Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    18. Lipanj 2016. 23:08

Tala, super za kolica, znam kakav je osjecaj kad ih se kupi napokon :) nadam se da ce vam brzo stici, jako su lijepa.
    Sto se bebe tice, ja sam skuzila da je se moze odmah staviti u tu pozu, ali kad je budna. Ne treba ju stediti jer onda bebe budu mlohave i duze im treba da pocnu koristiti vratne i ledjne misice vec ih treba poticati na aktivnost.

JaZmajac, zapravo sam pesco vegetarijanka, dakle jedem ribu. Savjetovali su mi da uglavnom jedem manju ribu, jer vece ribe tipa tune jedu puno manjih riba koje jedu prljavstinu pa time uneses u tijelo vise prljavstine. Manja riba znaci manje smeca :) i paziti da se ne pretjera s ribom zbog teskih metala. Puno svjezeg povrca, ali treba paziti da ga se dobro opere.
    Treba paziti i da se obrok dobro izbalansira. Navodno puno trudnica pribjegne vegetarijanstvu jer je puno zdravija ishrana, ali naprave vise stete nego koristi jer ne znaju dobro izbalansirati obrok i nije pozeljno odjednom izbaciti meso ako je tijelo na njega bilo naviklo.
    Pitali su me sta jedem i koje su mi namirnice zastupljene, ali kako sam ja i prije trudnoce na takvoj ishrani, zapravo znam dosta o tome...

Chippica
    18. Lipanj 2016. 23:15

Pale,pokusaj dobit recept za portalak sirup. Cudo jedno kako dobro funkcionira. Ja sam ga uzela svega par puta i id tad mi je probava za 10. Moze se uzimati 1-3 zlice, sama procijeni. Ali za pocetak preporucam manje, pa lako povecas dozu ako treba ;)

minnie25
    19. Lipanj 2016. 09:44

Mimica24 super da si doma i da je sve u najboljem redu. Bolje da je u pitanju necija pogreska!  

Ivcy1306 cestitke na vjencanju. Sad lijepo opusteno i uzivaj, pomalo ce se i stvari za bebu pripremiti. 

Saky84 meni su isto pocele trnut noge. I to nocu kad spavam predugo na jednom boku me probudi grc. Nisam jos pronasla rjesenje. Konzumiram taj magnezjj pa mi koliko toliko pomaze. Ako ga zaboravim popiti nocu sam vise budna nego sto spavam. Nadam se da necu nateci sva, jos nas dugi put ceka do kraja. Svakako mislim pocet sa setnjama u doba dana kad nije prejako sunce i kupanje u moru jer do sada nisam imala vremena za to. Mislim da to moze svakako pomoci. 

Sanjac tako ti i mene zeza tlak, ja obavezno na takve dane popodne ukoliko imam mogucnosti odspavam sat dva i odmah sam ko nova i izdrzim do kraja dana lakse. 

Ivona1905 Dr. Browns su izuzetno dobre bocice i mislim da ti nije dala krivu preporuku. 

JaZmajac isto razmisljam i ja. Bocice obavezno uzimam jer mislim visak mlijeka sa izdajalicom izvlaciti. 

Chippica isto ti je kod mene bio slucaj sa kavom  Toliko je bilo kriticno da si je dragi sam pripremao kavu. Preko noci je ta odbojnost nestala, ali kavu ipak izbjegavam. Do sada sam je ja mislim popila svega 4 ili 5 puta u cijeloj trudnoci. 
    Suncanje no no? Znaci bolje da ostanem Gda. Sirica Bijelic do kraja haha Prosle godine se frendica cijelo ljeto sa svojim klincima kupala i suncala po cijele dane i nije doslo do prijevremenog, ali cim upozoravaju znaci da nesto ima i tome. Iako ja mislim da ce to biti slucaj kod cura koje zbilja pretjeruju i ne znaju kad je vrijeme za hlad. 
    Hvala ti jos jednom na hrpi interesantnih informacija. Jako dobro dodu. 
    I za vodu nisam imala pojma, a imam niski tlak i to stalno napominjem sestri kad dodem na pregled, ali nikakav savjet ne dobivam. Jako korisna info. 

