Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    17. Svibanj 2016. 10:46

Ivek meni je prvo dijete i osjetila sam prvi udarac tek u 21.tjednu. do tad samo nesto kao da mi se misici stezu....i sad osjetim al uvijek kad legnem na ledja i smirim se onda on pocne vratolomije.

ivek2207
    17. Svibanj 2016. 11:00

ma da, tako i ja osjetim kao da mi mišići rade ili nešto slično,pa nisam sama sigurna jel beba ili nešto drugo,ali isto samo kad ležim.
    možda se to sad  nešto sitno javlja a kasnije će me valjda pošteno boksati kao i tebe, samo sam htjela vidjeti jel tko još prolazi slično pa da se ne lovim na svaki šum,hehe, još mi se i u neko doba dana valjda skvrči jer znam imati uvijek na desnoj str.trbuha  "lopticu", to sam čitala  tu na klokanici da vjerojatno ima mjesto za spavanje, a sad tko zna.

tala
    17. Svibanj 2016. 14:38

samo jedan kratki mah, mah  

od pokreta nista. kaze gin da je jos rano i da su ova trenutacna leprsanja samo kontrakcije maternice pri stezanju i opustanju i da beba treba doseci određenu gramazu da bi se udarci osjetili, kao i da ima veze gdje se posteljica nalazi. 

nama je sveki jucer rekla da ce kupiti kolica, koja god odaberemo, pa smo isli vidjeti stokke scoot i jako su nam se svidjela. za sada su na vrhu. planiramo ih uzeti pocetkom sestom mjeseca 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    17. Svibanj 2016. 16:20

Ivek meni je druga trudnoca i dosta rano sam osjetila pokrete bebe,u 16tt a beba je bila tada oko 250 grama.Ali meni je taj osjecaj vec poznat pa sam vjerovatno zbog toga osjetila pokrete ranije, dok u prvoj trudnoci isto kao i ti nisam bila sigurna. Ako je beba, onda ces uskoro osjetiti jace udarce, a vjerovatno je jer si u 19 sedmici.
    Tala super za kolica, stavi sliku kada ih kupite 

• GogyRi
    17. Svibanj 2016. 16:29

Ivek, kako me zadnja dva tri dana nešto probada ...(skužila sam da mi je to od previše mojih aktivnosti i ponašanja kao da nisam trudna), jer danas ništa..opušteno, polako, i tako ..uglavnom skužila sam razliku kad je probadanje a kada je beba. Ona je ful nježna, kao da mi neki leptirići prođu kroz crijeva, pa tako par puta..osjetim navečer kada legnem na kauč i kada se umirim..znači nešto lagano,nježno,kao škakljanje..ne znam kako to opisati...Ja sam 17+2 tako da ful rano osjetim, ali i beba je ful velika za te tjedne, a i srce se čulo ful rano , a isto tako  i spol..dok mi je kod sestričnice druga priča , ona je u 22 pa ne zna ni spol još, i tek je nedavno osjetila...baš je svakoj posebno...

GogyRi

• GogyRi
    17. Svibanj 2016. 16:30

Tala, obavezno

i komentar o njima da vidimo šta kažeš! Svaka koj nešto kupi, molim da se lijepo pohvali :))))

GogyRi

• GogyRi
    17. Svibanj 2016. 16:30

Tala, obavezno

i komentar o njima da vidimo šta kažeš! Svaka koj nešto kupi, molim da se lijepo pohvali :))))

GogyRi

mimica24
    17. Svibanj 2016. 17:53

Pozdrav! Nisam dugo bila ovdje a vrijeme leti ko ludo. Što se pokreta tiče ja sam u 18 tt osjetila blage leptiriće nisko,kao da mi netko grebe po cerviksu..nisam milila da su to pokreti dok mi gin. nije potvrdila da su nogice dole i da imam takav osjećaj. Sad u 23 tt osjetim valove,polako se i prema van vide pokreti pa mm uživa u njima.

U fazi smo uzimanja kolica,nema što nismo pregledali i odlučili smo se uzeti polovna,a malo bolja 3u1 nego nova,a slabija. Financijski smo tako troškove rasporedili pa mislim da je ipak bolje što smo ovako odlučili jer se može naći lijepo i očuvano. U nedjelju bismo trebali odlučiti uzimamo li jedna s njuškala ili ne... ali ja sam zaljubljena u njih od kad sam ih vidjela

• Sony23
    17. Svibanj 2016. 19:24

I ja sam se čudila kako žene osjete u 16.17.tt pokrete,ali sam i sama postala svjedokom tog divnog osjećaja.  Bila sam kraj 15.og tjedna početak 16.og kad sam mislila tj.pitala se jesu li ili nisu. I prošli tjedan par puta baš onako učestalo.  Onda pauza sve do danas,danas opet (samo nakon rucka) ,hahahah . A to je normalno kao do nekog 22.tt kad se jave pa ne jave. .. sve sam istražila.  ☺ naše male mrve. A to šta ti Tala kažeš, mene već postaje strah (ne zabrane seksa) hahaha,već mirovanja, jer sam po prirodi da nemogu na jednom mjestu dugo a još imam velikog mladog psa 😤, pa zamislite... 9.6 čekam novi pregled a do tada si nabijam pozitivna razmišljanja.  Šta se tiče seksa, ne znam kako vama ali meni je želja ispod nekog nivoa ( više želje sam imala u prvom tromjesjecju) , sve je i dalje redovno,ali nebi mi teško pao i da dobijem zabranu. Sad kad poludim zadnji mjesec,onako velika . Hahahhaha

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Chippica
    17. Svibanj 2016. 21:28

Vecer cure. Mi smo danas bile na pregledu i sve je proslo super. Dobila sam ponovno uputnicu za krv i urin, i da, ceka me vrazja glukoza i 2 h mucenja. Pffff

Imam 54 kg, sestra me ospotala da sam previse dobila. Ja imam osjecaj da su sve kile otisle u trbuh i cice, ne primjetim da sam se drugdje zdebljala, inace sam mrsavica. Ali istina, stalno sam gladna i ne znam gladovat, tako da papam kad god me pita, a pita cesto :-D

Cura je zivahna maksimalno, najvise kad odemo spavat, nemam pojma sta radi unutra, ali cijeli trbuh mi skace 
    Ja nemam probadanja o kojima vi pisete,  samo sam jedno jutro osjetila blago zatezanje i to dosta nisko.

Vidim da polako nabavljate kolica. Mi smo i dalje zaljubljeni u stokke explory, nismo ih jos nabavili, ali trebali bi uskoro jer ih se navodno puno ceka, a i slijede kolektivni godisnji.

Jel pijete sta od vitaminskih dodataka? Ja pijem prenatale, a pila sam i folnu kiselinu. Sad sam presla na magnezij direkt, sto zbog probave, sto zbog slabosti u nogama. Dogadja mi se da ne mogu preci neku relaciju bez da odmorim, koliko su mi nobe slabe...da ne govorim o stepenicama...ima li netko slicnu tegobu?

Cuvajte sebe i bebe ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.