Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    11. Svibanj 2016. 16:18

ja sam u zadnja 4 tjedna dobila 300 grama. danas mi je napisala +0.3, iako dobro zna da sam startala s 52.5, pa pala na 51 zbog mucnina. nije mi jasno, zar ne bih trebala nadoknaditi svoju tezinu prvo? 
    ona tolerira od optimalnih 12 kg, do (ajde ako vec morate) 15. to mi je bas zasmetalo. niti je svaka trudnoca isti, niti svatko miruje, niti je svatko pod stresom od stvari koje mu se događaju...
    kile se skidaju kasnije.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    11. Svibanj 2016. 16:19

opet, zaboravih...
    dobrodosle nove trudnice! 

ticker se ne vidi jer si, najvjerojatnije kopirala krivi kod. treba kopirati kod za forum : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    11. Svibanj 2016. 16:38

Mislim da je individualno kad se prvi put beba javi, bitno da je na pregledu sve ok, a javiti će se sigurno nekome prije, nekome kasnije:) Ja baš nemam masnog tkiva na trbuhu, beba je veća tjedan dana i jaako je aktivna, a i ja dosta moram mirovati-nije strogo mirovanje, ali većinu vremena ležim, ako ne onda laganini... pa sigurno prije osjetim nego netko tko radi i stalno je u pokretu ;) Mislim da kg isto nisu bitni u trudnoći i sve je također individualno jer sam ja prva 3mj mršavila zbog povraćanja.

Ajme glukoza , znači to svi moraju, onda nosim limun, valjda im se neću zbljuvati tamo.

Ma ni ja ne vjerujem bapskim pričama jer sam imala mučnine prva 3 mj, a kažu da bi to značilo da je curica, ali eto ovo se potrefilo pa mi to sad stalno spominje :)

Mi planiramo stan prefarbati, i urediti sobu za našeg novog člana i to je to, ostalo smo sve uredili prije 5godina kad smo se uselili. Baš se tome veselim i shopingu. Meni se ticker ne vidi kad šaljem s moba pa sam odustala, evo sad šaljem s laptopa pa će se valjda vidjeti :)

PALE
    11. Svibanj 2016. 16:40

Eto i mene zeza ticker :)

Sunnyday
    11. Svibanj 2016. 18:56

PALE Ja nisam u prvoj trudnoci pila tu glukozu, pa se nadam da necu ni sada. Vec mi je gledala nalaz krvi i rekla je da je sve u redu i to je to, pa se nadam da sam to izbjegla  Vjerovatno tvoja gin salje sve trudnice na taj test.
    Sachma Nisi dobar link kopirala.

tatjana_zg
    11. Svibanj 2016. 19:53

Ja vodim trudnocu u bolnici i svi nalazi su mi uredni pa mi je najavila glukozu sljedeci tjedan. Kao za svaki slucaj. 
    Ja sam bebu osjetila tek prosli tjedan za pravo kad me udario a do tad je bilo kao da mi titra misic pa nisam ni znala jel to beba il nije.

A zdebljala sam se 8 kg. Na proslom pregledu sam bila na +6 i rekla je da je do 20-tog tjedna to u granicama. Sad cemo vidjet kaj ce rec. Al ja nisam nikad bila sitna a sad sam za cudo dobila samo trbuh, ruke i cice. Ja sam zadovoljna zasad

Jado
    11. Svibanj 2016. 20:14

Hello curke veliki pozdravi!
    Evo i nas dvije da se malo javimo na kisnu vecer
    Rad rad i rad  jedva cekam porodiljni! Odmor, sredjivanje kuce i konacne pripreme za moju malu bebicu  4 tjedna do sljedeceg pregleda i anomaly! Jedva cekam da vidim curicu moju i dobijem slikice liceka i malo bolje generalno slikice
    Inace ja se nisam udebljala nista i kazu mi da je to OK sve dok cu dobivati na tezini od bebe, posteljice, itd i dok je bebica zdrava. Jedem puno svjezeg povrca i voca meso mi bas ne odgovara a i iskreno mislim da mi se dosta stisnuo zeludac pa ne jedem velike porcije
    Na secer bi trebali ici mislim svi iza 20.tjedna trudnoce da se kontrolira moguci dijabetes (gestacijski?) I moguci prekomjerni rast bebe kao posljedica.

Chippica
    11. Svibanj 2016. 20:35

Mi smo malo pozurili i danas uspjesno ofarbali baby sobicu :) odlicili smo se za svijetlo sivu, sad je to nekako dosta in i svidja mi se :) namjestaj nam je bijeli pa se lijepo uklapa. Planiram ostalim dodacima sobu podignuti i uciniti veselijom. Neki fora luster, posteljinica, viseci plisanci, jastuk za presvlacenje... :) to su poslije gusti. 

Sinoc sam curki pustala Mozarta, stalno se mrdala. Ne znam da li je uzivala ili sam ju izmalteretirala xD ako je na mamu, svidjalo joj se :)

12. Svibanj 2016. 01:07

Cure moje, lijepo vas sve pozdravljam!
    Da se i ja konačno pridružim...termin poroda prema uzv je 21.10.! Nakon deckica stiže nam curka! Biti će razlika 2god i nekoliko dana!  
    Trudnoća za sad uredna, mučnine i povraćanje prošlo, sad se povremeno druzim sa žgaravicom. 

• GogyRi
    12. Svibanj 2016. 07:44

Veeeliki pozdrav svim novim trudnicama!!!
    Imam pitanjce, da li znate (jer jučer sam prečačkala cijeli web i nisam našla ništa onako da kažem:vauuu), za uređenje dječje sobe..tipa neke lijepe naljepnice, bordure , ili trake ili nešto?? SVe to što imaju neke firme mi i nije nešto..ima samo fora tih naljepnica sa imenom, ali di smo mi od imena????
    A onda sam ja ok što se tiče kg, nisam opterećena, nego da znam da sam u "normali", iako je sve to individualno..nemam još s kim dijeliti trudničke priče, jer mi niti jedna frendica nije trudna, pa mi je ova stranica super!

GogyRi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.