Da, 200 kuna za slikovnicu... Za te novce, ja svojoj curki tri knjige uzmem, ali valjda svi znaju da sve sto ima veze s djecom moze kostati kao suho zlato i opet ce imati kupaca : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Cure, vidim da vas je dosta bilo ili ste trenutno negdje na moru pa imam pitanje vezano za zaštitu od komaraca, kako se štitite? Jeste li čule/koristile ovaj proizvod: http://www.terra-organica.hr/aromapic-gel-losion-protiv-komaraca-citridiol-etericna-ulja-pranarom.html
Puno hvala unaprijed :)
Hello svima,
Jedni pitanje(ispricavam se ako vec postoji negdje tema). New here..
Naime, muz i ja smo palnirali ici na trudnicki tecaj tokom ljeta, ali smo tek nedavno shvatili da se preko ljeta ne odrzavaju tecajevi u dom.zdravlja.. :(
Naravno, htjela bi da je muz na porodu prisutan, a tecaj je obavezan(termin mi je pocetkom rujna). Zna li netko mozda sto je najbolje napraviti? Neki prijedlog?
Hvala unaprijed
Vjeva ja sam kupila sprej za djecu od olivala protiv komaraca. Neka etericna ulja bez deeta. I fakat funkcionira. Samo je jako masno pa je dosta malo stavit.
Julia za prisutstvo muza na porodu u nekim bolnicama nije potreban tecaj. Najbolje je pitati u bolnici u kojoj ces roditi da li im je uvjet da pratnja ima tecaj i ako je sto da napravis u ovom slucaju.
Julia,stvarno ne znam,mi smo obavili tečaj sad u 6mj i rekli su nam da se nigdje ne održava tečaj u srpnju i kolovozu,najbolje nazovi bolnicu gdje trebaš roditi pa pitaj ili kad kreneš u tu bolnicu pred kraj trudnoće ctg pitaj,koliko sam shvatila svaka bolnica ima svoju politiku glede tečajeva.
Ja sam protiv komaraca koristila olival kids,pisalo deet free i isto na prirodnoj bazi kao i ovaj tvoj,tako da mislim da ti i taj ok.Bili u Dalmaciji i nista nije pomoglo izgrizli su me,ocito vole trudničku krv,inače me uopće ne grizu tipa jedan ubod u 1godinu,sad sam izludila i pred kraj čekala povratak u ZG,možda ih u 6mj jos nisu špricali pa bila takva pomama,možda sad bolje 😉
Hvala curke na odgovorima :)
Da, bila sam neki dan na Sv. Duhu. Tamo planiram roditi i objasnila sam situaciju, a doktor koji je radio uzv je rekao da treba tecaj, al da sve ovisi o tome tko se nadje u smijeni..i da sto se tice njega on bi pustio..kao..ljudi smo. Uglavnom, nije mi znao dati tocnu informaciju :/
kazes da se ne odrzavaju tecajevi u domu zdravlja, a tecajevi po bolnicama?
ovo je kontakt za sv. duh 01/3712196 od 13 do 15h.
ili platiti prvi tecaj u devetom mjesecu i neka vam odmah daju potvrdu.
postoje i privatni tecajevi. ne znam priznaju li se.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
i ja imam od Olivala i super mi je..i miris i djelovanje..za sad na ZG komarce dijeluje..
a ovo za porod..ja mislim da će ti pustiti muža Julia..kad dođeš na porod objasni situaciju i to je to..ionako ništa posebno na tom tečaju ne kažu da bi muž morao znat..ne porađa te on..tako da ne brini..on je tamo ionako moralna podrška a to ne uče na nijednom tečaju..
Pozdrav trudnice :)
Vidim da se dosta pricalo o uloscima i gacama.. Ja sam planirala gace uzeti u dm-u, frendica ih je koristila i ona je bila zadovoljna njima.
Sto se ulozaka tice, kaze da su mame manje vise koristile virove uloske, ali su ispod njih stavljale obice kako bi bile sigurne da nebu nis procurilo. Ne znam da li u bolnicama rade problema oko toga ili ne.
ivek ja bum radala na sv. duhu, i planiram si uzeti spavacice, nekako smatram da je to najprakticnije :)
Moja Viktoria je jucer cijeli dan bila mirna (sto mi je cudno za nju), tek je navecer pocela divljati. A u zadnje vrijeme me boli dio ispod sisa, kao da imam upalu misica, pa se svako malo namijestam na kaucu, nemrem dugo sjaditi u istoj poziciji.
Dobrodosle nove trudnice :)
Sortiraj odgovore
Najstariji