Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    16. Srpanj 2016. 18:37

Ja sam danas opeljesila hm i c&a i kupila svu robicu kaj nam treba za pocetak. Kombinezoni komplet od 2 su po 80 kn organski pamuk. Trenirkica 70 kn. Bodici sa dugim rukavima 3 za 70 kn. Hlacice sa nogicama 2 za 60 kn.
     Fakat ima izbora i nije skupo. Za pocetak dosta. 
    Ostalo cemo usput kupovat.

Vjeva
    16. Srpanj 2016. 18:55

tala, drzi se! Bit ce sve ok! Moja frendica se isto tako rano pocela otvarati i dobila injekciju za bebina pluca, al na kraju je rodila u 39. tjednu, isto curicu. Cure su izdrzljive pa ce tako i tvoja princeza jos uzivati u maminom trbuhu :)

ivek2207
    16. Srpanj 2016. 19:08

super za prijedloge, viđala sam i takve na netu kaka si rekla sunny,al ako nisu dobri onda niš. budem našla neki, valjda će mi i mama znati pomoći, al bi si svakako kupila jedan,odmoći ja se nadam ne može.

mi u pon krećemo s nabavkom,moram u emmezetu po jedan ormarić za zid u kupaonu.  javili nam iz lesnine da nećem dobiti krevetić koji smo kupili prije dva mjeseca, dobavljač koji ih isporučuje nešto je zeznuo tako da smo opet na početku. dobit ćemo povrat novca tako da ćemo najvjerojatnije uzeti iz ikee ,već ga škicam dugo ,točnije već skoro dvije godine,otkad je ikea došla u rh,neznam ni zašto ga na kraju nismo kupili,
    evo linka: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00257953/
    to mi je jedina alternativa, gledali smo svugdje i on nam je za sada najbolje rješenje.žao mi je jer je onaj bio lijep i funkcionalan i bio je na popustu za 500 kn, a ovaj nam je duplo skuplji, ali što se sada nudi u dučanima za ispod 1000 kn mi je žao dati, izbor je puno slabiji nego kada smo mi kupovali.,
    Eto bezveze,izvukli smo deblji kraj,nudili su nam zamjenski,koji opet nemaju na stanju pa bi opet morali čekat tri tjedna a kako su nam to obečavali i za onaj nije dolazilo u obzir.
    Već sam sva na iglama bila,hoću već privodit kraju barem što se velikih stvari tiče,a ne da taj krevetić čekam do zadnjeg časa.

Uglavnom da vas ne davim, uživajte.
    Ja u po krećem u potragu za svim stvarčicama.

Jado
    16. Srpanj 2016. 21:10

Ivek taj sam si i ja namjerila uzeti :) samo gledam bijeli (ne svidjaju mi se ruckice) ili sivi. Bijeli mi ide bolje u sobu sad trenutno

PALE
    16. Srpanj 2016. 21:11

Croatina,hoće tvoj muž biti prisutan na carskom ili će nsknadno kratko ući,nisam shvatila?Kakvu anesteziju ćes uzeti,spinalnu?Jesu ti još što rekli?Kod mene nitko nije išao na carski pa ne znam puno o tome,planiram pitati na idućem pregledu.

croatina
    17. Srpanj 2016. 00:31

Ne..on neće biti prisutan na operaciji..kad me pokrpaju do kraja će me dovest na stolu njemu do vrata da me vidi i to je to..za taj dan gotove posjete..to me malo šokiralo moram priznat...dok će mene šivati, njemu će doc sestra pokazat malog i to je to..spinalnu mislim uzet, da...
    Rekla je da odmah bebicu dobijem na prsa i cijelo vrijeme je sa mnom..na sto sam se zacudila jer žena od koje smo kolica uzeli je rodila na carski u Petrovoj i tek nakon 5 sati je dobila bebu..a isto spinalnu je uzela.. pa je rekla da kod nas to nije tako :) eto nadam se da sam pomogla

Sunnyday
    17. Srpanj 2016. 01:03

Crna mašinom šijem. Da raduje me jer sam sama napravila, nek je ljepše kupovno al ovo je od srca :)

• Dony
    17. Srpanj 2016. 08:15

Jutro cure! 
    Tala zao mi je da ti je takva situacija ali znamo da ce bit sve kako treba, samo se ti cuvaj! 
    Vidim da ste pisale za steznike, bas sam bila u petak u zg, morali smo u west gate nesto odnijeti pa dok smo kruzili po centru moj muz je ugledao u izlogu one majice za trudnice gdje iz trbuha viri glavica i odmah je usao unutra da mi ju kupi 😊 to je ona trgovina mama nova pa sam vidjela da imaju i stezniike, jedan imaju za sada u trudnoci za bolove u krizima i probala mi ga stavit stvarno pomaze ali nisam kupila.. I ima one za nakon trzdnoce koji se stave oko trbuha, znaci nisu ko gace i kostaju 199 kn. Mislim da cu ja takav kupit. 
    Ee i ugledala next trgovinu, pojma nisam imala da ima ta trgovina kod nas, kupila sam tri pidzamice za 100 kn na popustu. I bila sam prvi put u c&a ali je sve rasprodano, n

PALE
    17. Srpanj 2016. 08:19

Hvala,ja sam čula da ti u Petrovoj daju bebu,ako uzmeš spinalnu jer si svega svjestan,ali kratko,nisam čula da bebu nose tati,baš ću to pitati.
    Super što je na pregledima sve ok s bebicama.
    Sunny lijepe su ti stvari,baš si to pedantno sašila.
    Mi smo jučer dobili hrpu robice od šogi,ona ima curicu,ali sve boje su neutralne i razne veličine,super mi je    skafander-medo 😊 još su i veličine super za godišnje doba jer je rodila u 9mj.
    Dobili smo i novi jastuk za bebu-to nisam mislim kupovati i još jedan ručnik.
    Nadam se da ste svi dobro,meni trbuh baš opet jako narastao pa me brine kakav će biti za mjesec,dva...

• Dony
    17. Srpanj 2016. 08:19

Slucajno stisla posalji prije nego sam dovrsila.. 
    Uglavnom nigdje ne mogu nac bijele bodice sa dugim rukavima u vel 56, svugdje su rasprodani. 
    E i vidila sam u katalogu od lidla da je od 21.7. ponuda za bebe, predivne trenerkice, carapice, bodici, sve na neke likove iz crtica. Ic cu odmah ujutro jer se kod nas to sve brzo rasproda. 
    Zelim vam ugodnu nedjelju i da se nakupate ko je na moru 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.