Ja sam prije 2 noci osjetila neka zatezanja,bas sam se prepala da su kontrakcije možda su i bile pa sad vise mirujem. Kako znam da su kontrakcije?
I ja sam čula da u HM veličine veće,za izlazak iz bolnice isto kupila veličinu 50, osim toga jos kupila veličine 56 i 62,ostalo ću kasnije.Sad imam dovoljno robice za početak.
Maya dobrodošla!
sunny, kako razlikovati kontrakcije i pokrete bebe?
meni je ginekologinja prosli put na ultrazvuku vidjela kontrakcije i pokazuje ona meni kako se maternica grci i stize, ali ja sam to osjecala kao pokrete. ne kao udarce, nego bas kao kad se beba vrti.
odmah mi je dala magnezij, ali ja svejedno ne znam prepoznati jesu li kontrakcije nestale ili ne...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
dap, i ja zadnjih par dana osjećam kontrakcije... koliko sam čitala- to je onaj osjećaj kad se trbuh stvrdne, na primjer, kada stavim ruku na njega...
meni je rekla doktorica da je normalno i da se tijelo priprema za porod... a bebi od njih ništa ne može biti... meni se sada javljaju najčešće navečer, prije spavanja, kad se umirim...
a bebu osjećam baš kao lupkanje i "pomakne" mi se / promijeni baš trbuh.. a ovo su više kao mini grčevi...
ali, već imam dva dana glavobolje i vrtoglavice, pripisujem to vremenu :-( kako vi stojite sa time? :D
Pa ja sam ih osjetila vec ranije, i isto sam mislila da je beba, ali od sinoc ih cesće osjećam i cjeli stomak bude tvrd, i nekako tesko mogu udahnuti. Ako je beba onda vam ne bude bas cjeli stomak stegnut vec samo dio gdje se beba odguruje, ali ako su kontrakcije onda kao da se stomak napiri, zaokrugli i zgrči.
zaboravih, maya, dobrodosla natrag!
onda ipak mislim da je ovo moje samo zivahna beba : )))
od 7.7. je u mulleru neki obiteljski tjedan.
vrecice za sangenic kantu za pelene su snizene na 60 (bile 80 kuna) i njihovi jastucici za grudi su 8 kuna. imaju i kozmetike i jumbo slatkisa : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
PALE ma nemoj se plašiti, bh kontrakcije su normalne i tijelo ti se priprema za porodjaj, samo ako su jako česte na svakih 10ak min onda bi se ja javila dr. Inače pravi trudovi su bolni uz to stezanje i plus jos bolovi u ledjima i bol kao menstrualna.
Tala e da nikako da te pitam, molim te podjeti me kada se pije onaj čaj, mislim da si rekla od maline?
tala, ja sam kupila mama uloske, ne gacice. poslikam ih kad dodjem doma ;)
Bok trudnice,maya dobrodosla.
Ja svu robicu imam u broju 56, nisam kupovala manju nekako mislim da nece trebati, ako bude poslat cu mamu da kupi na brzinu nesto, i u vecem broju imam sto sam dobila, od 62 nadalje.
E pitala sam u mulleru za one trudnicke knjizice koje su vrijedile do 30.06 veli teta da nisu stampali nove nego da ove stare vrijede dalje tako da ako koja jos ima moze koristiti kupone, ja jos nisam bacila pa cu pokupiti neke stvari a i dobro dodu popusti.
Ja nemam nikakve kontrakcije, barem mislim, trbuh mi je tvrd navecer al ne osjetim nikakvo stiskanje.
Tala super su mi ove gacice jednokratne zapakirane. Ja cu kombinirati ljekarnu i dm ako nadem, prosla sam vecinu dmova i u nijednom nemaju te gacice.
Recite jel sve imate spavacice za rodiliste ili i majice i hlacice ili tajice, makar mislim da bi tajice mogle tiskati.
Barem cure koje ce na sv duhu roditi, kaj pakirate, spavacice ili ...?
Sortiraj odgovore
Najstariji