Chippica uzivaj na moru i sretan put.
Tala jesi izela kolica?
Sony ja necu kupovati ad, nadam se da ce mlijeka biti, a ako me bude u bolnici imaju. Kod kuce ne planiram dohranjivati bebu, iako boli u pocetku, vrijedi jer kasnije sve to prodje.
Joj ja sutra idem na OGTT a tako mi se ne ide.
Joj curke koje muke po ulošcima danas..moram podijeliti s vama da se malo smijete.. Išla ja sa mm u bubamaru po chicco uloške..i uzela jos mrežaste gaćice..ali uložaka nigdje..i ne mogu vjerovat da sve imaju ali uloške ne..i jos mm govori pa evo ti ih..ma nisu to ulosci,gle kak je veliko pakiranje a i vidis da je nacrtano da je podloga za krevet..valjda ako iscuri kaj
...dok on nije uzeo pročitao i dao mi u ruke..sad kužim kad je neka od vas napisala da treba putna torba samo za uloške...
PALE znaci sa vivre se moze zasebno ogradica naručiti? Meni treba za koljevku..posteljinu sam naručila na zarahome ali mi fali ogradica..a jastuk i poplun nisam ni kupovala..nekako mi glupo taj mini poplun za koljevku..a i bit ce toplo u stanu pa uopće nisam pametna jel bas za tako malu bebu treba poplun.. I mislim da nisi dobila previse kg..mora bebač rast..
SunnydayZnaci treba istrpit početnu bol sisa, hahah.. slažem se ako nema razloga za dobranu da se ni ne uvodi.
Crna hahahhahahhahahha nasmijala si me. 😂
Tala ja i dalje čekam poruku tj.link '-' , traje li to uvik tako dugo ili...
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
sony, gdje ti cekas link? : ))) kad odaberes svoju sliku, promijenis velicinu i kliknes "upload" (katkad te trazi da prepises neku rijec da vide da nije robot", u roku par sekundi dobijes linkove.
stranica izgleda ovako:
ti kopiras ovaj koji zapocinje s IMG i taj link zalijepi u svoju poruku na forum : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sunnyday a da tlaka ali istrpi sta sad? Ja sam ljubomorna malo jer mislim da je mene moj dok poslao 2-3 tj prerano, moga sam komotno ici za 2-3 tj lijepo i sto manje hodanja na VV. Ali biti ce ti to ok. Javi se!
Ja se moram ozbiljno na krevetic i posteljinu baciti. Tetrice su mi fora na malom andjelu ako netko naleti na povoljnije neka javi! Tamo je 10 kom 109kn koliko sam vidjela
joj, crna, tako sam se ismijala :DDD
kad smo mi isli traziti te chicco uloske u dm, nikako ih naci. mene vec sram bilo toliko stajati pred policom s uloscima i prevrtati. na kraju pitamo prodavacicu, a ona nam pokaze da stoje kod djecjih pelena, ali ih tada nije bilo, pa smo ih u konzumu uzeli, hahaha.
sunny, u potpunosti se slazem u vezi dojenja. kao i sve u zivotu, u pocetku je tesko i treba proci neko vrijeme jer ni beba ne zna sisati. to je i njoj novo.
ima danas tih ad mlijeka. cesto i ono koje jednoj bebi odgovara, drugoj nije dobro pa ima grceve. onda se mijenja i trazi dalje.
isli smo po kolica i veceras ih sastavili!!! ljubav na prvi pogled.
ona vreca za bebu je presmijesna i tako topla i mekana. sutra cu sve poslikati. imamo i jos noviteta od odjece.
ovu sliku koju sam gore stavila, takve planine trenutno radimo u sobi oko krevetica. boja mi se upravo susi
i zelim da taj ogtt odlicno prođe!
jazmajac, i ja mislim da su te rano poslali. meni je sutra 24tt, iduci tjedan idem na pregled, znaci skoro 25tt. kad mi spomene ogtt, socijanlnog ginekologa nema do kraja mjeseca-nema uputnice, tako da cu otici s cca.27-28tt.
Tala kupila sam šarenu posteljinu sa nekim papigama,inace je sve bijelo-sivo pa smo malo to htjeli razbiti detaljima.Kad bude gotova soba j kad nam dodje komoda poslikam.Poplon u magic baby je malo manji od navlake sa vivre mislim 80/120,a navlaka 100/120,idealnu dimenziju nisam nasla pa mi to bila jedina opcija.Svidjaju mi se njihove posteljine jer je pamuk i nekako su mi ljepse od ovih u trgovinama,dobila sam i onih 40kn za 1. narudžbu.Drugu posteljinu cemo dobiti na poklon. Meni mama po seki poslala stvari za bebu iz ljekarne,sterilne gaze,fiziolosku,cisto bademovo ulje,lupocet za bebe i za mene,chicco jednokratne gace i kupila sam jedne tosamine kao i njihove uloske.Isto nisam nasla chicco uloske,ali i tosamini mi se cine ok.A pavlovicevu ce mi frisku napraviti pred porod,u drugom gradu radi u ljekarni i sama pravi kremu i znam da stavljaju najkvalitetnije sastojke ali malo cijena kreme veća.Ogradica se moze odvojeno naručiti na vivre.Jos me ogrtac muči jer je moj mekan i malo deblji,a porod u 9mj,znate li gdje ima jeftinih pamucnih tj tanjih ogrtača?
Ne mislim kupovati ad,ali mi mama rekla,a i frendica da najbolje ide NAN-eto ako se nadjete u frci 😉 Ona nadobudno nije kupila niti jednu flasicu, mlijeko nikako nije islo,beba vristi,pa trcali po trgovinama i nan jedino upalilo,poslije normalno dojila bez nadohrane.
Dobro jutro , ma Tala cekam ja da ne kažem di .. 🤔😆pokušati ću opet danas, čekam link na našem forumu...ali jesam ja dobro skužila da se moram i registrirati na taj Tinypic.. E bas sam seljober.
Ps. Dok ste još na temi posteljine, mislila sam uzet krevetić 70x120 mjere...a jorgan više manje po Amazonu ide sa 100x135ili slično. Pa sam ja objasnila sebi u glavi 100 u širinu da se može 'utiskat ' sa strane krevetića da je dijete kao 'omotano' .. sad ne znam koliko mi je logika.. uglavnom IKea meni osobno nema skoro nikakav izbor ni krevetića ni posteljine, mislim, ima...ali ništa nešto posebno..
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji