Curke pozdrav
pa gdje ste nestale sve? Napokon popuste vrućine pa se i vi umirite? Ajde lijepo vi na tipkanje dok si na poslu uzmem pauzu baš mi lijepo čitati naš formić
Pozdrav svima veliki! Nemam ništa pametno za tipkati, danas je nama dvjema 25tt! Još je tako kratko do upoznavanja
jutro!
hvala sanjac, hvala tatjana! popodne ce mm otici po te nalaze da se i toga rijesimo.
ja se bas idem spremiti za odlazak na sv. duh da vidimo sto ce nam reci : / idem kao turist, nemam namjeru ostati : ))) muz, naravno, ide samnom. uh....
jazmajac, cestitam na 25tt! cure su dan razlike : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro, nama je danas 27 t. Jos nisam svjesna da ce nas uskoro biti troje. Ja sam budna od 3i pol. Ovdje u puli isto ko u opatiji puse buura. Jos me malac posteno lupao po noci tako da oka nisam sklopila.bas je aktivan zadnjih par dana, inace je pasivko mali i tu i tamo se javi. Bura sve nosi tak da mislim da cemo mi za zg danas, trebali smo sutra al kak je vrijeme ruzno kaj cu sjedit zatvorena. Doma ionak posla imam, moram se bacit na slaganje torbe za rodiliste, jos kupovanje sitnica svakakvih, idem i u pon provjeriti TSH i nadam se da ce mi ukinuti ovaj put eutirox, pijem ga maltene od pocetka trudnoce kad mi je skocio, na zadnjoj provjeri je bio 1.68 pa me i dalje ostavila na terapiji, nadam se da ovaj put nece.
U utorak imam i pregled, konacno, nakon 6 tj, da vidim svoje djetesce.:-D
GogyRi i ja bi iRobota! Da skup je, ali tako me privlači...doduše ne znam hoću li si ga moći ove god priuštiti, a opet glupo mi kupovati usis za 500kn i onda za nekoliko mjeseci opet robot a ovaj radi....500kn takoreć bačeno?
Radim još 3 puna tjedna i onda GO pa porodiljni. Nije meni do posla, ali mi se ne ide na onu manju naknadu baš baš to što si rekla nitko ti hvala neće reći....
Tala naravno da ideš kao turist! Nećeš se zadržavati, sretno i javi nam se čim uspiješ!!
I ja moram obavljati vrhovec, ali nitko se ne javljaaa divotica. Niti ne znam jel imaju "ljetno" radno vrijeme ili šta. Na webu nema ničeg naravno.
Ako netko slučajno ide tamo ili ima info pls da mi se javi! Mogu li i dalje po "naputke o zdravoj prehrani" svaki dan u podne ili kako?
Tala i čestitke i tebi! Samo se ti pazi i što duže da vas dvije izdržite
I mene baš zanima što će ti reći na sv Duhu
Samo da vas pozdravim!
Ja baš kuham ručak,pa ću malo leći,popodne ću iskoristiti ovo vrijeme da se nadjem kratko sa frendicom u centru,tko zna dokad ću biti sposobna.U Zg je prohladno,ali lijepo,meni baš paše.
Ovaj vikend ćemo malo preurediti i bolje iskoristiti ugradbene ormare-stalno to odgađamo, i imamo goste,prijatelje,rodbinu,svi se najavili doći ovaj vikend... I sam noćas loše spavala, križa i ledja me bole(tak mi bude tjedan dana pa popusti)imam osjećaj da Niko dosta raste i svaku večer se javi u 23h i javlja se sat-dva,ali noćas je stalno nešto izvodio,valjda se nije opet okrenuo.
Tala sretno i javi se kaj su ti rekli,vjerujem da nećeš ostati u bolnici.
Ugodan vikend svima... 😉
I u Osijeku je zahladilo, lakše se diše. Ja sam šila, kasnije ću vam pokazati, sad sam na mobu pa se ne snalazim.
Tala javi šta su ti rekli.
Pozdrav svima!😃
Evo pridružuje vam se još jedna trudnica,nova sam ovdje i nadam se ugodnom druženju s vama.
Mi vec imamo 19+5 tt. I ocekivani datum upoznavanja je 4.12.
Leptirić
bok curke..
JaZmajac još malo brojiš i ti..mi smo 2 tjedna još na poslu i jedva čekam odmor..
Vidim da nitko ne spava baš u zadnje vrijeme..meni je tako teško zaspat..ne zaspim prije 1, a svako jutro dizanje u 6.. a isto mi je super u pauzi od svega malo pročitat šta ima kod vas..
Znam da nam nitko neće hvala reči, ali mene nije jučer bilo na poslu, i već je sve u krivo krenulo..kolega je još mlad i previše se zeza,a ja sam valjda controlfreak što se tiče posla..ne znam kako će sve bit od 1.8 ali mislim da sam dala od sebe i više nego što sam trebala
Tala javi kak je prošlo..
ivek2207 meni je rekao da ga ne zanima toliko TSH koliko fT3 ili fT4..a sve je bilo taman na sredini, čak i prema donjoj granici no morala sam nastavit pit Euthirox..
Chippica, minnie, GogyRi dajte neku preporuku za more u tim vašim krajevima..kak nismo znali da li ću ja moći uopće putovat, nismo ništa rezervirali, a i taj gore dio ne znam baš najbolje..jedino gdje sam bila je Medulin, a to mi je sad daleko.. može i u PP da tu ne skrećemo s teme beba
Sortiraj odgovore
Najstariji