Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    06. Srpanj 2016. 10:35

jutro! 

crna i cure koje se spremate u pohod na izdajalicu, dm vam cesto pri otvaranju ili renoviranju stare poslovnice ima akciju -15% na kupnju iznad 200 kuna. i onda taj dan mozete iskoristiti i kupon -25% na proizvod ako imate bodova za njega na svojoj kartici, pa vas aventova izdajalica i gratis torbica dođu 270 kuna : )))

takva je akcija npr. od 7.-9.7. u zagrebu u bastijanovoj 54. jos se dobije veliki rucnik za plazu za kupovinu iznad 250 kuna (dok traju zalihe). 

: ************

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Julia
    06. Srpanj 2016. 12:25

Hvala na dobrodoslici :)
    Termin je oko 5.9.i deckic je. 
    Naknadno sam skuzila da zapravo spadamo pod "ljetne bebe", al meni rujan odmah znaci jesen :)

tatjana_zg
    06. Srpanj 2016. 13:08

Julija termin nam je isti dan i ja cekam deckica 

• Maya20
    06. Srpanj 2016. 13:29

evo i mene!
    super savjete dajete cure, morat ću se i ja primiti priprema :D

dap, mislim da ću ja u startu probat sa tom maramom za nositi bebu, sve moje iskusne frendice ih za sada hvale...

i još pitanje- gdje ste uzimale (ako jeste :-)),  posteljinu za kinderbet?

mimica24
    06. Srpanj 2016. 14:51

Bokić! Možda je nekima rano,ali ormarić mog sina je spreman, sve oprano,opeglano i pokriveno plahtom da se ne praši.

Fale mi još stvarčice za mene, to ću malo kasnije spremati torbu za rodilište, kolica i posteljina za kinderbet. Ipak ćemo je kupiti u BiH jer je tamo to bagatela naspram naših cijena ovdje, a nije mi daleko.

Jado
    06. Srpanj 2016. 15:26

Hello curke samo kratki pozdrav!
    Ja sam u takvim gužvama da su ovi vaši savjeti šta kupiti, koje marke, sniženja, kuponi stvarno izvrsni i hvale vrijedni!! Hvala puno

Ja moram na guk glupi  nisam baš sretna, a i čula sam da se ide po 3x, edukacija i digni iglice te, pa odnesi ti to jedan dan, pa ajde još po nalaze...mislim strašno i onda svaka 4 tjedna iznova ako je OK, a ako nije svaka 2 tj..tccc
    Sutra pregled brrrr jedva čekam vidjeti malecku!! I trema me hvata sada.
    E da obavila opet urinokult i OK je sva sreća.

• Sony24
    06. Srpanj 2016. 18:15

Evo ja čekam da mi pošalju taj link za sliku, ne znam koliko to traje. Ali nebitno, i ja sam počela sa ormarčićem. Peglanje i pranje su na redu.. Sutra mi je ginekoloski,  pa mislim da će mi radit oni test na šećer... ali nije mi 'to to' jer je sutra bez ultrazvuka pregled 😐..

"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

PALE
    06. Srpanj 2016. 19:20

Ovaj put ja očistila poruku bas kad napisala,grrr.
    Evo me s pregleda,mjere bebe ok,ima 1250 grama tako da smo vec veliki 👍💕 
    Rekla sam doktorici za to sto sam u par navrata imala tvrd cijeli trbuh i da me zatezalo,nije bila oduševljena zbog mojih mioma,rekla mi da sad idućih 10tt moram opet mirovati,sl kao 1tromjesecje,jer beba veća,a i maternicu opterećuju miomi,dobro je sto sam skroz zatvorena.Dakle većinom mirovanje ☹️ Sreća da sam gotovo sve  kupila, samo par sitnica. Za kriza je rekla da postoji u ljekarni pojas koji inače dobar,štedi kriza, a i sluzi da ne dodju ranije kontrakcije-stvara manja opterećenja ,pa ak se duze šeće da ga dobro staviti.
    Inače udebljala sam se ukupno 10.5kg-na moru smo išli često na večere,sad sam se vratila na svoju prehranu pa ce valjda biti sve ok,po meni je to previše,a ona rekla granični slučaj da malo pripazim za dalje.

PALE
    06. Srpanj 2016. 20:02

Zao mi svih koji moraju na kontrole zbog glukoze,znam da to gnjavaza zbog frendice,drzim fige za dobre rezultate.
    Posteljinu sam narucila sa vivre stranice+ogradicu,posteljina 125kn,ogradica oko 140kn,ali ta ponuda je prosla,cesto stavljaju posteljinu u ponudu,a jastuk sam po preporuci kupila u bubamari,izgleda kao trokut,pomaze bebi protiv kolika i olaksava disanje,na tecaju ga preporucili,a prosli tjedan mi susjeda takodjer isti preporucila-80kn je plus trudnicki popust utorkom.Poplon 80kn u magic baby.

tala
    06. Srpanj 2016. 20:25

hej, curke! 

ja sam isto posteljinu s vivrea kupila i cesto ih ima. evo i sada se u trazilicu moze upisati posteljina ili krevetic i izbaci ponude. sad samo moram kupiti poplun za tu posteljinu.
    mislila sam sve uzeti u ikei, ali ikea ime svoje specificne dimenzije, pa kad jednom kupis nesto sve se dalje mora kod njih kupovati. 

pale, ovaj poplun iz magic baby ti odgovara za vivre posteljinu? jer ja bih narucila jos jednu, dvije... cijena je super, a posteljina 100% pamuk. 

koju si ti uzela?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.