Hvala svima na dobrodoslici! Termin moje curke je 15.09.
Uh, vidim da ste svi u pripremama, svaka cast! Ka sam jos u izstrazivanjima sto i kako ;-) a i ceka nas preseljenje krajem mjeseca pa cemo onda poceti sa spremanjem sobe isl.
I ja sam se danas prijavila za Muller i isto su mi poslali na mail da ce mi poslati kupone kad rodim.. ne kuzim...
Također, vidjela sam da u Bipi pocinje 30% popusta na svu Mustelu, a na to moze i dodatnih 15% rođendanskog popusta! :-)
i jos pitanjce- dali cete koristiti maramu za nositi bebu? Ima netko iskustva sa njima? Tnx :-)
Bok cure vidim sve ste unuloscima i gacicama, ja nisam jos stigla do tog dijela. Danas smo bili u Trstu i pokupovali robice u vrijednosti 300 € a sve je bilo snizeno 40 i 50%. Tamo je robica svarno predivna i kvalitetna. Kupila sam plisanih debljih stvari za 1 i 3 mj, i nesto tanje proljetno za 6 mj. Mislim da sam sad ok sa robicom, trebat ce mi jos bodiji i kapice. I naravno te vece stvari kao sta su komoda i krevetic.
Bok cure vidim sve ste unuloscima i gacicama, ja nisam jos stigla do tog dijela. Danas smo bili u Trstu i pokupovali robice u vrijednosti 300 € a sve je bilo snizeno 40 i 50%. Tamo je robica svarno predivna i kvalitetna. Kupila sam plisanih debljih stvari za 1 i 3 mj, i nesto tanje proljetno za 6 mj. Mislim da sam sad ok sa robicom, trebat ce mi jos bodiji i kapice. I naravno te vece stvari kao sta su komoda i krevetic.
chippice, puno hvala!
to su znaci ovi veliki, kao i chiccovi. kazu da su takvi najbolji, ali zauzmu pola torbe : )
curke, tena besplatno salje uzorke ulozaka. jako su veliki i debeli, odlicni kad se dođe doma nakon poroda. inace su za inkontineciju, znaci, super upijaju kad se maternica krene cistiti.
vjeva, dobrodosla!
nekidan sam pronasla prekrasnu slikovnicu koja se moze personalizirati. zove se "kako je (ime djeteta) stigao/stigla na svijet?" uh, kosta 200 kuna, ali mi je to tako prekrasna uspomena.
ako se kome igra, mozete vidjeti kako bi izgledala s vasim imenima ( i izgled likova se moze mijenjati):
https://www.tvornica-snova.hr/personalizacija/stavka-narudzbe/12599/uredivanje#about
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji