da, sigurno je lakse s bazom jer bi se as samo trebala upiknuti u nju, ali 2500 kuna extra...: ///
ja zmajac, ovo sto sam ja navela mi je dvojba za kolica. stokke as koju radi be safe ide klikom na stokke kolica, a za druge as je potrebno kupiti adapter da bi isle na kolica. samo trebam vidjeti da me taj adapter i as ne dođu jednako kao i prva opcija jer mi onda nema smisla : )
crna, otvori tinypic.com, ako je slika velika resize velicinu na website ili message board opciju (ovisi koju velicinu zelis) i klikni upload. pojavit ce ti se cetiri linka, kopiraj drugi (pocinje s IMG) i zalijepi ga u svoju poruku na forumu : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Chippica da, bas je jako skupo... Kad mi je rekla cijenu na sajmu umalo sam se srusila haha Ali dobro kad zbrajam sve vase na istom smo jer je meni bila ubrojena ta isofix baza u taj iznos.
JaZmajac Zbilja baza nije niti malo jeftina, a niti ja ne razumijem u cemu je razlika i da li se bas mora npr.koristiti baza ICandy da bi se na nju "nakeljila" ICandy autosjedalica ili i neka no name moze to isto. Imam osjecaj da puno puta namjerno zakompliciraju samo da bi potrosili vise.
Crna191 slikica obavezno kad budes stigla
Tala slazem se, ipak je ta baza malo preskupa. Nasla sam ja neku od tisucu kuna na djecjakolica.eu ali ne razumijem se koja cemu odgovara i moze li svaka na svaku autosjedalicu.
Imam ja sa sajma cjenik od BeSafe-a takoder, slikat cu vam samo da ulovim vremena pa ako tko razumije neka vice. Ja nemam pojma zasto je meni od svega zaokruzila bas tu bazu od 2 tisuce kuna, a na cjeniku ima i jeftinijih.
JaZmajac,naravno, pogotovo ako ti ne ide, izbaci meso. Niti jedan doktor nikad nije rekao da je ono zdravo, da, preko njega se dobiju proteini, ali ima i puno zdravijih alternativnih namirnica za nadomjestiti sve sto se preko mesa moze dobiti. Savjetujem ti mahunarke-grasak, odlicna leca, grah, slanutak. Tako fini recepti, a sve zdravo :) namaz od slanutka-humus mmmmmljac. Od kad sam pocela prakticirati takvu prehranu, uzivam.
Sto se baza tice, nisu sve univerzalne, na zalost. Bar sto se stokke-a tice. Oni furaju svoje i gotovo. Nabiju cijenu i tko voli i moze, neka izvoli. Nama je sad ovo vec too much. Za fkn bazu 2500 kn, koma.
s kolicima smo dobili jednu vecu torbu koja ide na kolica, ali to je kao torba za kupovinu bez ikakvih pretinaca. Ima za kupiti jos jedna koja se stavi na prednju stranu kolica, jako prakticna i lijepa, ali opet skoro 900 kn. Bas su bezobrazno skupi. A potrebna je torba ful, sad trazim kakvu jeftiniju varijaciju na temu. Samo sto mora imati one dvije kukice na krajevima kako bi se uopce mogla objesiti na kolica, Tala, jel znas ti o cemu pricam, jesi mozda naisla na nesto slicno? Nezz dal i vasa kolica imaju to...
Chippica i ja radim humus i dosta bas povrtnih jela znam. Volim zdravu prehranu i puno citam pa mi nije nepoznato. Ali moja mala bude veganka izgleda haha ni riba mi ne pase bas
Mislim meni to sa bazama nema smisla. Sad uzmes stokke kolica koja su skupa poprilicno i moras as kupovati zauvijek stokke? Svasta. Kao Apple su lopovi 😆
ja nista o tim bazama ne kuzim : )))
kad bih ju i kupila, ocekivala bih da ide na jaje i na iducu razinu as. jer beba preraste jaje s 13 kg, to je 12, max. 15 mjeseci. i sto onda? nova as i nova baza? skup biznis, moram reci...
chippica, mislim da znam na sto mislis. to je ona prednja torba. vidjela sam ju na usa stokke outletu za 49 dolara. i bas sam razocarana sto mi ne mozemo od tamo naruciti jer imaju i moju dekicu s drukerima, klokanicu i kit-ove za (moja) kolica dosta snizene, a kod nas se jos vode kao "novo"...svako malo zmirkam taj outlet i kod nas, pa ako nesto naleti, javim : )))
Bas tako! A ja sam i apple idiot. Imam iphone i totalni sam limitirana njihovim glupostima. Ali ne mrdam od njega i gotovo. Nemam se sta zalit, sama sam si kriva.
Tvoja malecka se jos nije ni rodila, a vec pametnica :) zna sta je dobro ;)
Tala, a zasto ne mozemo narucit od njih? Ne dostvavljaju u lijepu nasu? Koja steta, to je super cijena :(
zaboravih napisati da obozavam slanutak : )))
od mesa jedem samo piletinu, a ribu volim s maslinovim uljem, lignjice i tuna odrezak. za skoljkama nisam luda. kako mi je sestrin muz na brodu uvijek dobijemo svjezu ribu iz ulova, ne uzgoja. imamo i svoje domace maslinovo ulje, krumpir, neprskano voce. danas je to bas sreca.
mi jako puno meda trosimo, pa ako imate nekog provjerenog da se moze naruciti...
da, ne dostavljaju. stavila sam neke stvari u kosaricu i pokusala kupiti, ali uopce ne mogu oznaciti ni jednu drzavu izvan SAD-a. nadam se da ce se i nas outlet malo popuniti.
a ovo za stokke i apple :D
na jednoj stvari ustedim, na drugoj potrosim. neki ljudi vole svoj novac investirati, pa da kasnije imaju vise, ja trosim na stvari koje me cine sretnom sada. mozda ce mi se jednom obiti o glavu, no smatram da je zivot prekratak da si ne priustim te male uzitke nakon svega.
E da cure, sad se sjetih. Za sve one koje mazu tijela nekim od ulja. Ja sam primjerice do sad koristila ljesnjak, a sad prelazim na bademovo. Uglavnom, rekla mi je patroazna da je pravilno mazanje na mokru kozu, nakon tusiranja. Razmazati i visak masnoce skupa s vodom obrisati rucnikom. Tako tijelo dobije koliko mu treba masnoce. Ja sam cijeli zivot krivo mazala uljima xD
btw, jeste dobile strije? Ili nesto drugo od ocekivanih tegoba tipa hemoroida? Mene srecom za sad sve zaobilazi, ono sto mi je super (mislim da si i ti Tala to primjetila), dlake mi skoro uopce ne rastu. Fuul sporo, milina, pogotovo ovako u ljetnim mjesecima :-D
Sortiraj odgovore
Najstariji