Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    03. Srpanj 2016. 23:05

chippice, jesi li ti uzela tosamine higijenske potrepstine za bebu? 
    kako narucujem stvari iz konzum online, uzela bih to.to mama mrezaste gacice, a nikad ih nisam vidjela u trgovini? izgledaju kao bokserice ili imaju elasticne rubove kao dm jessa?
    internet mi samo izbacuje sliku pakiranja. bi li ih mogla poslikati?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    03. Srpanj 2016. 23:27

Ne znam nista o streptokoku osim da na tečaju rekli da podsjetimo ginekologa da oko 36 tjedna napravimo testove na isti,bitno znati prije poroda-ne znam da li je rekla da onda obvezan carski ili da se uzimaju antibiotici,zaboravila sam,nekako sam mislila bas ak to imam informirat ću se putem doktora.Sretno,nadam se da netko ima vise info...

Mene zanima gdje mogu kupiti chicco uloške i koje su najbolje jednokratne gaće?Tala ja u dm nisam nigdje našla te jessa jednokratne,jesu te ok ili su bolje bokserice?Pribavljam stvari za rodilište.

tala
    04. Srpanj 2016. 00:05

chicco uloske ima bipa. ja sam svoje narucila iz konzuma :D 
    jessa gacice meni nisu dobre jer su nekako napuhane, pa ne stisnu ulozak dobro. imaju elasticnu traku koja steze prepone.
    http://hr.img.kominoi.net/images/item/09046d8ece57f410bb33e5e4e9088204.jpg
    a kad se rastvore, izgledaju ovako nekako;
    http://hr.img.kominoi.net/images/item/d5e64ac7d1b99443d4951f6e6da0f675-thumbnail.jpg

cure hvale mrezaste gacice iz apoteke. izgledaju kao bokserice. zato me zanimalo kakve su ove tosamine.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Crna191
    04. Srpanj 2016. 08:04

jutro svima...
    minnie cipelice su sa ebay naručene..stvarno ima prelijepih cipelica a neda mi se davat po 100-tinjak kn tu kod nas za iste..ionako su za nehodače..i došle su u rekordnom roku od tjedan dana..

ja sam kupila u mulleru njihove jednokratne gačice..nisam pametna oko tih jednokratnih..frendica mi je savjetovala da kupim te jer nigdje ne stisnu, ona prvi dan nije mogla čak ni tajice obuč kolko ju je sve smetalo..a ja opet volim da mi je i inaće sve na mjestu tako da mislim da ću kupit jedne i te mrežaste pa ću lako promijenit ako me budu stezale..
    kad sam bila na sistematskom, radili su uzv grudi..kaže teta dr da imam puuunoo kanalića za mlijeko ali i male bradavice i da ću se namučiti sa dojenjem.. kao da imaju oni šeširići i obavezno izdajalicu koristit...jel koja od vas postoječih mama ima kakav savjet? da odmah pripremim i za bolnicu te šeširiće? koji su dobri?

minnie25
    04. Srpanj 2016. 09:42

Streptokok, koliko sam ja bila istrazivala se provjerava iza 36.tjedna trudnoce. Ukoliko ga trudnica ima, postoji opcija lijecenja tijekom trudnoce i ukoliko se ne izljeci, na samom porodu trudnica intravenozno dobiva antibiotik kako pri prolasku kroz porodajni kanal ne bi presao na bebu. Bitno je naglasiti da svaka trudnica mora uzeti bris i provjeriti, jer neznanje moze dovesti do problema. Ukoliko su sa situacijom lijecnici upoznati, sve bi trebalo i za bebu i za mamu proci u najboljem redu.

PALE
    04. Srpanj 2016. 10:27

Jutro svima!
    Minnie u pravu si, ja sam samo zapamtila da oko 36 tt trebam ginekologa tražiti tu pretragu i da to bitno znati prilikom poroda.
    Tala bipa mi pred nosom pa ću baš pogledati za uloške, a te jednokratne ću kupiti isto 2 vrste pa vidjeti koje mi bolje odgovaraju (mrežaste i obične).Inače u bipi 30% na mustelu, ali sam se razočarala jer nemaju onu 1. torbu u ponudi.
    Sad mi drago da sam na vrijeme počela sve kupovati, ima toga puno i imam osjećaj da te sitnice više koštaju, krupnje stvari rasporedili obitelji(osim kolica). Jedva čekam da nam komoda dođe da mogu složiti robicu.
    I meni na poslu ponudili sistematski, odbila sam jer mi stvarno dosta pregleda i ne znam koje preglede smijem, sad mi malo žao. Na tečaju surekli da u bolnicama ne vole te šeširiće i da se prvo probava bez toga, a tko ima uvučene bradavice vjerojatno će ih morati na kraju nositi. Ja planiram kupiti avent električnu jer će mi dosta trebati, poslije ću ju prodati preko njuškala.

Crna191
    04. Srpanj 2016. 12:52

PALE ja sam isto mislila odbit sistematski, ali mi je ginekolog rekao da slobodno sve preglede napravim osim rtg-a..ja sam najviše išla zbog uzv štitne,ali izgleda da mi je trudnoća sve popravila..
    ma sad sam i ja išla malo proučavati to za šeširiće i male bradavice pa pišu da je sve to moguće i bez šeširića, da beba sebi izvuće bradavicu, samo što treba u početku biti uporan i da je malo zahtijevnije nego kad je sve normalno..pa ću probat prvo ovako a ako ne bude išlo ću slat mm da kupi..ne želim si stvarat problem dok još nisam ni probala dojit..

• Maya20
    04. Srpanj 2016. 13:28

Drage sve! pratim vas od početka, ali prije nisam bila aktivna radi manjka vremena,no sada sam na god, pa porodiljnom, pa vjerujem da cu sve nadoknaditi :-)
    Nadam se da me prihvaćate u svoj klub! Meni je termin sredina rujna (čekam curicu), i iako to praktički spada još uvijek pod ljeto- vidim da pod "ljetnim bebama" nema nikoga u rujnu, a voljela bih u društvu očekivati taj termin :D
    Za sada je trudnoća uredna,trenutno se kao i svi-borimo sa vrućinama :-) ali guramo!! Sve je školski,hvala Bogu i samo neka tako ostane…
    vidim da ste vi svi većinom već u pripremama, ja se nekako još tješim da ima vremena :D :D idem u petak na pregled, ukoliko dobijem zeleno svjetlo- u ponedjeljak putujemo na more... pa se nakon povratka sa mora mislim primiti priprema za bebu :D 
    idem sada malo pročitati sto sam sve propustila,da budem u toku :-) 
    Do tada vam šaljemo pozdrave i vjerujem da ćemo se ubuduće puno družiti :-) :-) :-)

Sunnyday
    04. Srpanj 2016. 13:35

Neko je pitao za velicine robice.Ja sam za prvo dijete uzela vel 50 za izlazak iz bolnice a imala je preko 3300g i 50cm dugacka.  Ali to je sve bilo iz h&m dok su velicine na primjer u zari manje. 
    Crna ja mislim da ti je najbolje tako, ako ti zatrrbaju sesirici posalji muza da ti kupi. Meni su trebali jer mi beba napravila rokade, ali sad se nadam da cu iz izbjeci sa sesiricima i melemom. Bar sam ih tako zaljecila prvi put pa eto sad znam sta mi treba.

Sunnyday
    04. Srpanj 2016. 13:41

I nisam vam napisala da sam pocela osjecati kontrakcije, znam da su lazni trudovi ali nekako ih danas cesto osjetim i ledja me bole pa idem odmarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.