Dony ja sam imala tvoju kilažu na početku 58kg,oko 23tt sam imala mislim 65kg i rekla mj na pregledu super,nalazi krvi i OGTT super.Mene bas to ne opterećuje,ne bih se bas htjela udebljati 20kg,ali hoću li na kraju imati 2-3kg vise-manje tak svejedno i individualno.
Ja imam hrpu novih simptoma pa jedva čekam srijedu navečer da to ispitam doktoricu,umor,kriza me bole često,trbuh mi nekad dosta tvrd,Niko me bas jako lupa i stalno divlja unutra bas osjetim kako se udebljao i narastao,pojačan iscjedak i često moram na wc na pis pauzu 😊,sve to u zadnja 2-3tjedna,ali on dobio skoro duplo na težini od zadnjeg pregleda pa mi ocito to teško nositi.
Napokon osvježenje u ZG,odmah je malo lakse...
Lijepa su kolica i robica,i kod nas postoji 11posto popusta u baby centru,mi to isto iskoristili.
Jutro cure! Hubica ja sam 21+3, mi smo jako blizuuu hehe sistem 9mj pa burza je bio jer raimo u turizmu i zimi nema apsolutno nista posla. To sto ima ona je sama mogla odradjivati. Ma bit ce bolje, mora biti.
Pale pitaj pitaj dokt i mene kicma ubija i trbuh mi navecer isto bude dosta tvrd. Meni je evo 4tj proslo od zadnjeg pregleda al posto smo na more isli odgodila sam za ta dva tjedna tak da idem 19.07., to kad se zbroji bit ce punih 6 tj kak nisam malca vidla a i ne mogu ju pitati za sve te tegobe, uvijek se javi sestra a ona nista nezna i kaze neka dokt posaljem mail.
Tak da prenesi ti ako ce reci neke savjete kako da kicma manje boli.
Ja sam isto u hm kupila taj grudnjak za dojenje i sad ga vec nosim, super mi je jer nema zicu ispod pa mi se ne urezuje u kozu.
Mi smo isto kupili ta peg perego samo bez kosare. Svi imaju pozitivne komentare i vidim po gradu dosta mama vozi ta kolica pa se nadam da ce i nama biti dobra.
Uzuivajte u ugodnom zgu, pozdrav iz vjetrovite pule.
hej, cure...
mi nesto sređujemo po stanu. bas je lijepo i ugodno nakon ove kise.
igrackice smo narucivali s ebaya i aliexpressa, kao i cipelice.
odlucila sam da trenutno necu kupovati robicu jer cekam novu kolekciju. ovo sto sam jucer vidjela mi se jako, jako sviđa u hm-u i zari :) volim te mekane dzemperice s drvenim gumbicima, pletene hlacice....
jucer sam uzela neki kompletic na lisicu, pravi jesenski : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ajme kolko noviteta kod svih vas..
PALE ti i ja smo tu negdje sa terminom kolko se sjećam..i meni su ti svi isti simptomi..trbuh je od popodne do spavanja tvrd,leđa bole a mislim da od leđa i trbuh..jedan dan sam se osjećala kao da nosim dodatnih 50kg u trbuhu..al to je sad tako ja mislim,blizi nam se 3 trimestar..jedino za iscjedak ti ne mogu Dat savjet jer sam ja na antibioticima zbog toga..no ako je onako normalan samo pojačan mislim da nemaš razloga brinut se previse..
Sinoć je na 2chellos stajala jedna cura do mene..po veličini trbuha tu negdje kao ja,mozda malo manje trudna..ali mrsava skroz..i onda gledam sebe i ne kužim kako mi kg toliko rastu
I kod nas je danas zahladilo, bas je super.
Za oticanje nogu je najbolje noge podici i odmarati, i hladiti ih, dal sa ledom kao sto tala kaze ili jednostavno noge drzati u hladnoj vodi.
Robica vam je preslatka, cipelice ma sve.
Mi imamo kolica ali nisu 3u1 i na njih se ne moze pričvrstiti košara. Ja bi bas htjela košaru jer na ovim kolicima nema nulti položaj,tj mogu se spustiti ali nisu skroz ravna, već polu ležeći položaj a bez veze mi je kupovati sad nova kolica kad vec imam taj sportski dio. Vidim da se ima za kupiti neki adapter za auto sjedalice pa se to moze onda montirati kolica, ali ne znam ima li to i za košare. Ako neko ima neku ideju neka mi predloži.
