Sad sam vas čitala,Tala i Crna super su kolica 😉
Moja su odavno kupljena ali u kutiji,mislim da ćemo namještaj i sve ostalo slagati u 8mj,a u 7mj kupovati sto nedostaje.
Kad sam ispitivala za maxi cosi jaje rekli mi samo da za joolz kolica moram kupiti adapere za 200ak kn,bazu nitko nije spominjao,mislim da je praktično to imati,ali malo su pretjerali s cijenom.
Strije sam dobila u pubertetu,zasad ih nemam,prva 4mj sam koristila samo bademovo,sad biobazu i elancyl i elancyl mi super,lijepo upija i razmazuje se,kupila veće pakiranje na akciji,imat ću ga do kraja trudnoće.
Hey trudnice!
Evo da vam se malo javim... malo mi je bio stresan prošli tjedan..zbog bake...nisam išla na sprovod, isplakala sam se ranije.. bilo je tužno ali moralo je tako biti...
I dalje smo u pregovorima za stan, nismo ga uspjeli kapariti jer se nešto zakompliciralo sa papirima ali bit će sve ok na kraju...
Minnie 25 i ja sam dobila celulita ajme majko, strije još uvijek ne vidim, ali pošto sam bijela ko sirko ne kuže se... a to je jer više ne vježbam, kako me ono uklještilo u lijevoj strani, nisam nastavila s pilatesom... jel vi vježbate štogod? Mrlju neku smeđu sam dobila na licu...čitala sam o tome pa je to kao normalno u trudnoći...
Počelo me boljeti u donjem dijelu leđa nakon duže šetnje ili hodanja po shopping centrima.. a i postajem sve osjetljivija na sve krive riječi... joj užas...drugi dan mi je krivo ali taj trenutak bi se u sekundi rasplakala...uffff
Sutra putujem u Rijeku kod seke na par dana...malo promijenit okolinu i ak bude lijepo vrijeme odem malo do mora i posunčam se...nemrem se gledat ovako prozirnu.. ali naravno u hladu i namazana s kremom za sunčanje...
Ja uživam u ovom sezonskom voću... lubenica je must have u frižideru... nikakva teška hrana mi ni ne paše... kaj je danas kod vas za ručak?
Mi ćemo isto uskoro kupovati kolica, budući krsni kum će nam ih kupiti pa smo baš sretni zbog toga...nismo na to računali...dobili smo okvir krevetića, prijenosni krevetić pa ćemo samo kupiti madrac...
Nadam se da će napokon ljeto početi pa uživajte u suncu....
minnie25 hvala za kolica..ja iskreno nisam znala da su siva, po slikama sam mislila da su nježno plava. jer je i opis boje winter sky pa sam si ja zamislila da su plava. al siva mi je svakako bolja..a meni ni bež nije loša boja..u principu sam sva kolica i gledala bež..nekako volim te nijanse..
a celulit sam i ja dobila na guzi..i to baš dosta..možda zato što sjedim na poslu..i tamnije mrlje ispod ruke ali nemam tu preosjetljivost kože..
Mene je brat jučer napao da zašto koristim roll-on sa aluminijem (garnier)..kao da je jako štetan taj aluminij..iskreno, ne znam ništa o tome..moram baš malo proguglat i nać neki be aluminija..
jutro!
crna, super su kolica. meni se ta siva boja tako sviđa jer ju je lako sa svim iskombinirati. ako hoces sarenije, dodas koju dekicu, igrackica uvijek ima oko kolica i mislim da je najlaksa za odrzavanje. ovi kozni detalji mi dizu kolica na jednu drugu razinu i bas izgledaju skupo i kvalitetno : )))
tatjana, naravno da s te stranice mozes naruciti jer je to europska stokke stranica, vadis da ti u linku pise EUR. ja govorim o stokke USA gdje je outlet ponuda puno veca:
https://www.stokke.com/USA/en-us/outlet
pale, tako ni ja ne mogu slatko, ali nitko mi nije rekao da cemo morati ponavljati ako ne uspijem nego da cu samo cesce vaditi glukozu u krvi. blago ti se, to je iza tebe : )))
hubica, toliko mi fali vjezbanje kao prije trudnoce da se sad osjecam tako mlohava cijela. jedva cekam s bebom vjezbati i ici u duge setnje. lijepo se odmori kod seke!
cure koje imate osjetljivu kozu, jeste li mozda probale lush kozmetiku? ja svaki bozic svojoj curici kupim njihov poklon paket i vec godinama smo odusevljene. bombe za kadu, mirisne plocice za tusiranje, snow fairy obvezno... znam da imaju i nekakvih roll on-a u kamenu, kreme i sapune za brijanje, sve na prirodnoj bazi i rucno rađeno.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala uopce nisam skuzila da si pricala za us trziste. Sorry.....malo sam cudna u zadnje vrijeme
Jutro :)
Vidim da se zadnjih dana procalo o kolicima. Tala i crna super su vam kolica. Mi smo svoja dobili kao svadbeni poklon, tako da su vec mjesec dana s nama. :) Doduse jos nismo probali namontirat jaje u auto, uopce ne kuzim kak se ucvrscuje.. Pretpostavljam da bi moglo samo sa pojasom, bumo vidjeli.
