Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    15. Srpanj 2016. 14:30

evo nas i doma smo : ) 
    prst otvorena! u utorak se moram javiti na patologiju, prijeteci prijevremeni porod, da bih dobila neke injekcije. nakon toga se ostaje u bolnici na mirovanju, sto sam ja odbila, tako da idem doma nakon vađenja krvi.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    15. Srpanj 2016. 15:57

A ne nadala sam se boljim vijestima. Tala strogo mirovanje jel? Trk u krevet i da ne mrdnes!
    Nisam bas upoznata - jel se stanje moze poboljsati ili sad ostajes prst otv cijelo vrijeme sigurno? Sorry radi glupoga pitanja.
    Bas mi je zao 
    Ali cuvaj se i bebicu. Najbolje znas kako se osjecas i sta mozes. Mislimo na vas!

• Sony24
    15. Srpanj 2016. 16:06

Tala tu smo jedna za drugu, sve znaš.  Čuvaj se i sretno. 

"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

sanjac
    15. Srpanj 2016. 17:13

Hej cure :)

JaZmajc evo polako se priprema za more :) Perem i spremam ves koji se nakupio, ne zelim da mi ista ostane zmazano kad odemo :) Bas pase ovo hladnije vrijeme, tako da puno lakse obavljam stvari koje trebam. Nadam se da ce sljedeci tjedan na moru biti lijepo suncano i toplo :)

tala zao mi je sto su takve vijesti, drzi se! Drzim fige da sve na kraju bude super :)

Mi smo jucer imali goste, dosla je frendica sa svojom curkom starom 3 mjeseca. :) Smijesna je skroz, vec se lagano smijeska kad joj se netko obrati, bas simpaticno :) Jedva cekam svoju curu. 
    Dobili smo posteljinu za krevetic, igrackicu koja se stavi na ogradicu krevetica, bodeke i jos par sitnica.. Polako se skupljaju stvari za Viki :)

tala
    15. Srpanj 2016. 17:52

nije rekao strogo mirovanje, nego samo mirovanje, ne nosenje teskih stvari, izbjegavati saginjanja... cak je rekao da je pola sata lagane setnje dnevno ok kako misici ne bi atrofirali. a dobit cu valjda neku injekciju za razvoj bebinih pluca u slucaju da bas pozuri i nesto da sto sprijecava daljnje otvaranje. koliko znam, ovaj jedan prst ostaje. mislim da ce sve biti ok. jako im je vazno da prođe taj 28.tt. jer je tada gotova neka faza razvoja i beba je skupila nesto masnog tkiva. surfala bih vise o svemu, ali imam zabranu od mm 

sanjac, uzivajte na moru. lijepo je vrijeme za putovanje, a tamo neka vas doceka sunce!
    hvala, sony!

moji testovi senzibilizacije su negativni. eto, briga manje... : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    15. Srpanj 2016. 18:06

tala hvala :)
    Ajde super za nalaz. :) Dobro ti veli muzek, sto manje citas po netu to bolje ;)

PALE
    15. Srpanj 2016. 18:56

Tala držim fige da što duže izdržite,čuvaj se... 🍀
    Ja sam nakon dugo vremena smazala 3 bajadere  i sad umirem od žgaravice i mučnine, ovaj moj baš nikako ne voli slatko,grrr.
    Sanjac uživajte na moru...

Sunnyday
    16. Srpanj 2016. 01:45

Sunnyday
    16. Srpanj 2016. 01:49

Evo da vidite šta sam sašila, kako vam se čini? Jos planiram svašta napraviti, bas mi je zanimljivo traziti ideje po pinterestu. 

Tala  zao mi je cuti takve vjesti, cuvaj i sebe i Cvitu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.