Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    09. Svibanj 2016. 20:54

dobrodosla, gogy! ja vidim tvoja dva komentara. cestitam na deckicu! 

meni popodne stigao mail od zare da je odjeca vec poslana u moju poslovnicu!!! 
    brzi su : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Dony
    09. Svibanj 2016. 23:36

Bok cure ne stignem pisat, ali evo legla u krevet i citam 😊 guzva mi je oko vjencanja, u subotu je taj dan kojeg ne mogu docekat.. I onda da obavimo medeni mjesec pa konacno mogu uzivat u trudnoci. Ja cu na pregled sljedeci ponedjeljak, dan prije puta da mi kaze gin dal je sve ok i dal mogu u avion, pa cemo nadam se i spol saznati.
    A recite mi o kakvim to jastucima pisete?? .

PALE
    10. Svibanj 2016. 10:03

Jutro!
    Dony, dobar provod u svatovima i na putu :)!
    Gogy dobrodošla!
    Sony ja sam prvi put bebu osjetila u 16 tjednu(prva trudnoća,a posteljica sprijeda) ali beba je na svakom utz jaako živahna i za tjedan dana veća,  nisam bila sigurna da li je to to, navečer sam u tišini čitala knjigu i ležala i počelo me nešto škakiljati, iduća 2 dana ništa i onda opet u jutro i navečer... baš lijep osjećaj, uživaj :)
    Ja sam mislila bebu iznesti u maxi cosi jajetu, to je odmah nosiljka i sjedalica, da li je to ok?
    Jastučić ne mislim koristiti, ali dobit ću 2 komada na posudbu pa ako se predomislim da imam ...

PALE
    10. Svibanj 2016. 10:03

Dony misle na jastušić u kojem se male bebe nose

ivek2207
    10. Svibanj 2016. 10:15

mislimo na ovaj jastuk ,barem ja mislim, u njemu kao imaš bebu prvih mjesec dana svezanog ko štrucu, hehe, makar je meni moja svekrva rekla da je mog muža 3 mj u tome imala da joj ne ispadne i da joj bude lakše kod dizanja.

https://www.google.hr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiustPOh8_MAhVM1hQKHfieB3kQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fpalcic.eu%2Fjastuk-za-krstenje.html&psig=AFQjCNGcWJDvY8UGaH3NFaJSmoNUrdpkRQ&ust=1462954292158175

Saky84
    10. Svibanj 2016. 10:17

Da se i ja malo javim. Imala sam vjencanje mini za vikend pa me nije bilo par dana. Sad kad je sve proslo mogu napokon pocet uzivat opusteno do kraja.
    Tala vidim da si bolje i to mi je drago :-)
    Cure i ja sam prvorotka pa sam bebu osjetila sa cc 16tt, bilo je kao treperenje. I nije svaki dan, prije bi rekla svako 2 dana. Tek tamo od 20 tt ga osjetim svaki dan, mada ponekad zna proc cijeli dan da mi se ne javi, pa nakon toga lupka sljedeca tri u komadu i tako u krug :)

Chippica
    10. Svibanj 2016. 10:58

PALE-i ja planiram jaje jzet za izlazak dijeteta iz bolnice, mislim da mi kosaru uopce necemo kupovat.  
    Gogy-dobrodosla :)
    Saky-vidim da smo mi terminkuse ;) moja je mala plesacica, neki dan nisam mogla zaspat od nje kakve je akrobacije izvodila, hop na lijevu pa na desnu stranu, pa gore pa dole xD
    Ivek2207-ja ne vidim fotku pa ne znam jel pricamo o istim jastucima :--/

Inace mene jucer uhvatio neki spavanac, bila sam u krevetu vec oko 20:30, uz to neka depra. Danas je srecom bolje. Cuvajte mi se :-*

tala
    10. Svibanj 2016. 12:07

jutro! 

dony, uzivaj i na vjencanju i na medenom. gdje putujete? 

sva vasa iskustva govore da bih i ja uskoro trebala poceti osjecati bebicu, tim vise sto mi je posteljica straga i mrsavica sam. no, moja je beba jos uvijek nesto manja i visinom i tezinom, pa joj mozda treba jos vremena : D 

saky, a sto mogu? bilo bi mi puno gore da cijelo vrijeme razmisljam hoce li se nesto dogoditi ili ne. ionako ni na sto ne mozemo utjecati. lezim, pijem tablete. odlucili smo poceti kupovati stvarcice na koje naiđemo, pa sto bude. ne mogu si dopustiti da nemamo bas nista. dr. na sv. duhu je bio optimistican, pa me je to podiglo 

ako svi pricamo o istom jastuku, to je onaj u kojem vam djecu donesu u bolnici kao strucu kruha : )
    nije jastuk za dojenje ni jastuk za bocno spavanje.

ivek2207
    10. Svibanj 2016. 12:32

ja sam 17+4 i još uvijek ne osjetim micanje bebe, na zadnjem pregledu u četvrtak je dr rekla da je posteljica sprijeda, nisam sigurna što to znači ali je i rekla da bi za tjedan do dva trebala osjetiti micanje. isto ste pisale da ste oko 16 tj osjetile bebu, ja još ništa, bilo je na pregledu sve u redu tako da se ne brinem ali željno iščekujem svaki dan hoću li nešto osjetiti. Ja ujutro kad se probudim stavim ruku na trbuh i malo pričam s njim, ako išta čuje i ima to kakvog utjecaja,hehe.
    Teta mi je dala nešto robice koju je čuvala tak da malo sam slagala nakon pranja u kutije po veličinama, al svejedno ću još morati kupiti neke hlačice, vestice, one jednodijelne deblje bodije,zapravo mislim da to nije bodi al neznam kak se zove, odjelce jednodijelno jel.

Jel ćete gledati još gdje robicu osim u zari,h&m, c&a. Ima li po gradu, za nas koje smo iz zg-a neki dučančići sa dječjom robicom,da nisu ovak u šoping centrima, stalno sam u tim poznatijim, pa bi htjela vidjeti da li se još što nudi?
    Gledala sam u bubamari ima slatkih, e da jel se tko učlanio kod njih, piše da trudnička knjižica donosi popuste a ja ju nemam pošto mi trudnoću vodi privatnica a još nemam bog zna kakav trudnički trbuščić da se na to mogu vaditi za popuste, kak to funkcionira onda. Jel vi sve imate knjižice?

tala
    10. Svibanj 2016. 12:34

curke, uopce se ne snalazim. netko je spominjao da razmislja o stokke kolicima ( chippica, jesi li ti?) i jucer su nam zapela za oko stokke scoot v2. imaju poboljsane gume, no nije mi jasno moze li se kosara kupiti posebno i postoje li za njih oni kit-ovi tekstila, pa ako netko zna....... : *****

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.