39

Hello curke! Samo pozdravcek kratki
    Kako ste mi danas? Mi eto u potrazi za namjestajem i keramikom i sanitarijama. Malecka se javlja cijeli dan skoro sa pauzicama za odmor.

Sunny super sve izgleda! Da bar ja znam nesto jednostavnije siti bila bi bas sretna

Sunnyday
    16. Srpanj 2016. 14:21

Hvala vam 
    Tala ja sam amater, mama me naucila osnovne stvari, a ja volim ponekad nesto i sašiti. Nije tesko, cak bi znali i oni koji nisu nikad šili. Ima na you tubeu tutorijal, i na pinterstu. Brzo sam sašila tih nekoliko komada. 
    Ivek ja ću kupiti steznik. Poslje prvog poroda sam ga nosila, nije lako zbog rane i teško se diše ali nosicu ga opet. Ja sam imala neki koji je kao duboke gaćice, a sa strane je imao kao neke dodatke za stezanje (kopča se kao grudnjak) pa mi taj nije bio dobar jer su se ti djelovi stalno podizali na stuk, umjesto da ostanu na stomaku. Ne znam jesam li dobro objasnila, kad budem za kompom postavim sliku. Dakle ja takav necu sigurno.

tala
    16. Srpanj 2016. 15:05

sve je odlicno! uopce se ne vidi da si amater, kako kazes : ))) preslatko!

ja cu isto kupiti steznik. nakon prvog poroda mi je bio super. bilo je ljeto, znojila sam se i sve su kile otisle, uz njegovu primarnu funkciju oko maternice : D 
    imala sam nekakav steznik gacice, bez ikakvih kopci i kompliciranja, samo neki rastezljivi materijal, oko 150 kuna je kostao.

ivek, hvala ti! ja isto mislim da ce sve biti dobro, a ovo moramo prezivjeti.... 

ja cekam mm da se vrati iz ikee. isao je po ormaric za cvitu. jos sam mu uvalila da kupi ono kalas plasticno posuđe. imamo zdjelice i svi ih koriste. sad nam treba i ostalo. cijena je 15 kuna za 6 komada. vec vidim kako moja cvita njupa iz toga. pola hrane u ustima, a pola na podu 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    16. Srpanj 2016. 15:17

Ivek evo slika,  ja takav necu sigurno

Crna191
    16. Srpanj 2016. 16:45

Sunny jesi li ručno šivala ili na mašinu? Ali sve je savršeno,pogotovo sto znas da si sama to napravila ima jos i veću vrijednost..
    Ivek nemozes na kg puno utjecat..a i imas taman za svoj tt..beba sad brzo dobiva na kilaži pa i ti s njom..samo neka su zdrave bebice..ja se zato nadam lijepom 10.i 11. Mjesecu da mogu šetat sto vise..
    Ja za steznik ne znam nista..znam da je sogi nosila onaj najjednostavniji kao gaćice gore sa produžetkom ali je to dosta kratko nosila..sad sam se sjetila da imam jedan body koji volim bas po zimi nosit a isto je kao stezni..pa cu probat s tim..ili ti steznici moraju biti bas posebno za rodilje 🤔

croatina
    16. Srpanj 2016. 16:58

Bok cure :) 
    Nadam se da ste napunile baterije malo po ovom hladnijem vremenu, idući tjedan opet pakao najavljuju..
    Mi smo se upravo vratili iz bolnice..opet me grcilo..mali je dobro, sve vezano uz trudnoću je dobro, ne znaju ni oni što me grči pa je sve zaključak da mi beba pritišće gornje organe pa se tu nešto događa..odlučila sam da ću trpit to i ne se brinut više..ako je moja ribica dobro, ja ću sve lakše podnijeti :)
    Pitala sam i koja je procedura kad je u pitanju carski rez i oduševila sam se kad mi je rekla da odmah dobivam bebu k sebi..zapravo prvo ide k tati i onda meni
    Iako malo sam tužna jer u svemu tome muž neće moć bit puno sa mnom..nakon operacije će me gurnut na vrata pol minute na stolu da me vidi i to je to..do idućeg dana baj baj :/

Jado
    16. Srpanj 2016. 18:00

Curke kupujete sta robice sa AliExpressa?
    Citam komentare na neke stvarce sto me zanimale i dobri su i 100% pamuk pa sam narucila neke pidjamice samo.
    Mislim si bi li i bodice uzela za ispod ali oni idu bas na tijelo idu....iako ako pise 100% i ima preko 1000 komentara da je robica ok....pa to bi trebalo biti to jel da? Fora je jer su pidjamice/kombinezoni onako po 50kn i to fora neki. I po 2 kao "klasicnija" po 60kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.