Puno informacija ima, koji ulosci su najbolji,gacice... trebala sam sve zapisati jer nista nisam zapamtila
Tala nadam se da necu zaboraviti za čaj, hvala.
Dobrodoslica novim trudnicama.
Planirate li kupiti pakiranjem ad.mlijeka za svaki slučaj..dobila sam savjete da kupim, iako ako budem imati vlastito, može biti da na početku bebi treba više... sad ne znam koje.. šta se tiče jednokratnih gaćica (neznam) ali mislim da je to sve u nijansu drugačije...
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Curke, pisem vam u zurbi jer se pakiramo i putujemo na otok!
Bili smo danas na pregledu, curka ima kilu i pol, dugacka je oko 40 cm.
Ona se lijepo vec pripremila za van. Glavica dole i ceka.
:-)
bokic svima :)
Ps.kako se objavljuju slike? Malo bi vam se pohvalila šta sam svojoj djevojčici sašila 😍😀
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Chippica dobar provod i uživajteeeeeee, neka je curica dobro i onda je sve još bolje. Pozdrav
jazmajac, vrijeme je za godisnji, hahaha. vec se o nekakvom kupanju masta : )))
sony, trebas otvoriti tinypic.com i odabrati svoju sliku, resize velicinu na website ili message, uplodati i kopirati drugi (od 4) koda koje dobijes u svoju poruku na forumu :)
ovo s adaptiranim smatram kontraproduktivnim za osobe koje zele dojiti jer je normalno da u pocetku ima manje mlijeka, ali kad bebica krene sisati i kad se uspostavi veza, sve ce doci na svoje. tu je i mogucnost da se beba navikne na bocu i pocne odbijati sisu. lakse je iz bocice nego sisati : )
po ad uvijek netko moze skociti ako ne bude islo...
ja cekam muza. zvali su iz trgovine da su nam stigla kolica!!!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
chippica, velika je to vec cura!!! uzivajte obje
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Julia- dobrodosla! Javi nam termin i spol da te unesemo na popis!
Maya20 proucavala sam marame i cine se super prakticne, pogotovo jer mi imamo i psa, a nemamo lift. E sad, odlucila sam ipak s time malo pricekati pa nabaviti naknadno.
Sony24, ja ti ne mislim kupovati ad mlijeko. U slucaju da nesto pode po zlu, u bolnici se uvijek moze zatraziti nadohrana. A pri izlasku lako MM to nabavi. Zelja mi je dojiti i zasad ne razmisljam u tom smjeru.
Chippica ajme vi ste vec itekako spremni Ali ipak se nadam da cete docekati termin i da se necete morati vracati sa GO. Sretan vam put, uzivajte i odmorite se!
chippica uzivaj na moru :)
sony ja ne planiram kupovati ad. mlijeko, prvo cu probat dojenje
tala super sa kolica, vjerujem da nemres docekat :)
Ja sam danas bila u dm-u, kupila sam aventovu izdajalicu uz koju dolazi i poklon (torbica u kojoj se nalazi duda, bocica za cuvanje mlijeka i ulosci za grudi) :) trenutna cijena je 429,90kn, ali sam iskoristila bodove u zamjenu za 25%, tako da me na kraju ispala 322,42kn :) Nisam nasala jessa jednokratne gace, opustosili su taj dio hehe
Na kraju sam svratila u bubamaru i samo sam uzela tosamine i par carapica sa viki :)
Jutro svima...
Chippica sretan put i uživajte, a curka nek čeka još koji tjedan..
tala dočekala si i ti svoja kolica..naravno da očekujemo slikicu..meni su ta pre predivna..
sanjac ovo je super ulov..sve što ti za početak treba..mislim da ću i ja ić do dm-a jer su mi već rekli da ću zbog malih bradavica a puno kanalića trebat izdajalicu..
danas je u bubamari 15% na sve..ja danas idem uzet još te uloške i mrežaste gačice..
Sortiraj odgovore
Najstariji