Sto se tice strija, jos ih nisam primjetila.. A mazem se Palmer's cocoa butter kremom protiv strija. Prije kojih mjesec dana je bila na 50% u DM-u posto je izlazila iz asortimana. Zao mi je kaj nisam kupila jos jednu.
Ovo su nasa kolica, nadam se da sam ubacila slikicu :)
sanjac i tvoja su siva kad se u jesen i proljeće počnemo po parkovima susretat bar ćemo znat po kolicima da smo više manje sve s klokanice
ma meni je ta siva baš super..čak i za malog šta god da gledam, ili je sivo ili je bež i smeđe..naravno da ima i plavog i ostalih boja ali baš nekako sve zapnem za ove tri boje..
tala ne znam dal si kupila dekicu ili nisi, ja sam prije možda tjedan dana vidjela tu na prugice u izlogu u magic baby u a.mallu..sad ne znam jel to takva kakvu tražiš ali kad god ih vidim, tebe se sjetim..
Hehe da, i mi smo se odlucili za siva, pasu uz sve. Iako ocekujemo curicu nekako nam je sve trenutno u neutralnim bojama.
hej,uh što ste se raspisale u ova dva dana, ajde da krenem:
celulit: ja sam primjetila da sam malo na guzi dobila tog vraga, inače sa mršava i nemam problema s kilama,i sad mi se očito počelo hvatati, al to zato sigurno jer mi toliko paše kruh u trudnoći da je to strašno,prije bi pojela šnitu na dan za doručak, i to ako ne bi jela pahuljice, jogurt,voće, a sad bi ujutro pola kruha pojela a i cijeli da me mm ne zaustavi pa jedem voće.
strije: hvala bogu još ih nema, nadam se da ni neće biti, moja mama ih nije dobila,a vele da je nešto sitno genetski pa se nadam da neću ni ja,trackam se sa olivalovim uljem i pijem puno vode pa ćemo vidjeti. znala sam nekad čitati komentare starije tu sa starijih tema na klokanici pa su pisale cure kako su cijelu trudnoću super bez strija prošle i tjedan dana pred porod popucale, tak da me toga više strah.
hrana: meni se u trudnoći meso svinjetine jaaako ogadilo, nisam ga jela maltene od početka, jedino ako se nađe u mješanom mljevenom u čevapima ak smo vani, al neki odrezak,nikako, nisam ni spremala već mjesecima doma, tamanimo piletinu, junetinu, (evo danas kuham juneće šnicle na saft-slično kao dalmatinska pašticada,isti sastojci samo kaj nemam hrgu mesa,nego dva šnicla, nas je dvoje pa nema tko pojesti i njoke i utopit ćemo se u tome), ja samo zvjerkam po ribarnici losos,škampe,oradu, ribe uglavom,prije trudnoće nisam ih smislit mogla,sad mi niti miris više ne smeta.Mi doma dva-tri puta tjedno meso jedemo, ostalo su variva,pašte sa povrćem,obožavamo kus kus i proso sa dinstanim povrćem ili napravim piletinu na saft sa curryem, više tako lagano, salate razne...lagana jela. Al jednom mjesečno si čevape sa trešnjevke priuštimo.
Za dlake nisam primjetila,baš ću obratiti pažnju, jedino kad pazuhe brijem svaki put kao da osip dobijem na pregibu,i niš ne pomaže,svaki put uzmem i britvicu novu,za slučaj da se vlaga skupila,kasnije probam staviti puder, dezić sam uzela neki od neutro robertsa roll on koji ima 0%alumija,alkohola,parabena, mirisa i svejedno me ponekad pecka,al kak sam doma onda ni ne koristim svaki dan,a fala bogu tijelo mi je takvo da se baš moram pomučiti da se oznojim pa mi ni nije potreba, jedino ak idem negdje stavim više reda radi.
Ja ponekad vježbam doma,malo se istežem, al sam sad zapostavila zadnjih tjedan dana, boli me donji dio leđa,vjerojatno od trbuha, ai trbuh me boli dosta, stijenke, sad neznam jel zato jer se širi ili je to kao teret zbog težine, nikako se namjestiti za spavanje ili ako hodam duže,katastrofa. Jel koga još boli baš trbuh sam, i da počeli su mi prsti na rukama otjecati, pa skidam prsten vjenčani svako malo pa me mm zeza da se razvodim,hehe.
Predug post,već sam zaboravila šta ste sve komentirale...
neutralne boje su ocito in ove godine, a kako ste vi sve mlade (dobro, nisam ni ja stara : D ) budu neutralna kolica posluzila i kad klinci dobiju brata ili sestru : )
sanjac, super su vam. bas lijep poklon!
ivek, i meni kruh. mogu svasta pojesti, ali ako ne jedem kruh, opet sam gladna.
crna, da, dosla im je nova serija dekica koje nemaju drukere da se mogu na kolica zakaciti jer zele prosititi trziste tj. da i kupci koji nemaju stokke kolica kupuju njihove dekice. tako mi je teta rekla : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji