Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    23. Lipanj 2016. 15:14

Pozdrav cure!
    Ja bas uživam na moru iako je cak malo prevruće i za razliku od našeg stana u ZG ima puno komaraca.Bas mi pase kupanje u moru.Imam jedno pitanje pojavile su mi neke bijele točkice na bradavicama,prilikom tuširanja ne idu dolje,a ne želim nista silom skidati,ne svrbi me i ne boli,da li se to grudi vec sad pripremaju za dojenje?Googlam po netu,ali zasad ne nalazim nista pametno.
    Vidim da je većina vas u radovima ili na moru,mi smo radove obavili prije par tjedana i bas je lijepo kad je sve pokreceno i svježe.

Jado
    23. Lipanj 2016. 16:21

Jaooo divota je vracati se za ZG a jos prije 5 sati smo moja curkica i ja uzivale u brckanju 😥😥
    Ima 300 stupnjeva valjda ali sta ces - sezona svadbi za nas zavrsava za tj dana tek. 
    Pregled je za 2 tjedna i mislim da necu stici obaviti sve pretrage na koje me doktor poslao. Sutra idem kod hzzo dok po uputnice tek pa od drugog tjedna mogu polako krenuti. Ako se vise pretraga moze obaviti na istom mjestu na konju sam! I omrazeni secer idem....to mislim za kojih tj dana. I idem na prehranu za dijabetes od sutra 😅 imate kakve savjete?

Pale sorkac nemam/ne znam za bijele tockice valjda ce druge curke imati detalja 😘

tala
    23. Lipanj 2016. 17:49

pale, jesu li mozda montgomery-jeve zlijezde? kao maleni pristici po aureoli bradavica, u sredini moze biti bjelkasto potkozno? 

prva ruka djecje sobe ofarbana. trebala biti siva, a ispala neka slonovski siva-plava.  
    prezadovoljna sam. 
    sad trazim neke printables koje bi isle u bijele okvire po zidu. : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    23. Lipanj 2016. 21:34

Moguće da jesu,pitat ću na pregledu,mislim da nije nista zabrinjavajuće koliko vidim na netu ili su žlijezde ili kolostrum.Sve smo obojale sobe u nijanse sive 😄 očito je siva hit.

• Dony
    23. Lipanj 2016. 23:50

Evo i nas! Cijeli dan u nekoj zurbi i nikako vam se javit! Mi cekamo pisonju kako sam si ja i mislila, rekla je gin da se vidi iz aviona, strsi ko veliki 😂😂 tako da nam dolazi mali Noa ❤️ Beba ljepo napreduje, ima 520 g i cak odgovara za tjedan dana vise po dimenzijama. Jedino je problem sta ja pijem malo tekucine, oko 1litre mozda malo vise a rekla je da sada u ljeti moram 3litre. Ima dovoljno plodne vode za njega ali trebao bi vise plutati kao u bazenu, on je dosta skvrcen jadan bio.mozda jer stvarno nista nisam popila prije pregleda koji je bio u 10. Nista mi ne preostaje nego bocicu stalno uz sebe imat i nosit. I imam one gljive glupe, gledala mi iscjedak pod mikroskopom, pa moram neke vaginalete svaki drugi dan stavljat i probiotil na usta pa kupila onaj lactogyn. Ostalo je sve super.. Hvala na brizi 😘

Jado
    24. Lipanj 2016. 07:00

Dony cestitke na deckicu, a da smo znali da je sve ok znali smo i prije samo nam je drago da si nam potvrdila 😊
    Mene bas nervira moj neproporcionalan trbuh. Desno mi iskoci vise no lijevo i bas mi je to ruzno i nervira me. Naravno najvaznije je da je beba zdrava ali mi stvarno nije jasno to i sve je vise izrazeno sto je veci 😭

Hubica01
    24. Lipanj 2016. 09:15

Jutro moje dame i bebači!

Šaljem vam puno sunčanih i sparnih pozdrava iz Rijeke! Danas idem već doma ali dobro, svaki mi dan bio ispunjen, danas još idemo na plažu... jojjj jučer sam izgorila po nogama...bilo je prejako sunce iako sam cijelo vrijeme bila u hladu... nadam se da to ništa ne utječe na bebicu.. trbica nije, poprimila lijepu boju...mazala sam se s Olival mlijekom za sunčanje faktor 30.. baš sam ljuta na sebe, jojjjj 

Dony čestitam na pišonji!! I ja sam taj lactogyn morala koristiti, boljelo me kod sexa... sad je dobro...  moraš piti puno vode, meni nije dobro ako ne pijem stalno...

Tala, drago mi je za sobicu....

Pale, i ja imam neke bijele točkice, baš gledam... vjerujem da se to radi zbog mlijeka...

Crna191
    24. Lipanj 2016. 10:31

Na mobu sam pa se nadam da se vidi

Crna191
    24. Lipanj 2016. 10:36

Dony čestitam za pisonju..stvarno je malo curica..
    Meni svaki drugi put da vaginalete,ali na recept napise neke..mislim da je zo u trudnoći normalno.. Ja se tjeram piti dosta vode ali mislim da ne popijem dovoljno koliko bi trebalo..sad kad si zo za plodnu vodu napisala cu se i ja trudit jos vise pit makar meni nije nista rekao..
    Moj malac me danas tako ujutro izlupao,valjda sam jucer pretjerala sa čišćenjem i slaganjem..

Chippica
    24. Lipanj 2016. 11:57

crna, bas lijep ormarcek, svasta vi imate vec od robice :)

mi smo danas obavile pregled, nije radila uzv, ali narucila me za 2 tjedna da me pregleda prije godisnjeg.

zatvorena sam i bebino srceko smo slusali :) moja curica je totalna dijakusa xD pa to dijete uopce ne spava, stalno je u pokretu i lupka. samo nek je ona zivahna, i nek se javlja. zabavno meni i svima oko mene kad mi gledaju busu.

tala, mozemo pocet sa slikicama, zaposlit cu muza da me pofotka bocno kad dodje doma :)

btw, dosla mi je pidjamica, narucila sam preko neta, ima otvore za dojenje, imam fotku pa ju zalijepim ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.