Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    21. Lipanj 2016. 19:01

Gogy, ja jos nista nisam kupila u tom ducanu, bas cu skocit pogledat. do sada sam kupovala u magic baby i baby centru.

cure, mislim da se moja malecka okrenula i pripremila za izlazak. od jucer me cacka jaaako nisko u zdjelici, sve do tad su pokreti bili krajnje lijevo i desno locirani.

Minnie, nije mm panicar ni blizu, nit me previse stedi, ali voli igrat na sigurno i ne voli nepredvidive situacije pa bi on radje neku bolnicu u blizini ako malecka odluci uraniti ;)

Chippica
    21. Lipanj 2016. 19:01

Tnx na info za porodiljni, sad mi je malo jasnije i uskoro me to ceka obaviti :)

Saky84
    21. Lipanj 2016. 19:33

bok svima..mi danas bili na pregledu, maleni se okrenuo kako treba, teski smo 1500, sve mjere su kako treba i idalje smo veci za tjedan dana...sad polako pregledi krecu svaka tri tjedna i bas se veselim, nekako mi predugo cekat 4 tj...vodenasti iscjendak mi je od gljivica, tako da sam dobila vaginalete..i dobili smo zeleno svjetlo za more, zatvorena sam.
    Ja takoder nisam spremila torbu niti je iskreno imam..to sam sve mislila kroz 7 mjesec polako...tek sam jucer dovukla kuci robicu koju treba oprat i sredit, a ima je toliko da do sljedeceg pregleda necu to uspit sredit sve..
    sanjac ja cu za more koristit faktor 30, mislim da je to sasvim dovoljno a i onako se mislim drzat hlada 
     a sta se tice komplikacija, ja sam prosli mjesec predala 7 u mjesecu i uredno sam 20-og dobila isplatu.
    Za komplikacije vam treba fotokopija osobne, zdrastvene, i tek. racuna te ER1 obrazac od firme za zadnjih 6 mjeseci,te ugovor o radu (meni je trebao)
    Tala kolica su ti savrsena..i boja i model ma sve...
    Pale sutra cu i ja da se buckam sa knjigicom u hladu, ovako sam samo bila ljubomorna kad bi vidila da se tocas 
    jazmajac meni je takoder 21-22 hladno ali toliko mi pita onaj miris mora i mir u hladovini...odmor pravi i jedva cekam

Sunnyday
    22. Lipanj 2016. 00:48

Mi u Os u radjaonu ne smijemo nista nositi, ali bas nista. 
    Torbu nisam spremala ali mislim da je jos rano .
    Cure koje ste na moru uzivajte 

Jado
    22. Lipanj 2016. 10:33

Curke jutreko 😘
    I sad bas zatopli na moru a mi se moramo vratiti za 2 dana 😑
    Nadam se da ce mi i dalje sve biti dobro tako da u kolovozu kad odem na godisnji/porodiljni mogu fino na more na 2 tj. Odmorko pred bebicu 😍 tad cu biti vec oko 28.tj trudnoce. Mislite ako je sve OK na pregledima da mozemo mi uredno na put i sve? 
    Ja sam si uzela od lusha plocicu za suncanje 30 faktor. Nisam izgorila i dosta dugo drzi (tocno osjetite na kozi to ulje i karite dok se ne ispere) ali je malo nezgodno za nanositi. Mora se koza navlaziti prije pa se sprickam u kupaonici vodom prije 😆

ivek2207
    22. Lipanj 2016. 12:21

hej,hej,curke na moru blago vam se. Al idem i ja za tjedan dana pa ću uživati u drugom okruženju, mi ljetujemo u puli, ali prođemo cijelu istru praktički, imamo i grunt u unutrašnjosti sa maslinama,lješnjacima,mandarinama, limunima pa i to obilazimo, jedva čekam.

Torba za bolnicu mi još na vidiku nije,al stalno mislim kak ju moram srediti. Još zapravo ni neznam koju ću torbu,moram nešto kupiti jer nikakvu nemam osim putnog kofera a to mi je bezveze,tak da sam u potrazi za time.
    Gledam i spavćice al nikako da se odlučim, neznam dal da uzmem njih ili hlače i majcu kao piđamu, netko je pisao da netreba više biti duga spavaćica pa sad neznam.
    Našla sam u kauflandu,ima duge rukave i gumbiće po grudima, baš idealno za dojenje i do koljena je, košta 100 kn, nisam uzela jer se premišljam, neznam ni ja oko čega.
    Imam sve popise al kao da odgađam. Kad se vratim s mora ću definitivno složiti,kra 7 mj pa nek stoji.Mislim se možda kad do Trsta potegnemo nađem nešto na njihovim sniženjima.

Mi ćemo popodne na kremišnite do samobora.
    Uživajte danas, vruće je dosta, a i odnjeli smo pobjedu u nogometu,jeeej.

tala
    22. Lipanj 2016. 13:21

samo pozdrav! 

mi smo u građevinskim radovima i zato zavidim svima koji uzivaju na moru! malo se i za nas bucnite : )

: *******

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    22. Lipanj 2016. 16:21

Tala evo sad cemo nas dvije za vas dvije u ZG 😊
    Drzim fige da budete i vi dobile zeleno svjetlo za godisnji!!

• GogyRi
    22. Lipanj 2016. 18:16

ha ha ha..umjesto ovdje sliku sam objavila negdje u svom statusu..
    može help?
    kako da ubacim sliku s moba?
    Pokazala bih vam prve komade za bebača koji su upravo stigli:))))

GogyRi

tala
    22. Lipanj 2016. 19:16

jazmajac, nadam se da uzivate i da ste iskoristile ovo lijepo vrijeme! meni je danas tako vruce vani i bas bih se rado bucnula : ) pregled je u petak, pa cemo vidjeti! 

gogy, otvori tinypic.com, ako je slika velika resize velicinu na website ili message board opciju (ovisi koju velicinu zelis) i klikni upload. pojavit ce ti se cetiri linka, kopiraj drugi (pocinje s IMG) i zalijepi ga u svoju poruku na forumu : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.