Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    22. Lipanj 2016. 21:31

Rijecanke, danas sam saznala da mozemo uzet apartman u bolnici kamo su posjete omogucene konstantno, imamo vlastiti wc i mir. meni to zvuci super, volim popricat s drugim mamama, ali nikad ne znate s kim cete zavrsit u sobi i ja iskreno ne znam bih li se mogla imalo odmorit ako nisam sama. jel znate sta detaljnihe o tome? kolika je cijena?

• Dony
    22. Lipanj 2016. 22:25

Bok curke evo i mene konacno, imam novi mob i s njega nisam mogla staviti post na forum, neznan zasto steka. Pa evo me sad na drugom.. 
    Ja uglavnom radno, svaki dan ali laganini, more mi ni 5 km ali jos uvijek nisam isla jer radimo svaki dan. 
    Sutra konacno anomaly, drzite fige da je sve ok i da saznamo spol, bas sam uzbudjena! Rekla sam muzu da cemo odmah nakon pregleda ic kupit nesto plavo ili rozo 😊 i konacno cemo znat dal cemo imat Miu ili Nou 😊 
    Znaci jos nemam niti jednu stvar ali sad cu pocet sa onog popisa kupovat i krizat jer stvarno treba jako puno toga. 
    Beba mi se javlja svaki dan, najvise kad sjedim osjetim i kad lezim, dok hodam apsolutno nista. Uzivajte vi koje ste na moru i cuvajte se 😘😘

Chippica
    22. Lipanj 2016. 23:27

Doni, nama je isto Noa bilo najizglednije ime za deckica, a Mia za curicu takodjer jedna od varijanti :) ali ipak smo od Mie odustali jer je dosta cesto, htjeli smo nesto malo drugacije.

Chippica
    22. Lipanj 2016. 23:28

Sretno sutra, nadam se da ce sve proci u najboljem redu :) javi obavezno kako je bilo ;)

minnie25
    23. Lipanj 2016. 01:05

GogyRi lijepo si se obnovila i hvala ti na tako puno info za Tower! Poslat cu malo svoju mamu da skicne, a ja cu svakako sve to malo obici da vidim cim dodem u Ri. Fali mi jos haljinica za ljeto i za bebu sve :) 
    Taj jastuk ne mislim uzimati jer smatram da u pocetku nije potreban, a potpomagat se mislim sa rucnicima i tetrama. 
    Madrac mislim da ce ti biti ok. Ja sam kupila neki na akciji za 300 kn a prije je bio 600 i mislim da je ok. 

Chippica ma ja vjerujem da ce sve biti u redu i da ce vas godisnji proteci u miru. Sta se vec oko 30. tjedna bebice polako pripremaju za izlazak? 
    Za apartman sam znala, ali niti ja tocnu cijenu ne znam. Nacula sam da je cca 400-500 kn po noci. I zeznuto je sto ako je vec zauzet ne mozes ga dobiti cak i ako si voljna platiti. Koliko god mi je to djelovalo fora, mislim da cu ipak izdrzati sve normalno iako cepice za usi i masku za oci imam na popisu i svakako kupujem hehe 

Saky84 bas mi je drago da je sve u redu i da mozete malo ici uzivati na more! 

Dony javi nam se nakon pregleda sa novostima!

ivek2207
    23. Lipanj 2016. 09:00

dobro jutro cure,ja sam budna od 7, nešto ne mogu spavati u zadnje vrijeme, muž ide na posao tada pa se i ja s njim budim. Predivna su imena dony, mm i ja imamo ime Mia spremno već godinama za našu curicu,al eto ispao dečko,tako kažu, pa će biti Domagoj.
    Moj mali pozdravlja mamu ujutro, lupka me na sve strane, ja još nisam skužila te njegove periode u danu,kad spava,jedino ujutro znam da će sigurno bez iznimke,a ostalo  imam osjećaj da svako malo kucka. Jel vi to kužite,kad su budni a kada ne?

Netko je pisao da uskoro kreću pregledi svaka tri tjedna, nisam upućena, jel to pred kraj trudnoće se češće ide,i od kojeg  tjedna, i jel se to ide kod svojeg gin ili u bolnicu?

Crna191
    23. Lipanj 2016. 10:30

Jutro..mi konačno na go a ja se budim u 6.15..moj dečkić navikao da se mama tako budi za posao pa krene lupat.. 
    Ja bas imam periode u danu kad se javlja,uvijek ujutro,pa oko 1,oko 16 da opomene mamu i tatu da bježe s posla i onda navecer kad legnem i smirim se..
    Jucer smo imali radnu akciju,farbanje koljevke moje..sad se jos suši al čim je smjestimo pošaljem slikicu..i poharali usput ikeu da možemo improvizirat ormar od postojećeg ormara jer nemamo mjesta za nista dodatno u stanu..
    Curke koje ste na moru uživajte maksimalno, Dony javi kako je prošao pregled..

Sunnyday
    23. Lipanj 2016. 12:33

Ivek pred kraj se ide češće, i ja cu ici u bolnicu, ne znam jel tako svi, ali tako je kod nas. Na samom kraju, oko termina se ide na svaka 2-3 dana. U bolnici su drugaciji pregledi, tj sad kod gin idem uglavnom na ultrazvuk, a u bolnici se ide na CTG. Tu se gleda da li imas trudove i slusa se otkucaj srca bebe. Ide se i na vaginalni pregled da vide jesi li otvorena i da li je plodna voda mutna.

tala
    23. Lipanj 2016. 13:37

hej, curke! 
    ja sada idem svaka dva tjedna na preglede, no u normalnoj trudnoci se do 28og tjedna ide svaka 4 tjedna, nakon toga se skracuje na tri, dva, tjedno i na kraju, a pogotovo ako se prenese svaki drugi dan u trudnicku ambulantu. 

ja sam nedavno citala da su bebice u nama u ovoj fazi budne samo nekoliko sati dnevno i to mi je nevjerojatno jer cvita jako cesto i dugo lupa. imamo redovita javljanja, uvijek tocna kao svicarski sat u 1 u jutro i 7 u jutro. to bude pravi nogometni trening : D a ostala tokom dana budu blaza.

crna, cekamo slicicu!!! 
    dony, sretno na anomalyju! javi nam se s lijepim vijestima : ******

*** mislite li da je vrijeme za fotke trudnickih trbuscica da se malo vidimo? 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    23. Lipanj 2016. 13:46

Pozdrav curke :)

Nadam se da ste lijepo provele jucerasnji slobodan dan, pogotovo one koje jos rade :) Mi smo jucer farbali sobu, polako pripremamo sve za nasu Viktoriu :) 

Sto se tice javljanja bebe, moja curka se obavezno javi ujutro kad se probudim, tokom dana povremeno i obavezno predvecer kad se smirim, pa sve do spavanja.. S tim da najvise lupa kad uspravno sjedim hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.