Ja samo kazem da se provjeri jer neznam ni ja sigurno nego ono kaj sam procitala.
Mi smo isto uzeli kolica sa kosarom pa cemo van cim bude prilike. Mislim da svjezi zrak nemoze nastetiti. Prvo kratke setnje .
Ivek imam i ja takve oko sebe najpametnije. Ja ti samo klimam glavom i govorim ok a kad dodje vrijeme napravit cu po svom. Uopce se ne zamaram komentarima i savjetima. Meni je sve to novo i slusam samo mamu kojoj su djeca i struka i praksa i s kojom se pretezito u svemu slozim. A ostali nek me gledaju i kvocaju
Planiram otici na trudnicki na sv.duh samo neznam kad. Budem pitala na iducem pregledu(za 4tj) gin kada je najbolje ici, al ja bi to obavila negdje u 7 ili pocetak 8 ak ce biti, ne bi bas zadnji mjesec s trbuhom se gegala do gore makar mi je stvarno blizu. Budem budem sve objavila pa nek se nade.
Tako i moj mm veli, kaj se uzrujavas, kimaj glavom a doma po svom, samo sam se ja bedasta isla opravdavat jer nisam htjela da mi donose te jastuke pa da ih gomilam doma kad ih necu koristiti. Moja mama veli kako hoces, a isto ionak u vecini poslusam nju, ona sugerira, raspravimo pa vidimo jel nam tak pase.
Ostale tko sljivi.🙂
Minnie i taj stol izgleda super, svidja mi se jer ste sve moze biti poslozeno na njemu sta je potrebno za previjanje bebe.
Ivek ja cu bebu izneti u kosari najvjerovatnije, i u njoj voziti do kuce a ne u as. A sto se jastuka tice, nema sanse da je stalno u tome drzim, nisam imala ni jedan kada sam prvi put rodila, pa ne vjerujem da cu ni sada. Jedino sto sam vidila a da mi se jako dopalo je nesto kao strikani jastuk, ali to je po meni vise dekica koja se moze zakopcati. Ne obaziri se puno na savjete, ako zivis sama sa muzem radi kako ti mislis da je najbolje. Ja zivim sa svekrvom pa i dan danas nekada poludim kada mi kaze obuci je toplije ,a u kuci radi grijanje, stavi joj trakicu piri, a vani pirka topli vjetric i onda se ona jadna oznoji. Ili kada joj da šećer Ponkad mislim da cu prerano da osjedim ahaha
Recite žene moje jeli ja 'umisljam' ? Znači od subote popodne osjećam nešto u stomaku, kao da je osjetim već. Sad ležim na krevetu, pojela breskvu , 10 minuta nakon 3 puta ispod pupka osjetim to baš kako sam čitala lagana anonimni lupkanje,kao da mi neko daje "cvoku". Ne znam, ja mislim da je to moja curica,a šta vi mislite medicinski jeli moguće već? Sad sam u 16.tt cca
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Ovo mi tablet pretvara tekst, nikakvo ANONIMNO lupanje. Hahahahhahaha samo lupanje.
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Ovo mi tablet pretvara tekst, nikakvo ANONIMNO lupanje. Hahahahhahaha samo lupanje.
Sony Moguce da je bebica, ja sam osjetila cini mi se u 16tt ali ja sam drugorotkinja, ja vjerujem da je bebica, uzivaj :D
Ps: ako se ponovi veceras ili sutra isto tako beba je sigurno
Hahaha Sunny nemam dijete ali znam kako je zivjeti sa svekrvom! zato se ja trudim "pobjeci" prije bebice!
Sortiraj odgovore
Najstariji