Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    12. Svibanj 2016. 09:03

Dobro jutro, trudnice! Novima dobrodošlica! 

Vidim da ste sve već na uređivanju sobe i kupovini odjeće za bebice... Mi smo u fazi traženja stana po Zagrebu pa sad ništa ni ne mogu razmišljati niti kupovati (osim robice naravno).. tražimo već pola godine...ufff 

Ja sam još uvijek +4kg, jedem žitarice, voće, povrće a slatko ne mogu podnjeti (a inače bez slatkog nisam mogla ni dana pred trudnoću).. Za vikend sam pojela 2 sladoleda i ubila me žgaravica..izgleda da bebač ne voli slatko (još bolje za mamu haha)

Mi smo za kolica nekako odlučili da ćemo uzeti Bebetto Holland 3 u 1 i to u tirkiz boji, prefora su... a i cijenom su prihvatljiva... A u hm-u ima divne robice.. kad odem na čuvanje, onda ću polako kupovati... 

Dony, sretno na svadbi, bit će to sve super...i onda slijedi opuštanje...i pripreme za bebicu...

Tala, nadam se da si dobro... u ovo kišno vrijeme ne možeš ni izaći iz kuće, baš je koma...

papaog
    12. Svibanj 2016. 09:52

Drage moje trudnice, nove i stare, veeeeeliki pozdrav!
    Nikako da vas stignem pratiti, u velikoj sam gužvi na poslu i još radim od doma tako da mi je vrijeme proletilo...vidim da ste sve dobro i bebice lijepo napreduju, to mi je iznimno drago za čuti!!! Također vidim da ste sve već u velikim pripremama što se tiče nabavke i sređivanja stanova, blago vam se! Kako smo mi sad u gužvi, ja s poslom a muž mi dovršava doktorski pa je izvan sebe, ništa ne stignemo...onda dolazi ljeto i iznajmljivanje apartmana..tako da mislim da ćemo mi u 9. mjesecu to sve navrat nanos sređivati :( al eto, šta je tu je...još nemam niti jedan komad robice (iako ću dosta toga dobiti) al barem smo, eto, malo bacali oko na kolica i za oko su nam zapela Britax affinity jer su jako dobro ocijenjena na stranim stranicama a nisu skupa...jel ima tko iskustva s njima?

p.s. još ne znamo spol. Sljedeći pregled mi je 30. 5. pa se nadam da ćemo više znati!

:*********************

• GogyRi
    12. Svibanj 2016. 10:22

Jel znate gdje ima za kupiti/pogledati dječjih sobica za bebice? Ja sam našla tako slatke ,ali ne mogu skužiti je to rađeno po narudžbi ili ih ima negdje za kupiti...evo linka
    https://www.google.hr/search?q=dje%C4%8Dje+komode&espv=2&biw=1034&bih=567&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj8g63ajNTMAhXF_iwKHSiyC3sQ_AUIBigB#tbm=isch&q=dje%C4%8Dje+komode+za+presvla%C4%8Denje&imgrc=j9-IJE_EM8568M%3A

GogyRi

tala
    12. Svibanj 2016. 15:52

ojla trudnice! 

kakav dan, takvo raspolozenje! 

hubica, puno srece s trazenjem stana! kupujete, unajmljujete? : *

gogy, nisam nista takvo vidjela. jesi mozda adax pogledala/magic baby/ lesninu/ baby center /andrews baby company? 

naljepnica ima posvuda, ovisi o ukusu. najjeftinije u offertissimi, kik-u i nkd-u. imaju u profil megastore-u. one sada popularne kruzice/trokutice/borice sam vidjela tu:
    https://www.facebook.com/love.myspace1/ ( a ima ih i na drugim stranicama). 

ja sam cijela usporena . posteljica mi je dolje nisko na uscu i tako me stalno boli da nesto napravim, pa pola sata odmora, pa opet neku sitnicu i onda sam vec gotova... nista ne radim konkretno, samo odnesem nesto do kuhinje, narezem voce i tako to...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    12. Svibanj 2016. 16:36

GogyRi Nasla sam na ringeraja.rs te slike i korisnica koja je objavila slike kaze da je radila po mjeri.

Sachma
    12. Svibanj 2016. 18:02

Kisni dobar dan!
    Meni godi jer moram zbog viroze lezati doma 😕...pa lickam stan i kuckam po trbuhu svom bebacu...
    Hubica, krasna su ti ta kolica i solidna cijenom.Vidim da nam se tirkizna boja pod kozu podvukla! Ufff...ovo sa stanom...mi smo isto razmisljali o tome,a onda smo ipak odlucili zbuksati se u 36 m2 pa traziti za godinu-dvije veci. Valjda bumo uspjeli! Svaki centimetar nam je sad vazan.
    Papaog, bas si me nadmijala svojom profilnom slikicom! I ne brini! Ne uredujemo bas svi tako naveliko kutak za bebu. Kod mene ti to sve ide polako. Oboje radimo i bit ce vremena preko ljeta za skupljanje opremice i odjecice. Ja sretna da smo kolica kupili i sad sam najvazniju stvar rijesila. 😄
    Gogy, sretno sa sobicama...ja to niti ne gledam...sva bi se raznjezila,a imamo premali stan...iako misljenja sam da bi po mjeri se svasta moglo povoljnije napraviti

Sachma
    12. Svibanj 2016. 18:10

Curke...pogledajte malo naljepnice na e-bayu
    Konacno! Radi mi tiker! 😎

• GogyRi
    13. Svibanj 2016. 08:24

Tala ...baš ti hvala...nedavno sam otvorila face ali samo nakratko zbog neke kupovine, pa se uopće ne snalazim po njemu ..hvala ti :)

GogyRi

Crna191
    13. Svibanj 2016. 09:06

Trudnice,
    Magic baby ce imat sutra (subota 14.5) neku outlet rasprodaju..ima na fb slike sto ce sve otprilike bit u ponudi..većinom su krevetići,neki ormari i bertonne kolica..pa sad ako nekome treba,po znatno povoljnijim cijenama..mislim da se nalaze na slavonskoj aveniji (Zagreb) negdje kod Mandija

Hubica01
    13. Svibanj 2016. 09:15

Jutro žene, majke, kraljice! 

Danas sam je napokon  i odmah nekako bolje..i još je petak... ali zanemarimo da je petak 13.

Tala, kupujemo stan... živimo u unajmljenom od 39 kvadrata pa nam je malo već sada tijesno... Ali ako ništa ne nađemo u međuvremenu, morat ćemo ostati i nekako se prilagoditi... Ima stanova, samo šta kod svakog nešto fali, kao što to tako inače biva.. No, dobro, kada odem na čuvanje, imat ću više vremena tome se posvetiti..

Sachma, tirkizna boja nam je bila i boja svadbe pa bi nastavili trend haha... ma divna su da...mislim da ćemo ih kupiti a i možda još bude kakav popust u međuvremenu... 

Idem odradit to kaj moram završiti do kraja mjeseca, uz dosta stanki ali nekako hoću.. nekako su mi se smirile te slabosti, ali tlak još uvijek varira.. 

Šaljem veliki pozdrav iz sunčanog Zagreba! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.