Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    13. Svibanj 2016. 11:11

GogyRi evo stavljam link , tražim za svog malca sve i svašta pa sam naletila na ove naljepnice, ima ih još nije samo ta jedna pa možda bude od koristi.

https://www.vivre.hr/p-690000/naljepnica_under_the_sea

ja sam isto jedina trudna u svojoj okolini pa mi forum super dođe,moje to ni ne zanima,ja se neću gurati s pričama. Što se kg tiče ja sam do sad 2 kg dobila, rekla je gin da je to ok, beba se dobro razvija , nisam kost i koža (60 kg), veli da što manje sad dobijem to ću kasnije manje dobiti.
    jedem sve, nekako mi slatko ne paše baš, makar jednom tjedno me uhvati da bi pojela nekakav "umjetni" kolač (to se mm tako zeza), iz dučana sa puno kreme i to je to.

Davim se u jagodama sada, jedva čekam da stignu prave lubenice i dinje, to je moje voće, ja sam ljetno dijete pa sve što je vodenasto meni paše.

Umaram se lako zadnjih dana,što nisam osjetila još od prvog tromjesečja, evo skuhala sam juhu danas ujutro, uhvatilo me pa sam išla ribat fuge na podu u kuhinji, čitam sve prirodne recepte po netu, kao ocat, soda, čarli, al baš ne ide, skine al još ostaje, al dobro to je druga tema.

Uživajte danas. je.

Chippica
    13. Svibanj 2016. 11:34

Cure gdje vi zivite da vam je sunce? XD

Kod nas u Ri je poprilicna koma od vremena....kisa, tmurno, ruuuzno... nikad nisam kuzila ljude koji vole kisu. Ja ju volim jedino kad sam doma u krevetu i ne moram nikamo.

Ne znam kome je gore, meni ili mojoj kujici koja mora van obavit, gleda me onim okama tipa ludjakinjo, ne cu ti ja po ovom mocit sapice.

Radim popodne, a tako me nekako ulovilo proljetno ciscenje kuce da mi se nikamo ne ide...ali to ce morat pricekat vikend. Neego, razmisljali smo sutra do Ikee, jel zna netko do kad kod njih traje ona akcija amex na 24 rate na cijelokupan asortiman? Puno bi mi znacila ta info ;)

tala
    13. Svibanj 2016. 13:34

nama je u zg sunce jutros nakratko provirilo, ali ga vise nema.
    od proljetnog ciscenja nista trenutno. dok nema sunca, nema ni proljece za mene : D

hubica, tako smo i mi dvije godine trazili stan i uvijek je nesto bilo. na kraju, kupili stan ulicu dalje od sadasnjeg i kompletno ga adaptirali. ne bih vise nikad prolazila kroz to. nije nam bilo nista hitno jer se ne cemo seliti. mi smo uzeli stan koji cemo kratkorocno iznajmljivati, a za 7 godina kad cura krene na faks (ili se zaposli), njezin je. 

vivre danas ima neke posteljine:
    https://www.vivre.hr/c-9979/spava%C4%87a_soba_little_w

HM danas, povodom petka 13.og ima u webshopu popust -13% + besplatna dostava.

moja je djevojcica danas dobila cipelice:

chippica, ponuda za amex ti vrijedi do 22.5.
    https://www.facebook.com/IKEAHrvatska/photos/a.259691260905374.1073741830.179361282271706/484306078443890/?type=3&theater

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    13. Svibanj 2016. 13:37

I kod nas u Os je danas hladno i oblačno. I ja sam jedina trudnica u okolini, pa mi je forum super 

Chippica
    13. Svibanj 2016. 13:42

Tala- tnx za info, btw cipelice su preslatke :)

tala
    13. Svibanj 2016. 13:55

ma, nista. ikea mi stalno salje te obavijesti na mail, a ja tamo ne smijem ici precesto jer cemo bankrotirati : ) 
    ja sam isto jedina trudnica u svojoj okolini. curku sam rodila jako rano, tako da je vecina roditelja iz razreda starija. imaju djecu u osnovnoj ili cak srednjoj skoli. moje prijateljice imaju bebice, ali su one ostale u nasem rodnog gradu, nadam se sklopiti nova prijateljstva kad s bebicom budem isla u parkic ili kad krenemo u vrtic.

Chippica
    13. Svibanj 2016. 15:21

A bas sam htjela pitat koliko imate godina curke? :)

Crna191
    13. Svibanj 2016. 15:58

tala cipelice su peslatke..gdje si našla tako slatke male?

tala
    14. Svibanj 2016. 15:15

hej, curice! 

evo kod nas red kise, red sunca   cekamo rucak... jutros mala bila na prijateljicinom rođendanu, pa nam se sve razvuklo, a dijete mi vec trazi papati : ) pocela sam se na to izvlaciti..... 

ne znam jesam li vam pohvalila hm body benkice. prekrasne su. mekane, fine, organski pamuk. ne preporucujem kupovati preko webshopa jer su u ducanu jeftinije i imaju sve velicine. moramo ih ici jos uzeti! 
    http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0252683015.html

narucila sam hrpu cipelica preko ebaya. ono sto sam vam pokazala i jos jucer navecer papucice. preslatko mi je sve to : ))) mm me zeza, kako sam ja luda za prugicama, da ne cemo imati s cim sve to kombinirati i da moram malo jednobojnih stvari uzeti. 

suska se da oko 20.6. pocinje snizenje u zari. da ce majcice biti 35 i 29 kuna  

ps. nitko ne zeli odg na pitanje o godinama. meni se priblizava trideseta.   

uzivajte!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.