da, da, meni su noge skroz glatke. super za haljinice.
strije imam od prije. kako sam prije trudnoce vjezbala, trbuh mi je bio ravan i zategnut pa se nisu vidjele, no kako se sad ispupcio- tu su!
to za ulja znam jer sam procitala na johnson uljima jos davno da se odmah nakon tusiranja nanose na mokru kozu i bas koza bude fina i mekana kasnije.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jos nisam strije dobila. Kazem jos jer mislim da budem. Imam ih od prije kad sam kao mala izrasla naglo sto znaci da mi je koza genetski podlozna pucanju. A bojim se da je to najveci cimbenik. Nadam se ipak da ce ih pravilna njega drzati pod kontrolom. Mazem se bademovim uljem (bas tako na vlaznu kozu ali ne kupim ostatak, nek se upija) i trudim se piti vode i vode!
Curke od kad nam se bebica mora kao svaki dan javljati? Sad ju osjetim vise manje svaki dan pa cak i kad sjedim ali recimo navecer zna bojkotirati mustrica.
E da isto mi dlakice slabije rastu hihi. Ja sretna.
Tala ma naravno da ti uzmes sto te veseli i sto je dobro za tvoju malecku. Tako svi trebaju. Mene samo nervira ta industrija.
I da. I ja mislim ako uzmes jednu bazu da treba biti za sve sjedalice ali sta onda su samo za stokke
Jutro!
Ja sam upravo vadila 3epruvete krvi za široku krvnu sliku,vadili mi krv iz prsta-šećer bio 4,3 pa valjda onda neće biti problema pa onda popila glukozu.Svaka čast svima kojima ovo nije strašno ja sam se jedva suzdržala,izdržala sam jer su mi rekli ako se zbljujem da moram ponovno,slatko mi izaziva mucnine sad žgaravicu i ne pase mi.
Kad to sve obavim idemo pravac more iako zbog vremena nemam dojam.
Nisam imala pojam o isofix bazi,ali ne planiram to kupovati.
Ugodan dan
jutro...
evo da probam sa slikama..nisu vrhunske jer smo stalno u žurbi al vide se...
tala hvala na instrukcijama
mi ovu bazu što smo gledali ide i jaje i kasnije sjedalica do 36kg ako se ne varam..
a ja se mažem obavezno s bademovim navečer, a ujutro sa običnim mlijekom za tijelo..za sad još nisam strije dobila,ali budući da jesam u pubertetu, isto ih očekujem i sad..
a za dlačice..nisam uopće obračala pažnju, moram to malo bolje pratit..
Zasad strija nema, ali psihicki sam se pripremila na njih.
Ono sto sam ja dobila je celulit, naime sve kile koje sam dobila su otisle u cice i guzu i na guzi se to tako nazalost odrazilo. Iako mislim da to nece biti problem maknuti iza poroda sa pravilnom prehranom i kretanjem.
Za dlacice sam i ja primjetila da sporije rastu i to na nogama.
Ali curke ima li koja od vas problema sa prevelikom osjetljivosti koze? Meni su se ispod pazuha pojavile smede mrlje, namijenjala sam se roll-ona, uzela sam cak i kompletno bez alkohola i svega, cak me i taj ponekad pecka kad ga nanesem, a neugodno mi je ne nanositi jer ne bi bas htjela, pogotovo sad kad zatopli, smrdeckati po znoju.
Kad odstranjujem dlacice sve me pece za poluditi. Noge mi gore. Ne znam vise koju metodu koristiti, a da nemam osjecaj gorenja.
Dlakava i smrdljiva ne mislim biti sad ljeti pa je svaki savjet dobrodosao
Crna191 kolica su vam bas lijepa, i opet ta predivna siva. Uf! Sve smo izgleda zaljubljene u tu boju
Ja se nikako ne mogu pomiriti s tim da moja kolica ne dolaze u takvoj izvedbi i da cu morat ici na Dune tj. bez izvedbu...
tala ne znam zašto ti ne možeš naručit sa službene stranice STOKE, ja sam frendici najnormalnije naručivala, i mogu izabrati hrvatsku:
možda si na krivoj stranici probala
Sortiraj odgovore
Najstariji