Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    21. Lipanj 2016. 11:05

Samo da vas sve pozdravim,ja bas uživam na svojoj ikea ležaljci u hladu na moru i bas mi lijepo,plaža je malo osamljena sto mi sad bas odgovara.Niko me lupa,a do nas Niko koji ima manje od godinu dana i bas je sladak pa mi to smješno jer nema uopće puno ljudi. Za razliku od jucer ZG ovdje se temperatura diže skoro do 30,a idućih dana i iznad,more 21,malo mi to hladno zbog trudnoće,pa ću s kupanjem pričekati dan dva.Sto vi mislite,da li je ok kratko kupanje ako more bude 22/23?Ginekolog mi rekao da se mogu kupati ako more nije prehladno uz presvlačenje badića,pa sad ne znam sto to znaci?Jer ja sam se prije kupala i kad je bilo 20 jer nisam zimogrozana.Sorry na dugom postu

PALE
    21. Lipanj 2016. 11:11

E da dobila sam neki dan svijetlosmedju crtu ispod pupka,koma izgleda,ali na tečaju rekli da sve prodje osim strija i da se ne zamaramo time,ali bas mi to ružno. Glede pupka patronažna rekla da svaka bolnica u ZG ima svoja pravila i da uzmemo sto nam odgovara,bitno presaviti pelenu ,posušiti i staviti sterilnu gazu,a sve od navedenog ok.Meni octanisept super i čula sam za carski da ga dobro imati.Mi isto imamo siva kolica sa crnom kozom,zid sobe u sivo obojan sa srebrnim zvjezdicama,kad nam svekrva došla u posjet bila u komi jer nije sve svjetloplavo vec sivo 😂 Kupiti ću par šarenih detalja da opet ne padne u komu.

tala
    21. Lipanj 2016. 11:13

dobro vam ovo suncano jutro! 

ja isto planiram spremiti torbu za bolnicu, pa neka stoji. imam samo jedan problem. sve sto ide u torbu imam, a torbu nemam   kakvu vi imate? zna li netko kakvi su im ti ormarici za torbe na sv. duhu i sto stane u njih? zar ne mogu torbu gurnuti ispod kreveta? 

crna, u dm-u imaju takve stvarcice. balea med se zove serija, bijelo pakiranje s necim svijetloplavim, 5,5 je ph, nema mirisa, nema parabena, nema boja... 

cini se da svaka bolnica i svaka patronazna svoju politiku vode  ima smisla ovo s tretiranjem onog sto se treba osusiti samo suhim. po takve stvarcice uvijek tata moze otici nakon sto se u bolnici dobiju upute. 

odoh malo pospremiti, pa se citamo : ************

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    21. Lipanj 2016. 11:17

omg cure, torba za bolnicu, zar vec?
    pa ja imam termin pocetkom 9. mj. sta meni onda gori? uf, a ja mislila torbu spremat tek krajem 7./pocetkom 8. zar je to kasno?

btw hvala na popisu, moram si ga skicirat da nesto ne zaboravim :)

kad cete kod dr. po pocetak porodiljnog vi koje jos radite? to otvara lijecnik opce prakse jel?

tala
    21. Lipanj 2016. 11:19

zaboravih napisati da one najmanje pampers pelene imaju prorez za pupak, valjda da ne stezu bebu i da budu izvan dohvata kad se dijete pi-pi : )

pale, uzivaj!!! 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    21. Lipanj 2016. 11:22

Mi idemo na GO za 2 tjedna i to na otok, mm je u totalnoj panici da me ne ulove trudovi tamo jer ce me on poradjat onda xD tamo ni ljekarne nema, samo jedan mali ducancic. Tako da, nismo ni krenuli, a on bi da se vec vracamo :-D 

Idete li vi kamo ljetovat? i ako da, kada? :)

Chippica
    21. Lipanj 2016. 11:24

I da, Pale, zaboravih napisat. Ta crta koju si dobila je linea negra i posve je normalna i ocekivana i trudnoci. Stoji okomito od pupka na dolje, jel? Imam ju i ja, vrlo je blaga, ali tu je :)

Ne brini, nestat ce nakon poroda :)

tatjana_zg
    21. Lipanj 2016. 11:24

Meni je rekao ginekolog da sad oni otvaraju porodiljni a ne vise doktori opce prakse. Ja idem 24.7 na porodiljni. To je 45 dana prije. 

Ja cu uzet torbu od kolica pa u nju stavit stvari za radjaonu a za rodiliste cu nac neku drugu. Nakon sto sam procitala kaj nam sve treba mozda i kofer uzmem hahahahah

Chippica
    21. Lipanj 2016. 12:15

Hvala ti na info, tako cu i ja. Oni salju te papire ili mi poslodavcu? kako to ide?

Jado
    21. Lipanj 2016. 12:25

Pozdrav
    Ja sam dobila sve info na poslu od kolegice trudnice koja je otisla na porodiljni nedavno
    Dobijemo 2 doznake - jednu nosimo na posao a drugu na hzzo. I to sve mi same 😑
    Ali dok ste na hzzo ok je pokupiti sve papire za prijavu bebe/hmmm ili otvaranje porodiljnog nakon poroda. E sad. Ima toga tona - da vam ne kazem krivo mozda najbolje da kopiram sve kad dodjem do racunala krajem tjedna. Ako ce vam trebati i dalje. No sigurno se 2 doznake od ginekologa nose u firmu i hzzo

Pale
    Sto se tice kupanja ja sam se bacila neki dan na 24st. Isto se obrisala nakon izlaska i suhe gacice obukla. I koliko sam surfala - treba paziti da se ne brckamo u hladnoj vodi. Samo se osvjeziti i obrisati rucnikom i presvuci. Znas najbolje sama da li mozes na hladniju vodu ili ne.
    Ja se mislim najvjerojatnije baciti na pola minute i danas 😊 samo da nije extra hladna. Inace mi osobno 21st hladno. Mimozica sam haha.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.