Lakse mi je kad netko ima nuspojave kao i ja,pitat ću sve,pa vam javim.Ni ja nisam bila kod svoje doktorice od 1.06.,iskustvo u Petrovoj želim zaboraviti jer nist pametno nisam saznala osim da beba dobro napreduje,ostalo me sam uzrujalo sto nije lako jer radim dosta stresan posao i poslije poroda me čeka najveći stres u životu i mislim da se dobro s tim nosim.
Ako sam dobro shvatila na carski ću oko 15.09. sad mi to nekako blizu.
Odmah sam bolje volje kad je zahladilo,moji mi sutra donose domaće povrće pa se bas veselim. Ja sam naručila šarenu posteljinu sa vivre i nafnaf dekicu,nije pamuk ali sam je vidjela u živo tako je mekana i bas mi se svidja,kupit ću jos jednu pamučnu kasnije.Tetre su u bubamari na popustu utorkom.
Lijepe moje, evo i mene! Vidim da je puno novosti i kod vas, sto dobrih, sto mrvicu losijih, ali nadam se da ce nam svima sve na kraju biti u redu.
MM i ja smo doma, potpisao je dnevno bolnicko lijecenje jer u tim bolnicama je veci strah od toga da ce se pokupiti jos neka zaraza, od zelje za ozdravljenjem. Svako jutro odlazi na terapije u bolnicu. Sutra ce mu ponovno raditi krvnu sliku i sve pa cemo znati u kojem je stadiju i ide li to nabolje. Po njegovom ponasanju mi se cini da je bolje.
Prekjucer mi je zato moj malisan po prvi puta pokazao da je pravi mali boksac  Od prekjucer popodne se svaki udarac, ne samo osjeti nego i vidi preko trbuha. Poceo mi se javljati i preko dana, najcesce prije rucka. Tako da se svaki dan veselim gledanju njegovih vratolomija.
Hubica01 i Ivek2207 mene grce listovi i to dok spavam, toliko zaboli da me probudi. I pijem taj blesavi magnezij, koji sam svo ovo vrijeme dizala u nebesa, ali eto, kod mene je poceo zakazivati izgleda.
Iako, meni moja mama kaze da je ona imala identicne probleme.
Btw, Hubica01 Cestitam ti na curici!
Ivcy1306 jako mi je zao zbog otkaza. Zalosno je da u danasnje vrijeme moramo od svega strahovati, umjesto da mozemo u miru uzivati u trudnoci. Tako vjesto koriste rupe u zakonu i rjesavaju se ljudi. Sjecam se kad je MM trazio posao. Zovu te na razgovor, a nakon toga ili uopce ne nazovu ili ti ponude minimalac i kazu ako hoces radi, ako ne, ima tko hoce. Posvuda mijenjaju radnike cim im isticu ugovori o radu i cim dode zakonska obaveza za ugovorom na neodredeno.
Crna191 cipelice su ti preslatke, gdje si ih kupila?
Čekajte curke , šta je onda 62 broj ? (Na 'posudbu' sam dobila od najbolje prijateljice neke stvari, tutice br.62 i još neke sitnice.) U zari sam kupila isto broj. 62 bodiće (samo 2 komada) i neki predivni modri puloverić ❤ i sad me zanima jeli to i dalje preveliko za pocetak? Jučer govorim mami kao usput,"e rekla mi je gin.da imam streptokok tipa b" , kao neka luda nisam ni znala da je to 'ozbiljno prilicno', dok mi mama nije malo objasnila pa sam guglala. To sam saznala prošli tjedan ,zvala me doktorica...nisam tomu pridavala pažnju ali moram priznat da mi sad nije svejedno. Jeli neka od vas imala nešto tako, i postoji li šansa da to sad samo 'ode'?
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
56- 1do2 mjeseca
62- 2do4 mjeseca
68- 4do6 mjeseci
74- 6do9 mjesci
postoje i velicine 48 i 50. mislim da je to za nedonoscad.
za izlazak iz bolnice se najcesce uzima 56, ali to sve ovisi o velicine bebice i modelu onoga sto uzimate : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji