Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    16. Lipanj 2016. 21:59

Gogy hvala na iscrpnim informacijama. Mi se spremamo na tecaj, ali rekla mi je dr da cemo biti obavjesteni o pocetku, a sad vidim da je vec krenuo. Malo sam zbunjena, mozda je mislila da mi odemo na slijedeci, svako koliko se odrzavaju?

Sutra mi dolazi patronazna sa studentima ujutro. Javit cu vam kako je proslo i koja je bila zapravo svrha ovog posjeta, osim sto mi je receno da ce mi donijet neke promotivne materijale.

Cuvajte se! ;)

minnie25
    16. Lipanj 2016. 23:20

GogyRi ma bas ce mi biti drago da nam se poklope dani u rijeckoj :) 
    Meni ti je na prvu gledanje tih videa bio veeeeeliki sok, gledala sam i pitala se je li to moguce, MM mi je govorio da sam luda i da nepotrebno samu sebe zastrasujem. Ali ja sam osoba koja mora sve istraziti jer se tako osjecam sigurnije i sto vise vrijeme prolazi to mi je lakse jer znam da treca opcija ne postoji-ili prirodni ili carski. A sad bar znam kako to izgleda i mozda zvuci smijesno, ali sam sad puno mirnija i pomirena jer se to odraditi mora. Strah je kompletno iz mene "ispario".  

Chippica svakako javi kako je prosao tvoj prvi susret s patronaznom! Ja cu svoju kontaktirati kad se vratim s mora. Nadam se da ce tih zadnjih mjesec dana biti sve u redu i da cu se stici s njom upoznati i dobiti pokoji dobar savjet prije samog poroda.

• GogyRi
    17. Lipanj 2016. 07:36

Jutro !! 
    Chipica, mene je zvala moja patronažna, koja mi pripada po mjestu stanovanja. Nas iz Matulja su spojili sa Opatijom jer nas je premalo, tako da ja imam danas zadnji tečaj, to je znači opatijsko područje. Više nema do sredine 9 mjeseca,a meni je to kasno već.
    Malo zovi svoju patronažnu i pitaj, jer znam da je npr u Opatiji bio u 3,4,i sada 6 i onda ljetna pauza...

GogyRi

Crna191
    17. Lipanj 2016. 08:44

JaZmajac ti isto kao i ja..i ja jedva čekam slijedeći tjedan go..pa onda još do 1.8..
    tala hvala na info..znači kod kojeg god dr dođem, ustvari su svi ok.. ja znam za pedijatricu na knežiji da je super al ne znam kako se zove, morat ću se raspitat ako se već sad možemo upisati, ali je najveći problem u zg što je sve zauzeto i svi su pretrpani..kolega s posla je došao na onaj prvi pregled sa mjesec dana sa malom i odbila je pedijatrica pregledat malu jer nije upisan kod nje, a prema zakonu ne smije odbit prvi pregled djeteta..

ivek2207
    17. Lipanj 2016. 09:57

hej hej, vidim da pričate o patronažnim sestrama, cure koje su u zgu, jel već koja kontaktirala svoju patronažnu, šta ste pitale, jel znate jel se treba predbilježiti, kako to kod nas ide?
    Gledala sam,i u domu zdravlja u koji ja spadam su tri, jel znate da li ima veze ako smo suprug i ja kod doktora u dz gdje smo prije živjeli, valjda ne oramo tamo tražiti patronažnu?

tala
    17. Lipanj 2016. 11:10

jutro 

je li i kod vas nogometna euforija i postate li #CRO svakih pet minuta : ))))))))))) 

patronazna, zvati cu ju nakon poroda. neka mi prije ne dolazi. imat cemo radove i zena ce mi se srusiti od muke ovdje. imamo mali dom zdravlja u ulici, dvije dr, dvije sestre i jedna patronazna, pa cu nju zvati nakon sto se vratim iz bolnice ili ce ju bolnica obavijestiti. kako god, i da ne dođe, nece mi puno faliti : D

crna, mi smo prije zivjeli kod maksimira, a dijete sam morala upisati kod pedijatrice na kruge jer nigdje nije bilo mjesta. sad bih rado nekog u runjaninovoj ili marticevoj ulovila da mi bude blizu. 

odoh nesto malo raditi da dan brze prođe! 

pusa svima : ******

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    17. Lipanj 2016. 11:19

e tala , daj reci jel ta pedijatrica ok na krugama, muž i ja smo tamo kod opće prakse pa sam mislila da i bebač ide tamo pa da smo svi zajedno, al ne mogu naći nikakve reference o pedijatrima, pa te pliz molim koju info. tnx.

ivek2207
    17. Lipanj 2016. 11:20

i kak se zove ako valja šta...

tala
    17. Lipanj 2016. 11:29

ivek, nema je vise tamo. ona je prije par godina umrla (jadranka pozgaj mihaljevic). kako je moja curka taman bila oko skole, mi smo ju prebacili kod opce prakse jer, da kucnem, nikad nije bila bolesna i kod pedijatrice smo isli samo na obvezno cijepljenje.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

mimica24
    17. Lipanj 2016. 11:36

Pozz curke! Zbog sumljivog OGTT-a kod kojeg su (sad i dr i ja znamo) greškom zamijenili mjerenja prilikom pisanja nalaza ispalo je: 0 min: 9.0, 60 min 4.7, 120 min 8.0.. dakle zamijenili su prvo i drugo mjerenje.
    Završila sam na GUK profilu koji sam jutros završila, vrijednosti su se kretale od 4.4 (u toku dana) do 6.3 (nakon jela) pa je moj nalaz uredan i puštena sam iz bolnice.Također mi je i HbA1c uredan sa vrijednošću od 4.7.

Rekla sam da ću se javiti, pa eto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.