Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    14. Svibanj 2016. 22:46

Ja imam 28, rodit cu taman mjesec dana nakon sto navrsim 29. Sve smo si tu sa godinama  I isto vam je i kod mene, nema trudnica, nema mama... Jedino mali necak... Od prijateljica apsolutno nijedna nije rodila. Zato mi je super sto smo ovako na forumu pa si mozemo malo dijeliti dojmove, misli, osjecaje... Ma sve pomalo! 
    Pratim kako ste mi sve u shoppingu i pomalo me hvata ljubomora jer ja sve tapkam u mjestu i nikako da nesto kupim. Prvo sam cekala pregled da saznam spol, sad kad znam spol sve se mislim, sto ako ginekologica nije u pravu. Bas sam ziheras... Ne znam sto me vise muci, cinjenica da se ne pripremam jer sam teski control freak ili sto bi mogla kupiti nesto u krivoj boji hahahaha

Chippica
    14. Svibanj 2016. 23:31

Ok ja sam malo zaostala pa ne znam kako stavit sliku  
    PALE-kupili smo bijeli ormar za robicu i komodu za presvlacenje, jednu foteljicu za uz krevetic, nocne lampice, visece ukrase za po sobici, lusteric, plisance, dekice, joj ma svasta :) jedva cekam krenut to slagat po sobici. Samo se nadam da ne bude pre natrpano jer je sobicak fuul mali...

Sto se godina tice, stvarno, bas smo se nasle sve blizu 

• GogyRi
    15. Svibanj 2016. 09:03

Hej jutro curke!!! Ja sam evo kući...već tjedan dana..otišla na odmor na komplikacije..uz to još završavam 5 godinu diplomskog i baš mi je gužva sada...čekam piture i stolare..i tako..dan mi prođe za čas! Uredno se i dalje dižem u 06,00,što zbog navike, a što zbog mog debelog dlakavog mačora koji ne želi ništa, ali ništa bez mene... Ne znam kako će biti kada dođe beba?!Nadam se ok! Ja imam 32 godine, ali ne mislim da kasnim, pila sam antibebi lani do ljeta i prestala, pauza i eto bebe! Ja si nekako sve isplaniram...možda to i nije dobro,ali takva sam :))))

GogyRi

ivek2207
    15. Svibanj 2016. 10:57

Tala ovaj krevetic smo izabrali, nemam sliku ali stavljam link:

http://www.xxxlesnina.hr/bebe/sobe-za-bebe/djecji-krevetici/c6c4c6/djecji-krevetic.produkt-003030001701

Vidim ima vas i koje ne shoppingirate, znam da ima jos vremena, al mi volimo biti spremni, tak da stalno nesto gledamo a oboje smo i takvi da kad nademo nesto sto nam odgovara odmah to i kupimo, ne trazimo dalje, jos ak se i popust nudi he he di ces bolje 👍. 
    Kasnije pred kraj cu kupiti kozmetiku i sitne potrepstine a ovo vece cemo sad do 7 mj rjesiti, jer idemo na more, nece nas biti neko vrijeme a kasnije kraj 8mj i u 9 mi se nece dati s trbuhom hodati, samo bum se doma gnjezdila.😁

Chippica
    15. Svibanj 2016. 14:06

Ivek-bas je lijepi. Mi smo uzeli ovaj u magic baby bio je na akciji
    this HTML class. Value is http://www.magicbaby samo su stranice tamno smedje, bez ovih zvijezdica.

Gogy- kakve komolikacije?

tala
    15. Svibanj 2016. 16:10

mi cemo ipak uzeti ikea guliver jer nam se taj najvise uklapa u nas minimalizam.

prije par dana sam na njuskalu vidjela ovaj bijeli krevetic, cini se super stanje i stranica se spusta, ali se mm ne sviđajaju pune strane i zakrivljeni rubovi:
    http://www.njuskalo.hr/djecji-krevetici/kinderbet-krevetic-bebu-bijeli-oglas-19110033

sto se kolica tice, 99% je sigurno da uzimamo stokke scoot v2, vrecu za bebu, autosjedalicu maxi cosi i adaptere i njihove dekice.
    http://www.thebabywebsite.com/articleaddimage/stokke-scoot-black.jpg
    idemo ih vidjeti ovaj tjedan. sviđaju mi se jer su lagana, a ja sam mala i mrsava, pa da ih mogu sama nositi. u vreci mi dijete moze spavati u kolicima, ali ju mogu prenijeti na kauc ili krevetic u njoj. i kad ju prerastemo, samo ju spakiram u vakum i nemam problema oko skladistenja kosare. 
    i najvaznije, mm pili da hoce stokke, pa eto, ispunila mu se zelja : ))) 

narucila ove ringove. pise da su za zube, ali na njih se na kolica ili krevetic mogu zakaciti razne igracke ili bocica, pa kad ju beba baci da ne padne na pod ( imaju ih i u bubamari, ali meni to nikako nije usput, pa neka mi ih radije kucu donesu :) 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    15. Svibanj 2016. 18:25

Pozdrav mamama i bebama na ovaj truli dan 
    Ja sam vec davno pisala o godinama. Napunila nedavno 35 i def sam najstarija tu. I pisala sam da smo mislili bebu dobiti do 35.g moje ali ne ide sve bas prema planu. Duze nam je malo trebalo - ali valjda je tako trebalo biti, beba je valjda znala kad je najbolje vrijeme doci nama 
    Krevetic mislim da sam nasla u Ikei. Stavim linkic da vidite kad ulovim vremena. Puse!

• GogyRi
    15. Svibanj 2016. 19:28

Chipica..u principu ništa...ali sam odlučila uzeti malo vremena za sebe koje mi je preostalo dok sam "sama" i uživati u proljeću i ljetu...morala sam otvoriti kompl.jer inače kako dobiti bolovanje? A po prirodi i poslu sam 100 na sat, pa moram barem malo usporiti:)

GogyRi

Chippica
    15. Svibanj 2016. 19:55

A dobro, bitno da nije nis ozbiljno. Meni jos koji tjedan i pocinje GO, jedva cekam.
    Pregled kod ginicke mi je u utorak, mislim da necemo raditi uzv jer smo radili prosli put, a jos smo nakon toga bili na 4D-u. Nije dokazano da steti bebi, ali bolje ne riskirat.
    Ovo vrijeme je skroz ludo. Opet je sunce napravilo, a sutra ujutro navodno prolom oblaka kao i svako jutro vec danima. Hocu lijepo toplo vrijeme i kratke rukave. Pa sredina 5. mjeseca je...budite mi dobro! ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.