Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    07. Srpanj 2016. 08:37

Sony dobro ti je sve Tala objasnila i uslikala,ne trebas se registrirati samo slijedi upute koje ti je napisala,nista ne trebas cekati vec samo copy-paste tog linka,brzo je gotovo nista se ne čeka.

PALE
    07. Srpanj 2016. 08:41

Da li netko zna link za dobivanje tezine u trudnoci po tjednima?Ne mogu ga nikako naći,mislim da ga chippica stavila tu na forum.

Crna191
    07. Srpanj 2016. 08:44

jutro...
    samo da probam i ja taj ticker staviti..
    pale..ja sam to nekad davno našla na int..potražim pa ako nađem,zaljepim..

Crna191
    07. Srpanj 2016. 08:46

Pale jesi li mislila na ovo?
    http://www.trudnoca.net/prirast-tezine-u-trudnoci/

PALE
    07. Srpanj 2016. 08:57

Na to sam mislila,hvala.Na gornjoj granici sam,tako mi doktorica rekla,to ok,obzirom da sam na moru stvarno pretjerala 😊
    Više se ne sjećam,ali ticker kad napravis kopiras onaj link di je forum pa najduži(mislim da nesto pisalo url,html... uglavnom puno toga)pa odes na pocetne tvoje postavke u klokanici u potpis.Mislim da si uspjela,znam da je otprilike tak bilo vec sam zaboravila.

PALE
    07. Srpanj 2016. 08:58

Uspjela si 😉

Crna191
    07. Srpanj 2016. 10:04

ma po toj tablici sam i ja na gornjoj granici..i ja sam zadnjih dana malo sa slatkim pretjerala, a za tjedan dana je pregled pa sad moram malo pazit..
    a i mislim da neću dočekat 1.8 na poslu..tražit ću dr da mi od 18.7 piše bolovanje..
    jel zna koja jel mogu ja biti sad 10 dana na bolovanju, pa mi 1.8 kreće kolektivni go 2 tjedna, pa opet 9 dana bolovanja do onih 45 dana kad moram ić na porodiljni? ili mi je pametnije iskoristit cijeli go?

sanjac
    07. Srpanj 2016. 10:19

Jutro :)

Ako je vjerovat tablici onda meni fali par kila i za ovaj minimalni porast tjelesne tezine :/
    Sutra idem na pregled, pa bum vidjela kaj ce mi gin reci. 

crna zasto si ne iskoristis cijeli go, ionako ce ti biti placen?

tatjana_zg
    07. Srpanj 2016. 10:20

Mislim da kad si na bolovanju onda si u komadu. 
    Ja sam uzela g.o.cijeli 7 mjesec a od 24.7 sam na porodiljnom.

tala
    07. Srpanj 2016. 10:42

jutro 

sanjac, ja isto gledam ovu tablicu. meni fali 3 ipo kile za minimalan prirast tezine za tocno 24tt danas. a ova moja ludaca me je jos prosli put pospotala da sam dobila previse : )))

pale, gledala sam tu posteljinu! i jos si razmisljam kako mi treba jedna malo veselija za proljece, ali na kraju ju nisam uzela jer mi je opet neka tockasta zapela za oko. poplun je dovoljno debeo?

sony, nije potrebna registracija. mislim, ako netko zeli, onda moze jer se tako ima svoj album sa slikama. ja nisam. : ) 

netko je spomenuo ikea stvari. mi smo uzeli njihov gulliver krevetic. sto da kazem, obican bijeli minimalisticki krevetic. jednostavan za slaganje i spremanje. podnica se podize na dvije razine i to je sva mudrost. od posteljine mi se sada eventualno sviđa ona bež tockasta. nemaju neki izbor, ali znali su imati. uskoro bi im trebao izaci novi katalog (onaj kojeg ostavljaju po vratima) pa mozda predstave novu kolekciju za bebe.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.