jutro mamice!
otkad sam obavila taj pregled, vaga svako jutro pokazuje 53,7, a navecer stvarno imam 54,5 i onda ispada da sam dobila te tri i pol kile jer mi uvijek idemo navecer na preglede da mm ne uzima slobodan dan ; )
meni danas stize necakinja iz amerike, pa moram napraviti jednu dalmatinsku platu. sveki radi rucak i kolace. bit ce tu samo dva dana, a onda sa sveki ide avionom put dubrovnika da se malo nauzivaju jer se nisu dugo vidjele. mislili smo joj uzeti nekakav pokloncic, ali smo odlucili dati joj novac. ipak je to cura i sama najbolje zna sto joj treba.
uzivajte danas! kod nas se nesto naoblacilo, ali je ipak jako vruce...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
JaZmajac ja se sažem sa tobom da nije zdravo ni za mamu ni za bebu udebljati se preko 20kg. Ali isto tako nije normalno ni to da na polovini trudnoće opominju za 2-3 kg.
Kod nas je danas oblačno, malo je svježije, može se disati.
Sunnyday i ja se slazem sa tobom 😊 i bas sam to mislila reci
Mi zavrsile sa trenigom i ruckom pa cu malo odmoriti pa na pripremu za tjedne gablece
JaZmajac tjedni gableci? Bas me zanima sta pripremaš jer ja vise nemam ideje sta jest na poslu..
Nisam ni ja mislila da je 20+ uredu,ali nije ni svaka žena ista..a ni svako dijete..
Doduše,ja se stvarno trudim pazit kad sam u ZG..al ovo kad se dođe kod mame je ubojstvo..ili se to meni samo čini jer jedem tone domaćeg voća pa sam stalno sita..
Crna pripremas gablece i nosis si? Reci sta te zanima :)
Radim chilli, salate, sendvice razne (ne samo salama sir i sl), musaku od batata, tjestenine, mesno-bezmesno reci pa napisem 😊 Naravno sve sam malo prilagodila da bude zdraviji menu.
Ali sad je ljeto vise se fokusiram na salate i sendvice jer su hladniii
JaZmajac da, više manje se trudim radit gablece za posao al to opet kako koji dan stignem jer me baš često nema do navećer doma pa budem preumorna..ali baziram se na salatama, riži s povrčem, variva..samo što ja moram za dvoje radit pa onda uvijek nekako na pola puta se nać sa mm jer i on radi gdje i ja..tako da kod nas mesnog za njega mora biti vidiš musaka od batata..nikad nisam probala a zvuči skroz zanimljivo
hej, mamice!
jucer smo imali pune ruke posla. stigla necakinja! sogorica mi poslala nesto za cure sa svoje strane svijeta : )))
danas do jedan sat hm ima free dostavu, a u tijeku im je snizenje, tako da sam stariju malo za skolu obnovila, a cviti sam vec pocela uzimati odjecu za proljece tj. 74 velicinu jer ovog manjeg sad vec puno imam. ove hlacice sa srcekima su mi ( a 35 kuna!)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bok cure, nadam se da ste sve dobro!
Jel ima koja da je radila anomaly scan na sv.duhu? Ja idem 4.7. Pa me sve živo zanima.. jel se dugo čeka, koliko traje i jel moze dragi samnom i kakav je ultrazvuk 3d?....inace pokrete osjetim vec naveliko cak se i vide preko trbuha 😃😄
Crna191 i ja radim za dragog i za me ali ja ti radim pretezno nedjeljom za naredna 3-4 dana max (ne moze se za duze)
Recimo jucer sam meso za bas tu musaku pripremila i samo cu ju sloziti i ispeci dan prije. U biti mix musake i lasagna ☺ meso zdinstati na luku, zacinim sa soli, paprom, crv paprikom, korijandar, cesnjak u prahu, ma sta god ti fino i onda sa rajcicom kuham i dodam bosiljak i origano.
Slazem tanko narezani batat, meso, "besamel" (posni/zrnati sir sa jejetom ili bjeljanjkom), mozzarella. Ponovis dok ima sastojaka ali da je gore meso i sir. Probaj. Taj recept malo duze traje doduse. Ili istu smjesu strpaj u izdubljene tikvice ili velike paprike ili patlidzan, gore mozzarella i peci!
Tala robica je preslatka ❤
Btw ja sam sa 64 kg dosla na 66 koliko vidim. A drugi tj nam je 24.tjedan. Nije mi jasno zasto je dobitak kilice sad tako bitan? Koliko znam ne bi se smjele udebljati prva 3 mj. Tjaaaa 100 doktora 101 "dijagnoza"!
Sortiraj odgovore
Najstariji