Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    17. Lipanj 2016. 12:39

aha,ok hvla svejedno,budem se malo raspitala pa će mi možda tko reći koju pametnu.

ivek2207
    17. Lipanj 2016. 12:42

mimica ,super da je na kraju tako ispalo, samo šteta vremena i straha koji si proživjela misleći da nešto nije u redu. Dakle i takve stvari se događaju, ja sam mislila da to neki kompjuter izbacuje vrijednosti i da je automatizirano pa da nema mjestu pogreške, al dobro, bitno da su nalazi u redu i da ti i beba dalje nastavljate opušteno, kad se sve slegne.

Ivcy1306
    17. Lipanj 2016. 14:31

Pozz cure, evo i mene napokon da se javim. Vjencanje proslo super, selidba rijesena i sad napokon imam mira i vremena malo pisati. 
    Imala sam pregled prije tjedan dana dugo iscekivani i na kraju mi nije radio ultrazvuk pa jos ne znam spol, ali mm se nada da je curica i ukoliko bude curica zvat ce se Petra! 
    Trenutno sam u 20.tjednu i mrva me tuce od 18.tjedna, bas neopisiv osjecaj! 
    Od stvarcica nemam jos apsolutno nista! Hehe 
    Kako ste mi vi?

Jado
    17. Lipanj 2016. 15:23

Mimica wohooo supač!

Kad smo kod iscjetka - evo meni baš taj vodeni 2x danas bio  baš me nervira. I sada idemo na put i poludjet ću bzvz ako nastavi. U biti sva sreća da smo o tome pisale neki dan, jer bi sada već na hotnu trčala haha... I nemam dnevni i super mi je sada (od dnevnih dobijem osip ako ih dugo nosim)
    Iako mislim da sam se i naladila jer sam na WCu danas bila više no inače....

Tarah
    17. Lipanj 2016. 15:43

Hej cure, 
    Nije me bas bilo zadnjih par dana pa sad malo pokusavam procitati propusteno. Poskocili su mi otkucaji srca na 135 u minuti, jako neugodan osjecaj. Uglavnom, nakon pretraga izgleda da je to od pomanjkanja zeljeza, a dobila sam i beta- blokatore jer je i dalje visoko. Sto se tice zeljeza, to je OK, ali ovi beta-blokatori nisu bas bezazleni za bebu pa iako je kolicina jako mala ja se jos dvoumim dal da popijem i tugica me lagano hvata.
    Mimica drago mi je da su tvoji nalazi ipak dobri, sto manje uzrujavanja to bolje.
    Sto se patronazne tice na trudnickom tecaju su uzeli kontakte i javili sestrama da nas kontaktiraju. Navodno ce doci i prije poroda sto mi je super jer su zbilja prepune korisnih informacija i savjeta, a i da se upoznamo.
    Cure, kako izdrzavate ove toplije dane? Meni je tesko zaspati a preko dana prozvacem citavu plasticnu kutijicu leda da se rashladim. Strah me je 7. I 8. Mjeseca, uff

Sunnyday
    17. Lipanj 2016. 16:38

Pozdrav cure evo i mene. 
    Dobila sa od mog brata i od šogorice robicu za bebe pa ovih dana planiram oprati i ispeglati sve. Moram kupiti one vrece na vakum da spakujem sve sto mi ne treba u početku jer mi bas zauzimaju prostor te torbe. Što se tiče ostalih stvari većinu sam uzela od brata i to mi je super jer necemo morati kupovati, kolica, hodalicu, vrić-ogradicu i kućnu ljuljačku za bebe. Planiramo uzeti auto sjedalicu i možda nosiljku koju bih mogla staviti u kolica.

Tala jesi li naisla negdje na one nastavke za komode mozda? Šta si odlucila ti za komodu? Ja jos nisam nista, sada kako planram tu robicu prati razmisljam da ne znam gdje bih to poslozila a ne zatrpava mi se soba sa jos jednom komodom.

Saky84
    17. Lipanj 2016. 19:23

evo i mene 
    mimica super za nalaz...
    ja sam danas skuvana, ovo vrime ce me dotuc...
    jel se vama dogadaja da kad lezite na jednoj stani da vam pocme trnit cijela noga? kako da to sprijecim?

tala
    17. Lipanj 2016. 19:52

imate li onih dana kada se osjecate kao da uopce niste trudne i da sve mozete s lakocom? ni ja :D
    salim se : ))) , danas se bas super osjecam. 
    bila u vrtu, nesto rezuckala oko cvijeca, stavila lavadu susiti, pa cu curama napraviti mirisne vrecice za ormar, oprala dvije masine posteljine i popluna, mrvu peglala.
    sad sveki donijela palacinke, ja jedva pojela jednu i ostalo ceka muza kad dođe s gledanja tekme.

sunnyday, osim onog u adaxu nista nisam vidjela. 
    za komodu nemam mjesta, a presvlaciti dijete ne mislim stojecki nego na krevetu. 
    na kraju smo odlucili preskociti tu komoda+previjalica pricu, pa smo slozili ikea stuva baby ormar. 
    sastoji se od tri ovakve kocke kao na slici. u dvije su su nam dvije police, a u jednoj ce biti sipka za odjecu. izabrali smo bijela vrata. i on nam ide na zid.
    kako je dubina samo 30 cm, jos razmisljam staviti te kocke jednu do druge - - -, a gore npr. neke igrackice i kosare ili jednu iznad druge ...

http://shanghai.stunts.hu/wp-content/uploads/image012.jpg

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    17. Lipanj 2016. 21:49

Vecer curke! :)

Mi smo jucer imali drugi dan predavanja na trudnickom tecaju. Dosta se govorilo o dojenju, tehnici dojenja, komplikacijama koje mogu nastati, te kako ih rijesiti.. Spomenula je omjere po kojima se slaze adaptirano mlijeko, jer kao kolicine koje su na ambalazama su prevelike. Spomenula je kod tog adaptiranog mlijeka kada i kako se povecavaju doze sa starosti djeteta. Pricala je o njezi djeteta, kupanje (pokazala je i video). Izgleda skroz jednostavno kada netko drugi to radi hehe :) Uglavnom zena je rekla dosta korisnih informacija. :)

Danas sam bila u Ikei, kupila sam kadicu za kupanje (mislim da je tamo i najjeftinija), dekicu i rucnikic sa kapuljacom.. Ima stvarno super stvari za klince, tako da cu otic po jos toga. Nasli smo si komodu za robicu, pa kad nju nabavimo onda cu polako spremat ostale stvari. :)

Ne znam kak vi curke, al meni obavezno padne tlak kad je vani ovak blesavo vrijeme pa sam sva kao osamucena..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.