Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    11. Svibanj 2016. 08:05

minnie25 držim fige da se bebač pokaže danas

tala hvala na savjetima za dućane, i ja već polako gledam gdje što ima. sviđa mi se dućan dally jer ima naše proizvode i ima lijepih i kvalitetnih stvari a nisu skupi.

meni dečkić nije noćas dao spavat. smjestio se na desnu stranu i svaki put kad bi se okrenua na desni bok počelo me boljet od pupka na desno dok nisam promjenila položaj. već sad tjera po svom.....hahahaha

kako ste vi?

Ivcy1306
    11. Svibanj 2016. 08:07

Jutro cure.. Kako ste? Ja sutra imam pregled i ulazim u 15.tjedan.. Nadam se da je sve ok i da super napreduje bebica jer nakon puna 2mj imam pregled pa sam malo i zabrinuta, nekako mi se to cini prerijetko da me narucuje..

ivek2207
    11. Svibanj 2016. 08:40

Meni isto zadnja dva dana malecki sjedi na desnoj strani, osjetim tvrdo na tom dijelu, ne mogu ni nogu dici a ni spavati na boku a da me ne boli nesto unutra, nadam se da ce se pomaknuti uskoro,i cipelu desnu tesko obuvam, haha, sta mi sve trudni prolazimo za svoju djecicu. Hvala na svim prijedlozima za ducane ici cu vidjeti sta nude.uzivajte danas.😃

Saky84
    11. Svibanj 2016. 11:18

chippica da terminuse smo...bas me veseli, pogotovo da vidimo koja ce prije ...moj djecak je njeznica neka...javi se on svaki dan ali vise kao da me mazi nego boksa. Prijateljica mi je imala takvog malca u busi i kaze da je bija miran i kad se rodija, samo papa i spava. 
    ja ti nemam madeza pa ti ne mogu pomoc. 
    minnie25 vibrice za pregled i da saznas jel curica ili decko :) nadamo se da beba nece biti sramezljva
    ja nakon sljedeceg pregleda koji je 25.5 planiram u soping i jedva cekam. Bas me veseli malcu kupovat stvari, i polako pripremat njegovu sobicu. Spavat ce kod nas ali svejedno cemo mu uredit i njegovu sobu. Moramo bojat zidove, kupit komodu, zavjese, novi lusteric...vidila sam u ikee da ima jedan na oblacak i bas mi se svidio..

minnie25
    11. Svibanj 2016. 11:52

Izgleda da nam dolazi jedan mali decko  Nasli smo, kako ginekologica kaze "antenicu". Rekla nam je da je to 90% sigurno. 
    Posteljica je od ispred pa cu vjerovatno pricekat jos koji tjedan da osjetim pokoji pozdrav. 
    Zivahan je bio, stalno nogicama lupka, taman smo ga ulovili kako nesto zvace, zavaljen na leda kao da se sunca  Odmah sam ja rekla da mi imamo mini tatu jer mi se jede sva hrana koju inace ne volim, a MM obozava 

tala
    11. Svibanj 2016. 12:07

minnie, cestitam ti na deckicu!!!!! 

evo i nas! nije bas bila zainteresirana za fotkanje. bilo je presmijesno. samo je zavukla glavu među posteljicu i pokazivala nam palac gore : ))) 
    sve je ok, pustite me na miru  

nasli su mi nekakav miom ili se neka zlijeda napunila tekucinom na cervixu. mirovanje i dalje.
    posteljica mi je skroz nisko i otraga. pratit cemo....
    sve po starom....: )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sachma
    11. Svibanj 2016. 13:12

Pozdravljam sve zbunjene, uzbudene i raznjezene mamice!
    Svida mi se vas forum pa da se i ja javim. Malo sam danas u banani jer imam neku virozu sa temperaturom 38°C. Mozda me spasi juhica koju moja ljubav kuha.
    Cekamo decka (znamo vec duze jer sam radila Nifthy test u 12.tjednu) i jako smo happy jer smo ga cekali dvije godine.

Sunnyday
    11. Svibanj 2016. 13:21

Chippica ja sam primjetila da mi se nekoliko madeza povecalo, tj zapinjem za njih a prije su bili ravni sa kožom. Na iducem pregledu cu pitati jel se smiju uklanjati u trudnoci jer mi jedan sada jako smeta, i boli me.
    Tala Baš me interesuje sta ti je rekla za spol? Jel ona i dalje govori da je curica ili je ipak deckic?
    Minnie Čestitke na dečkiću.
    Ivcy Meni zakazuje preglede na malo vise od mjesec dana, 2 mjeseca se i meni cini previse.

Sunnyday
    11. Svibanj 2016. 13:23

Dobro nam dosle nove trudnice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.