I tako ima jos puno toga ali da vas ne zatrpavam slikama..
Ja sam isto dobila taj mail od mullera ali ja cu onda to isprintat i ic s tim papirom tamo pa mozda dobim tu knjizicu s popustima. Pocet cu polako kupovat i bocice, kreme i ostalo.
I zelim onu predivnu torbicu koju je chipica kupila od philipsa.
Dobro dosle dvije nove trudnice!
A meni se isto svako toliko trbuh zgrci i zaboli ali kad vidim da je i vama tako mi je lakse 😊
Hvala na dobrodošlici
tala, personalizirana knjižica je divna, hvala na preporuci!
minnie, Dony ja sam jučer taj mail samo isprintala i odnjela u Muller..nije ništa na blagajni rekla, samo mi je dala tu knjižicu..
Dony preslatko je sve..ajme košuljica i trapke..bit će mali frajer..
PALE tih spavačica za dojenje imaš u onom dučanu mamanova u westgate-u i na Malešnici..ja kad sam ih gledala su bile oko 120kn..možda im je sad sniženje kakvo..a ima skroz zanimljivih..
koliko uopće paketa tih uložaka i gačica treba? ja sam uzela 2 paketa Vir jer su mi curke moje rekle da su one sve koristile te, ali sam mislila i još jedan paket tih Chiccho ili Tosama ako su veči i zaista bolji..a gačica sam uzela 10 kom u Mulleru..iste su kao u Dm one Jessa..i još ću ovaj jedan paket mrežastih uzet..
mene malo brine što mi svi u zadnje vrijeme govore da mi je trbuh baš narastao u zadnjih 2 tjedna..i stalno je onako napeto sve..a apetita baš i nemam posebno..malac mi se uredno svaki dan javlja i sad na pregledu u Suncu je rekla da je sve ok al..ne znam da li tako treba biti ili..?
Dony mi planiramo do trsta iduci tjedan sad dok smo na moru pa daj reci gdje si nasla sve te stvari, ja sam bila prosle godine prvi put i bila sam samo po centru trsta nisam isla u velike shopping centre. Jel si te popuste nasla tamo? Mi isto smo mislili uloviti robice na snjizenjima njihovima pa bi upute dobro dosle, tipa kako se zove centar, ja znam samo za tori deuropa al nisam bila. Velim samo po centru smo setali.
Hvala.
Vjeva dobrodosla.
Jutro curkice,
Dobrodošlica novim članicama !!!
Imam pitanjce, ja sam isto počela kupovati robicu , kupila sam neki newborn kompletić od 5 dijelova, nema neki broj, bar ga ja ne vidim. To je kao neki fancy dječji dućan u opatiji, sve prirodni materijali, pamuk i tako....i sad...ok u tome će doći kući. Iz iskustva, možda savjet drugorotkinja, kakvu robicu da kupujem? Jer sam čitala da su "majice"nezgodne jer stalno moraš dizati glavu, tutice na kopčanje po sredini trbušćića ili ? Koliko komada recimo kupiti tutica tih za prve dane? To me malo muči,..Šta se obuče ispod te tutice? Pošto sam ja sredina 10 mjeseca ,mi naginjemo više zimi,iako ok, u kući nije hladno da mora biti zabundan?Šta kupiti još i koliko? Tipa trenirkice? To mi sada izgleda jednostavno za obući? Mislim, tko će tako malu bebicu okretati i sve to ..jooooojjjjjjj :))))
GogyRi
Chippica i mene je malecka jučer istukla, čudo jedno. Već sam se i ja zabrinula malo. Može biti da je čudan dan bio.
Ja sam to povezala sa time da ne voli da mama ide raditi
Danas idem po sve nalaze kod HZZO dok pa ju baš pitam. Držite mi fige da GUK profil izbjegnem bar još 1 mj....jer to i ako bude OK mora se ići svaki mjesec na kontrolu a to mi se tako ne da.....(druga je stvar naravno da nešto ne valja, onda idem kamo god treba za curičku)
U četv sam kod moga doktora na mjesečnoj kontroli. Nadam se da je sve OK!
Cure koliko tih uložaka i gaćica cca treba uopće? Možda da nam odg curke koje su mamice već najbolje
Dobrodošle nam nove članice!!!
Chippica mene Niko od 16 tjedna jako i često lupa,dosad su bila 3dana da me skoro cijeli dan lupao i pogotovo aktivan po noci-vec mi ne da spavati,cak ga kardiolog zove živac jer mu zbriše cim ga počne gledati.A doktorica mi jos u 12 tjednu rekla da mi trudnoća neće biti lagana kad naraste jer ce me lupati jako-vec se tada vrtio,svi mi govore da to dobar znak i da bolje da je aktivan ali eto pitat ću u srijedu,kao sto sam napisala zadnjih tjedan dva hrpu novih simptoma pa jedva čekam pregled.Ovo sto ima na srcu nema nikakve veze jer njemu u trbuhu super.Jace i češće udarce pripisujem tome sto je jako dobio na kilaži,a ti si jos u većem stupnju trudnoće.
Super info za spavaćicu.
jutro
probudila sam se tako umorna i gladna : ))) sad sam smazala kroasan, a muz mi je jucer donio kilu borovnica. neka kolegica s posla se bavi uzgojem, pa da cvita i ja fino papamo.
gogy, ove stvari oko odjece su tako individualne. ja recimo te tutice/piđamice uopce ne volim i imam ih svega par komada jer su mi se pokazale neprakticne po noci kod mijenjanja pelene. s druge strane, financijski su isplativije od hlacica i majice, djetetu leđa nikad nisu gola... kupite one koje imaju kopcanje sa strane + među nogama. izbjegavajte one koje imaju gumbe na leđima da dijete ne lezi na njima. ako dolje nemaju otvor za noge vec onu kao carapicu, svejedno je potrebno jos jedne carapice na to obuci.
crna, dva paketica vira nece biti dovoljna za rodiliste. to je samo vata+mrezica, jako brzo se napune i uvijek promoce. neke mame ispod vira stave always ili tako neki ulozak, ali to rade na svoju odgovornost jer ovi vateni ulosci, za razliku od gelastih, ne pogoduju razvoju bakterija. zato mislim da je bolje uzeti chicco ili to.to mama i biti miran.
dony, izabrala si bas lijepe, frajeraste stvari!
jazmajac, drzim fige za izbjegavanje guk-a!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala vidjela sam te personalizirane knjige i bas sam ju mislila kupiti kumi koja sad treba roditi ima starije dijete pa mislim da bi to i njemu bilo zanimljivo.Ali malo su pretjerali s cijenom pa se premišljam.
Sortiraj odgovore
Najstariji