Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    24. Lipanj 2016. 18:44

ivek, na 249. stranici, na samom dnu je tala objasnila kako :-)

tala
    24. Lipanj 2016. 21:11

evo i nas:

cervix se nije dodatno skratio. jos smo na 3.9 cm. mirovanje+ magnezij zbog kontrakcija.
    nisam zadovoljna danasnjim pregledom. puno mi je pitanja ostalo bez odgovora i dobila sam spotanciju zbog kilaze (+2,5 po mom, +3,5 po njezinom jer racuna od onog gubitka zbog mucnina).

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    24. Lipanj 2016. 21:58

ulala tala, bas si se lijepo sredila :) i busa ti je slatka! 

za kile, no comment. pa sta, koliko si ukupno do sad dobila? nest ful sitno ako se dobro sjecam, ti zbog mucnina nikako nisi mogla gore...mah, ne sekiraj se, bitno da se ti dobro osjecas i papaj kad god si gladna, nastoj sto zdravije, bitno je ne pretrpavat se, a mislim da to niti jedna od nas ovdje ne radi...

Jado
    24. Lipanj 2016. 22:18

Tala spotanciju da je premalo mislis?
    Nije mi jasno bas. Dakle i dalje cekamo pregled i zeleno svj za moguci odmor?

Curke obje ste mi preslatke! 😍 uploadam i ja sad jedan dan ali naspram vas se osjecam kao kitic

tala
    24. Lipanj 2016. 22:40

spotanciju da je previse : /// 
    do sada sam dobila 2,5 po mom tj. 3,5 po njezinom od pocetka trudnoce. sad sam na 54,5. 

iduci pregled za dva tjedna, tad ce biti konacno ili da ili ne. ionako smo na more mislili u sedmom : )))

tala
    24. Lipanj 2016. 22:43

krivo sam napisala. 2 kg po mom jer sam startala s 52, a sad imam 54,5. ali ona tu kilazu nije zabiljezila, nego kad sam ja izgubila kilu zbog mucnina i na iduci pregled dosla s 51. tako da ona racuna da sam dobila 3,5 od pocetka trudnoce. 
    meni to uopce nije predstavljalo nikakav problem jer imam one tablice i sve je normalno, ali mi je rekla da do iduceg pregleda "odlucim sto cu s tim"... 

tatjana_zg
    25. Lipanj 2016. 10:11

Tala ne kuzim. Ja sam dobila 13 kila i u bolnici mi govore da sam u granicama. Nista nisam u prehrani promijenila jednostavno sam velika. I beba je velika. A nalazi su svi skolski. Tako da.....i da mi kazu nesto pa ja cu skidat kile a ne oni. 
    Uostalom ja ne znam nikog tko je dobio ispod 20 u prvoj trudnoci. Ja sam stari tip trudnice hihihihihi

Crna191
    25. Lipanj 2016. 11:36

Tala slučajno stisnula na tebe Prijavi administratoru..sorry,glupi mobitel😕 
    Ma nije to previse kila,pa mora bebica rast..ne kužim ja te Dr,svaki svoje nesto nameće..
    Hvala vam curke za ormar..a robice ima stvarno dosta,sto nove,sto dobivene..sad sam svima rekla da kupuju samo pelene..ja jos nisam oprala robicu,nekako mi se čini dugo to da stoji ovako u ormaru..to cu tek u 9.mjesecu,stavit u mašinu i sušilicu i zaposlit sogoricu za peglanje..
    Ne znam kako vi izdržavate ove vrućine,ja sam pobjegla k svojima u prirodu pa je malo bolje nego u stanu

Sunnyday
    25. Lipanj 2016. 13:01

Baš svašta od tvoje dr. Tala, pa i ja sam se udebljala i više nego Tatjana, samo što mi u trudničkoj knjižici nije upisan prvi pregled kada mi je potvrdila trudnoću jer tad još nisam imala knjižicu, dakle piše mi kile od drugog pregleda a ja sam se već i tada debljala.

PALE
    25. Lipanj 2016. 13:10

Pozdrav iz vruće Dalmacije!
    Danas mirujem i nisam na plazi,mislim da sam se preforsirala pa sam jucer imala bolove u križima i trbuhu i to dosta,bas sam se prepala,sve ok sad.Mozda iza 5h odem kratko prije tekme se bucnuti i malo leći u hlad.Vracamo se u pon i bas mi ovo dosta jer me komarci izluđuju pa se veselim ZG,betonu i 5. katu😄 Inače me bas nikad ne bodu komarci,Mm uvijek strada,ali sad valjda osjete višak krvi,grrr strah me i tog zika virusa.Nisam znala ovo za tekućinu i plodnu vodu,puno pijem,a i lubenica se valjda računa😊Cure koje ste stavile slikice lijepo izgledate,postat ću i ja svoju,moj trbuh je puno veći,primjetila sam na plazi puno trudnica i svaka ima drugačiji trbuh.Ne kužim ovo za težinu, ja se udebljala u 23tt 7.5kg i rekla mi 2doktora super,a ne mislim da sam debela jer sve u trbuhu i cikama,beba velika dosta.Valjda svaki doktor svoju politiku vodi.
    Ono sa grudi mi samo od sebe otišlo,na lijevoj jos imam veću bijelu točkicu i grudi bas bole,možda to stvarno kolostrum pitat ću doktoricu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.