ta dammm
eto sad mi vidite i businu :-D
doduse, ne vidi se bas taj otvor za siau, ali je bas praktican :)
Crna Bas ti je super ormar, svidjaju mi se te korpice, djeluje praktično.
Chippica super slika :)
Ja sam oprala robicu, suši se pa cu kasnije peglati. Užasno je vruće danas.
Mene je moj poceo lupkati najvise kroz noc oko 1-2 i ujutro od 7-8. Kroz dan me se sjeti isto, ali ova dva razdoblja su nam najintezivnija pa slabo i ja spavam.
Tala ja sam za invaziju slikica nasih trbuscica da se vidimo kako rastemo
Sobu uredujes tocno kao sto cu i ja. Sivkasto plavi ton cu pokusat uhvatiti na zidu, namjestaj ce mi biti boje svijetlog drva u kombinaciji sa bijelom bojom, takoder uzimam tri bijela okvira i u njih cu staviti fora sarene natpise. Nasla sam neke primjere na netu, dragom cu dati da izradi u programu i to cemo printati sami. Najvise mi je za oko zapela fora polica, tj.police koje se formiraju u drvo, ali ne znam da li ce biti mjesta za to u sobici.
Pale siva je svakako hit, od sobica do kolica hehe Mi klokanice se necemo moci fulati na cesti kad se sretnemo
Dony cestitam ti na deckicu! Za plodnu nisam znala da ovisi i o tome koliko se tekucine uzima. Ja bi onda isto trebala pocet piti vise. Moj sigurno nije u bazenu jer puno puta zaboravim piti; inace sam bila sklona tome i prije trudnoce.
Crna191 ormar mi je mrak, gledala sam i ja to u Ikei, ali kako vec imam ormare po mjeri odustala sam. Inace bi sigurno isla na ovu varijantu, bilo za robicu, bilo za igracke.
Chippica gdje si nasla pidzamicu? Ja planiram poharati ducane za jedno desetak dana jer me vec pocinje biti sram kako sve nesto imate, jedino ja ljencarim i ne pripremam se haha
I da te pitam odmah, je li te u 24.tjednu slala gin na vadenje krvi i OGTT ili na pregledu u 28.tjednu? Ja sam bila u 12.tjednu trudnoce pa racunam da bi me sad vec pomalo mogla ponovo poslati, a ako ce moram se spakirat za dan dva da ostanem u Rijeci.
A trbuh ti je super, uopce ne bi rekla po slici da si vec skoro u 30.tjednu!
hej, curke, koji grozan dan kod nas : (
jutros mi je ispala zubna krunica, a zubarice nema do utorka popodne. iza je i ne vidi se nista, ali sam taj zub sređivala iz estetskih razloga jer je bio nakosen, ispod mi ima zivce i zdrav je, pa me strah da ne pocne nesto boliti ako ga hrana ili pice iziritiraju. a kako sam alergicna na paracetamol, znaci da nemam nikakvu opciju ako preko vikenda zaboli.
onda ova britanija i njezin izlazak iz eu. kako surađujemo sa skotima, imamo ugovor u funtama i gubimo hrpu novaca na konverzaciji jer je tecaj u rasulu. i sad cekanje sto ce biti dalje...
jos mi je veceras pregled. neka samo to bude ok. ovo ostalo ce se vec srediti.
crna, super mi je kako ste ukomponirali ikein trofast i koliko je to prakticno!
chippice, ti bas super zgodna trudnica : ) i piđamica je preslatka, ali nikakav otvor za sisu ne vidim : )))
stavim i ja svoju slicicu kasnije!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
dony, cestitam na deckicu!!!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hej :)
crna super ormarcek izgleda, volim kad je sve lijepo organizirano :) vidim vec se se dosta pripremili s robicom..
Mislim da bi bilo vrijeme da i ja pocnem nabavljat robicu, nekak si sve mislim ima jos dosta vremena do poroda hehe :) Mada jos malo ce krenuti snizenja po ducanima, tako da bum tada nabavila vecinu toga :)
chippica slatka ti je pidamica, al ni ja ne vidim otvor za cicke :) bas super za srceko ja jedva cekam da cujem srceko svoje curke :) mi cemo na pregled 08.07.
tala nadam se da zubek nebu poceo boljet :)
Nama su danas stigle tetra pelene, bas su mi slatke.. evo stavim i slickicu :)
sanjac, tetra na panduuu awww preslatko
minnie, pidjamicu sam kupila preko Wisha, zakon stranica.
A sto se tice glukoze, da ja sam nedavno bila, ali samo zato sto u ranijem tjednu trudnoce na mlaci nisu mogli napravit pregled jer ju nisu imali. no comment :-/
Curke, stavim jos sliku s boka, bolje se vidi i otvor i busina :-)
chippica hvala ti, zaljubila sam se kad sam ih vidjela :), narucene su sa stranice mali andeo pa mozes baciti oko tam ;)
Pidamica je odlicna, djelije bas prakticno. A kaj se busice tice pa nije prevelika ;)
Ja cekam muza da dode s posla, pa bum mu rekla da me poslika :)
aaaa vidim slikice padaju, chipica piđama je preslatka a i praktična.
ormar je isto predobar, ja obaožavam tak organizatore,ovo je ful praktično.
budem i ja stavila slikicu svoje buše, dajte me samo uputite kako se to radi, koji su koraci?
Baš je slatko sve,mi imamo samo jednu komodicu sa 8 ladica i tu će biti od malca stvari, i da isto je siva,siva je veliki hit, mi smo prošle godine farbali jedan zid u boravku svjetlo sivo,ostali su bijeli u cijelom stanu,kupili smo sivo bijelu kutnu sofu,i još smo neki dan ofarbali "regalčić" s 4 police otvorene u bijelo, i imam po stanu detalje u pastelnoj mint boji- presvlaka za kauč,vaze,okviri za slike, tako da i dalje što se tiče bebača tražim sve detalje u toj nježnoj mint boji, još me drži.
Uglavnom stavim slikicu bušeka kad me netko uputi.
Sortiraj odgovore
Najstariji