Ne znam da li je uspjelo,ovo sam ja u kućnom izdanju,sama sam se slikala 😂
Ak ne pošaljem slikicu kad dodjem doma...
Eto uspjelo je,nisam ni znala da mi mobitel ima tu funkciju slikanja s odgodom
hej : )
ma, ne znam ni ja cemu tolika frka oko tih kila. i da su te 3 ipo kile do 22tt. meni se to cini potpuno normalno i daleko od toga da se smatram debelom. dobila sam trbuscic i sise. jos lezim stalno i ne mogu se ni setati ni vjezbati ni ista.
pale, ostani dolje. kod nas je pakao. ja sam samo izasla vani pustiti vodu da tece u vrt i jedva prezivjela : ))) super busa!
crna, prijavila si me? : DDDD valjda ce vidjeti da je greska. ja cesto napisem cijeli post, pa kliknem "ocisti"...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ma tako i ja cesto obrišem,zato se iz početka nisam ni javljala tolko na forum..sad napišem ponovno..🙈 A stvarno slučajno..ako mogu negdje napisat da je slučajno,uputite me..
Ma ja sam sa 22tt bila vec na +4 ili 5..jer ja nisam imala mučnine..i sad mi kaze sestra kod Dr da nisam uopće puno dobila..da mi se nigdje ne vidi..
A sliku cu stavit čim mi se muž vrati..kod njega na mobu su sve..al čini mi se da ja imam najveću bušu od svih tu🤔
Pozdrav svima,
vezano za kile, baš sam danas malo guglala o tome (koliko je kila normalno dobiti itd).
Sad sam u 19 tjednu i od početka sam se udebljala 4 kg. Nisam imala mučnine, niti sam povraćala, tako da nisam ništa izgubila već samo nastavila rasti... Doktor mi je rekao da je ok. Iako sam od zadnjeg pregleda (13.6.) dobila skoro novu kilu. Pa ću na vidjeti na idućem pregledu (4.7) što će reći.
Tala nadam se da ces do ponedjeljka izdrzati i da zub nece zaboliti!
I molim lijepo, kakvu spotanciju? Zbog +3,5? Ma mislim zbilja! Danas zbilja pocinju pretjerivati. Komentar "da se odlucis sta ces s tim" je idiotski, mislim plodna voda, beba, posteljica, mlijeko koje se stvara u grudima, sta to nista ne tezi niti grama? Meni su samo grudi narasle za dva broja i to jos u pocetku trudnoce. Fascinira me danasnji pogled na trudnice. Po meni je nezdravo ako ne dobijemo niti kile. Ali moja mi je upravo to i rekla za mojih +7, da ja do 5.mjeseca trudnoce nisam smjela dobiti niti kilu. Ne znam tko je tu lud i tko postavlja tako sulude standarde. Mislim da nitko od nas ne treba biti te struke da bi zakljucio da je ovo teska uvaljotka sa strane farmaceutske industrije?! Ne znam kako bi drugacije protumacila takve nebuloze, jer ja zbilja ne poznajem zenu koja na polovici trudnoce nije dobila niti grama. Nase bebice nisu od pera niti papira... Ili mi po toj logici trebamo mrsaviti da se beba dok raste na vagi ne prikaze plusom. Najgore je sto ce lijecnici sa takvim stavom neke zene uljuljkati pa ce krenuti dijete (sto je meni moja i predlozila mrtva hladna!) i izgladnjivanja, a time mogu samo naskoditi i sebi i svojoj bebici. Kad me trazi ja jedem, a ona neka mi tupi koliko god se njoj da. Dok moji nalazi pokazuju da je sve u redu moze pricat i sa zidom sto se mene tice. Tako da ignoriraj ju i uzivaj, ne treba ti da se jos sa time zamaras.
Sanjac tetre su ti preslatke, kakva ti djeluje kvaliteta? I ja sam mislila naruciti preko Malog andela njih i jastuk za dojenje.
Chippica zasto me ne cudi da je nesto na Mlaci prifalilo.... Milina! Nadam se da se meni to nece dogoditi jer izvanredno ostajem u Ri zbog toga.
Inace da vas uputim u novosti, konacno je palo kod mene prvo kupanje i super mi je sjelo. Laganim tempom sam plivala i uzivala u tome, dragi me je naravno u stopu pratio i plivao uz mene da me slucajno grc ili nesto ne uhvati
A jos bitnije mi je to da sam prvi put osjetila mog malog kako stuca. Uf, zvucat ce bedasto, ali osjecala sam se jako ponosno zbog toga Eto, kako sam krenula bit cu jedna od onih mama koja se divi djetetu i dok kopa nos haha Salu na stranu, osjecaj je predivan kad znas da je to jedan mali covjeculjak koji se priprema za zivot i tako brzo raste i razvija se
I curke, predivne ste na slikama sve. Tako slatki trbuscici, malecki.... Ja kad sebe gledam osjecam kao da je moj veci.
Stalno zaboravljam reci dragom da me slika pa da usporedim businu sa vama
Jutro trudnice i bebice..
Minnie slažem se sa svakom tvojom rijeci sto sd tiče kilaže..ja sam gledam svoju mamu koja je rodila nas troje i u svakoj trudnoći dobila od 16-20kg i svaki put se vratila na svoju kilažu i jos manje..i sad sa 60 izgleda kao top model..nadam se da sam pokupila njene gene 😊
Jedite,i jedite zdravo..ni jedan normalan doktor nece preporučit dijetu u trudnoci
Jutroooo
Eh sad nemojte me ubiti ali mogu reci i moje misljenje nadam se
Nije zdravo da se zena udeblja 20+ kilograma i nije trudnoca isprika za nekontrolirano debljanje.
ALI ovakve gluposti kad se skoro u 6.mj dobije par kila nije mi jasno??
Ja sam bila na god i malo sam se opustila u smislu da sam cesce jela i pizze i sladoled i eto. Imam kilu i po vise. A vjerujem da sam jela po svom rezimu da bi dobila mozda 1 kg. A treniranje u trudnoci je vise istezanje i sve lagano tako da nam ta aktivnost tesko pomaze u sagorijevanju vecih kalorija a niti ne treba ☺
Puse svim busicama! Moram se i ja poslikati
Sortiraj odgovore
Najstariji