samo da pitam kako ste dobile te kupone za Muller..meni je teta na blagajni rekla da se moram prijevit na njihovoj stranici i onda im donjet nešto isprintano..sad je nisam skužila dal ono što se dobije na mail da sam se prijavila ili nešto drugo..?? u tome što sam dobila na mail piše da se knjižica s kuponima dobiva po rođenju bebe..
maya dobrodošla..
ivek ja ću ponjet 2 spavačice..ne znam dal se dobiva njihova ona spavačica za porod ili se u svojoj rađa baš..no ako se rađa u svojoj, to mogu odmah po porodu skinut sa sebe jer će bit neupotrebljiva..mislim da ću prvi dan biti u spavačici, a kasnije se nadam da ću moći hlačice od pidžame koje ne stežu jer ne volim spavačice
ok ovo za muller sam shvatila..posao mi iscrpi svu koncentraciju pa en čitam dobro
ove jessa mrezaste gacice stoje u dm-u kod higijenskih ulozaka. ima ih 5 unutra i svake su posebno zapakirane. naravno, mogu se i prati jer uopce nisu tako tanke, ali su namjenjene za koristenje i bacanje. no, meni one nisu bile dobre. mozda zato sto tada nisam bila trudna, ne znam.. bilo je to nakon operacije prosle godine. pogledam ja u nasem dm-u.
sad sam narucila ove tosamine iz konzuma. stize mi dostavljac veceras, pa cu vidjeti kako izgledaju. 5 komada-21 kuna.
sunny, caj od lista maline i grickanje datulja, kazu od 35./36.og tjedna trudnoce.
ja za sv. duh imam jednu spavacicu, kupljena u hm-u prosle godine, ima gumbice, no ima duge rukave, pa sam ju mislila dati snajderici da ih skrati zbog braunile. i kazu da je u sobama dosta toplo zbog bebica. imam i jednu fenomenalnu majicu s gumbicima koju je mm kupio u zari, a meni se stisnula u pranju, pa sam ju prisvojila+jedne tajice mislim kupiti uz nju koje bih nosila i nakon poroda.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ivek Nisam u Zg ali cu nositi dve spavacice, u jednoj odmah rodim i šaljem je na pranje, a druga mi ostaje (ako je budem morala nositi zbog vizite) Nosicu i tajice sa nekom majicom na kopčanje.
Za ove mrezaste gacice nisam ni znala, i izgedaju mi bolje od onih iz dm-a, sigurno cu i njih kupiti, izgledaju čvršće.
Maya20 dobrodosla! Obavezno mi napisi termin da uvedemo tvoju curicu na listu
Sunnyday ti se svakako cuvaj! Nadam se da nije nista opasno. Meni trbuh zna biti tvrd, bez popratnih bolova i grcenja, to sam dosada pripisivala mom malom nestasku jer me stalno lupka, vrti se i izvodi vratolomije.
Ivek2207 spavacice su, kazu mame, najzahvalnije. Kod nas u Ri se rada u njihovoj, ali sam citala da je bilo slucajeva da ih prifali. Tako da cu ja svakako spakirati i dvije svoje.
Crna191 meni isto pise u mailu od Mullera kao i tebi da cu knjizicu dobiti tek kad se beba rodi, a to mi je prekasno. I vise mi nije jasno kako su druge curke dobile tu istu knjizicu s kuponima... Ako netko zna, pliz objasnite nam da mozemo podici jer me bas kopka sta je sve unutra, planiram pocet kupovat pomalo opremu pa ce mi dobro doci
cure, stigao je moj dostavljac i donio tosamine mrezaste gacice :DDDD
odlicne su, kao da nemate nista na sebi, nigdje ne stezu, a opet mi se cine da ce super drzati ulozak na mjestu. ja sam uzela M velicinu. uzet cu i jedne L kad ponovno budem narucivala za svaki slucaj. to je mreza i vrlo je rastezljiva. stoje presmijesno. kao one mrezaste opravice iz sex shopa, sve se vidi :)))))
kad se rastegnu izgledaju kao ove.
http://www.mojaljekarna.hr/9443-home_default/tena-fix-standard-mrezaste-gacice-za-ucvrscivanje-uloska.jpg
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
E takve Tala i ja imam iz ljekarne. Abri fix neke. 3.50kn komad.
Eventualno si jos jedne uzmem. Zena u ljekarni mi je rekla da nisu za jednokr upotrebu da se peru. Pa mi nadam se vise od 10 kom ne treba
A lako se kupi jos ukoliko bas usfali. Kontam si neke necu ni prati ako se bas jako jako zaprljaju.
Pozdrav svima, drage mame :)
Nova sam na Klokanici i rado čitam Vaše postove zadnjih tjedan dana pa sam se sada odlučila pridružiti i podijeliti s Vama sva iskustva, najljepše iščekivanje te naravno dobiti savjete o svemu što znate puno bolje od mene :)
Mi čekamo dječaka, termin je 24.9., planiram roditi u Vinogradskoj, a prave pripreme kreću krajem srpnja kad se mm i ja vratimo se mora...
Za početak puse svima, a sigurno se uskoro javim s brojim upitima :)
Super za info,ionak ću do bubamare u utorak,tamo sam vidjela te tosamine pa ih odmah uzmem,uzet ću jedne iz dm pa vidjeti...Kupila sam jednu L spavaćicu kratkih rukava u C&A ,vise nije bilo u toj veličini pa moram negdje nabaviti jos jednu sa gumbima.Mrni se to iskreno čini najjednostavnije i koristiti ću sigurno prvih mj dana nakon poroda pogotovo zbog carskog iako spavaćice ne volim.
Cure, moja beba danas nema 5 minuta mira. Jest da je zivahna od kad sam ju pocela osjetit, ali danas doslovno cijeli dan skace, lupa, ne znam sto joj je. Rekla mi je ginicka jos prije da je aktivnost dobar znak, ali nikad kao danas, trbuh mi skace od jutra, ne znam dal joj mozda sta smeta? jel imao jos tko takvo iskustvo?
Sortiraj odgovore
Najstariji