Tala kolica su ti super, koliko su vas izasla ako se smije znati? 

Curke, zelim vam svima dobro jutro  i da uzivate u ovom lijepom suncanom danu. Ja se hvatam pranja rublja pa cemo necak i ja u kratku setnjicu 

minnie25
    19. Lipanj 2016. 09:48

Ivona1905 kad ti je termin, sad gledam i nema te na popisu pa mi javi da te unesem 

tala
    19. Lipanj 2016. 11:50

jutro! 
    kod nas pada kisa. ocito jos jedan dan za izlezavanje. 

minnie, za oko 4700 smo kupili kolica i vrecu, a vidjela sam da negdje samo kolica toliko kostaju. i jos ce drzac za bocicu biti oko 140 kuna. mislim da smo dobro prosli : ) 

ja sam se bas jucer suncala. preged mi je u petak i namjeravala sam ici u haljinici. inace sam isto blijeda kao duh : D

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    19. Lipanj 2016. 12:34

Tala Pa cijena je super! A kolica su stvarno jako lijepa, boja mi je mrak! Ja ne znam, mi smo da prostite cure moje ko prstom u go*** izabrali bas kolica koja su ocito i najskuplja. Pokusat cu malo prokopati po vani, mozda mi se bude isplatilo naruciti kolica. 
    Netko je kupio ICandy ali se ne mogu sjetiti tko, jesi li ti mozda Chippica? Ako jesi daj pliz mi reci koji je to bio model, gdje ste kupili, koliko vas je izaslo, koji dodaci itd.? Znam da sam dosadna, ali me to muci jer mi je nekako 10 tisuca puno previse. A taj iznos mi je izracunala na sajmu za Strawberry 2 skupa sa adapterima, isofix bazom, 3 u 1, bez ektra dodataka poput torbe i slicnoga.

tala
    19. Lipanj 2016. 13:06

chippica je isto uzela stokke, ali xplory, u istoj black melange boji : )))
    u tu moju cijenu nije uracunata autosjedalica.
    razmisljam uzeti original za stokke, oko 1600 kuna na popustu.
    ili maxi cosi + adapteri. 
    isofix bazu mi nitko nije ni spominjao. znam da se ova "jaja" ucvrste pojasevima.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    19. Lipanj 2016. 13:22

Minnie, da, mi smo uzeli Stokke, izaslo sve skupa oko 10 000 :-( jaaaako skupo...ali to su nam odlucili kao poklon uzeti svekrva i svekar i puuuno im hvala na tome :)
    Uzeli smo i stokke jaje i sad se naknadno raspitivali za isofix bazu jer nam auto ima tu opciju, ali stokke ju prodaje za jos 2500 kn extra. Tako da cemo ju ucvrstit pojasevima, sto je isto opcija.

Jado
    19. Lipanj 2016. 13:44

Chippice hvala na pojasnjenju. Meni se meso nekako ogadilo necu ga izbacivati full ali mi ne pase jednostavno.
    U prehranu se dosta razumijem i ako izbacim meso u vecoj kolicini znam kako nadoknaditi sve potrebne vitamine, minerale
    I ja nemam tu isofix bazu za jaje. Nisam ni mislila to kupovati reko kupila bi sve kad preraste jaje. Jesu sve baze univerzalne? Mislim sto to znaci da ako uzes sad stokke bazu i sjedal moras uzimati tu marku zauvijek?

Crna191
    19. Lipanj 2016. 14:01

I nama su kolica stigla prekjučer..mutsy evo al ne znam kak stavit sliku😕 Jos moramo kupit sjedalicu i isofix..kazu da je puno lakše sa isofixom ko misli stavljat i as na kolica..ne znam,ne razumijem se toliko,mm je rekao da hoce i isofix pa cemo tako budući da sam ja kolica birala..😊 Kod nas je isto kisan dan makar mi roštiljamo..malo za gust..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.